Gdzie jest ten filmzadra pisze:w nowym filmie jest spory wywiad z KaziÂą na caÂła stronĂŞ + Âświetne, choĂŚ znane zdjĂŞcieKazia jest Âświetna, przeprowadzjacy wywiad beznadziejni
a wiĂŞc jak zwykle

Moderator: Łukasz
Gdzie jest ten filmzadra pisze:w nowym filmie jest spory wywiad z KaziÂą na caÂła stronĂŞ + Âświetne, choĂŚ znane zdjĂŞcieKazia jest Âświetna, przeprowadzjacy wywiad beznadziejni
a wiĂŞc jak zwykle
A w kiosku sprawdzaÂłeÂś?salladyn pisze:Gdzie jest ten filmzadra pisze:w nowym filmie jest spory wywiad z KaziÂą na caÂła stronĂŞ + Âświetne, choĂŚ znane zdjĂŞcieKazia jest Âświetna, przeprowadzjacy wywiad beznadziejni
a wiĂŞc jak zwykle
Bo na stronie NO go nie ma.SprawdzaÂłem kilkakrotnie.
Super!!!! Zaraz polecĂŞ kupiĂŚ!Daredevil pisze:A w kiosku sprawdzaÂłeÂś?salladyn pisze:Gdzie jest ten filmzadra pisze:w nowym filmie jest spory wywiad z KaziÂą na caÂła stronĂŞ + Âświetne, choĂŚ znane zdjĂŞcieKazia jest Âświetna, przeprowadzjacy wywiad beznadziejni
a wiĂŞc jak zwykle
Bo na stronie NO go nie ma.SprawdzaÂłem kilkakrotnie.
Bo tu chodzi o czasopismo Film!
SÂą Âświetne,Kazia fajnie wyglÂąda,bo wiadomo to Kaziapawell pisze:3 capsy Kazi z dzisiejszego odcinka "Najslabszego Ogniwa" dla fanek i fanow Kazi![]()
:
TakÂą KaziĂŞ lubie,gdy docina zawodnikomtobi pisze:dlaczego gÂłosowaÂłeÂś na Teodora?
bo program nazywa siĂŞ NAJSÂŁABSZE OGNIWO
co Ty, serio......?
No coÂś Ty! PrzecieÂż tamte okulary (z Âśrody) Kazia ma od dobrych dwĂłch lat! I czĂŞsto zmienia je sobie z tymi czerwonymi (ktĂłrymi ja teÂż moge siĂŞ pochwaliĂŚpawell pisze:3 capsy Kazi z wczorajszego NO:
zastanawie mnie jedna rzecz dlaczego w NO z srody kazia miala inne okulary niz wczoraj![]()
![]()
![]()
![]()
No a ja myslalem ze ona sie juz nie pokaze z tamtymi starymi okularami na nosie i jak ogladalem od czasu do czasu NO to miala zawsze te czerwone. No a teraz w srode zobaczylem ja w tych starych, dzien pozniej w tych czerwonych no i nie wiedzielem ze ona sobie tak je zmienia.Aleksandra pisze:No coÂś Ty! PrzecieÂż tamte okulary (z Âśrody) Kazia ma od dobrych dwĂłch lat! I czĂŞsto zmienia je sobie z tymi czerwonymi (ktĂłrymi ja teÂż moge siĂŞ pochwaliĂŚ). I nad czym tu siĂŞ zastanawiaĂŚ? Kaziunia nie znosi monotonii co udowadnia na kaÂżdym kroku
Moim teÂżpawell pisze:No a ja myslalem ze ona sie juz nie pokaze z tamtymi starymi okularami na nosie i jak ogladalem od czasu do czasu NO to miala zawsze te czerwone. No a teraz w srode zobaczylem ja w tych starych, dzien pozniej w tych czerwonych no i nie wiedzielem ze ona sobie tak je zmienia.Aleksandra pisze:No coÂś Ty! PrzecieÂż tamte okulary (z Âśrody) Kazia ma od dobrych dwĂłch lat! I czĂŞsto zmienia je sobie z tymi czerwonymi (ktĂłrymi ja teÂż moge siĂŞ pochwaliĂŚ). I nad czym tu siĂŞ zastanawiaĂŚ? Kaziunia nie znosi monotonii co udowadnia na kaÂżdym kroku
![]()
P.S. moim zdaniem lepiej wyglada w tych czerwonych![]()
PrzecieÂż to wiemy :/tobi pisze:ona wcale nie nosi okularĂłw, tylko w TV
Zwyczajnie -a nie raz jÂą spotkaÂłem- Nigdy Jej nie moge poznaĂŚ
lubi nosiÌ czapeczki ró¿nego rodzaju
ostatnio w M25 byÂło spotkanie nt Zielonych w polityce w ramach kamapanii i do momentu jej przedstawienia nie wiedziaÂłem, Âże to Kazia siedzi na scenie
sooper babka, jeszcze lepsza i ciekawsza in real life
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości