[TVN] Mam talent
Moderator: Łukasz
Re: Mam talent
Szymon Hołownia jednak poprowadzi razem z Prokopem kolejną edycję - zostało to potwierdzone przed chwilą w TVN24
-
- Bywalec
Hołownia był w TVN24?
Bardzo dobra decyzja - z resztą w edycji brytyjskiej nie doszło jeszcze do zmiany prowadzących.matik pisze:Szymon Hołownia jednak poprowadzi razem z Prokopem kolejną edycję - zostało to potwierdzone przed chwilą w TVN24
Nie. W temacie o Susan Boyle, Kuźniar wspomniał o zbliżającej się kolejnej polskiej edycji show i powiedział "program na jesieni poprowadzi Szymon Hołownia, ten sam, który do tej pory mówił, że więcej już go nie będzie prowadzić i Marcin Prokop."lukaszbialas pisze:Hołownia był w TVN24?
Tymbardziej, że już w tą niedzielę startują precastingi.
Mam nadzieje że już w jesiennej edycji Mam talent dojdzie do zmian. Zostanie wprowadzona nowa scenografia castingów (wraz z nowym stołem jurorskim) i odcinków live, a także nowa grafika ekranowa. Wszystko takie jak w nowej edycji w UK.
Dodatkowo castingi co by było nowością w Polsce powinny by nagrywane w Halach np. Ergo Arena, Atlas Arena, Torwar
W tych sprawach napisałem meila do Fremantle czekam na odpowiedź.
Dodatkowo castingi co by było nowością w Polsce powinny by nagrywane w Halach np. Ergo Arena, Atlas Arena, Torwar
W tych sprawach napisałem meila do Fremantle czekam na odpowiedź.
Ale akurat castingi powinny być realizowane w teatrach a nie halach widowiskowych, to nie XF.
Akurat nowa scenografia w UK jest o wiele gorsza od poprzedniej. Ja bym został przy starej, ewentualnie można lekko ja ulepszyć i zmienić czołówkę, ale żeby motyw został ten sam.
też wolę starą scenografię niż tą nową także mam nadzieje że jej nie zmienią 

Scenografia mogłaby zostać stara. Czołówka natomiast koniecznie powinna być zmieniona na nową.
Scenografia powinna zostać w końcu zmieniona! Od 2008 roku nie zmieniło się dosłownie...nic! Mam Talent! powinien wprowadzić wiele zmian: nowa scenografia, czołówka oraz wymienić Małgorzatę Foremniak na np. Edytę Olszówkę bądź Małogorzatę Korzuchowską. Ostatnią edycje MT! oglądało średnio 4 mln. Jest to niewiele. Ta edycja wymaga pewnego odświeżenia formatu. Najwyższa pora.
-
- Nowicjusz
Wydaje się, że Mam Talent nie poprawi swoich wyników jeśli nie zajdą w nim jakieś zmiany. Szkoda by było jakby przez pewne zaniedbania ze strony stacji/producentów program stracił na popularności i w efekcie spadł z anteny. Mimo to wątpię w jakieś spektakularne zmiany np. scenografii czego żałuję bo obecna w BGT bardzo mi się podoba. W ogóle marzy mi się wywalenie z jury Foremniak. Z edycji na edycję coraz bardziej mnie drażni swoim zachowaniem i bezsensownym gadaniem. Odnoszę wrażenie, że jakby jury składało się tylko z Agnieszki Chylińskiej i Roberta Kozyry to nikt nie zauważyłby braku Małgorzaty. Na jej miejscu widziałbym np. Macieja Stuhr, ale na to szanse są zerowe.
Jest kilka fajnych osób na miejsce Foremniak. Moim zdaniem powinni na jej miejsce dać Annę Przybylską, która jest młoda i bardzo naturalna.
W You Can Dance zmiany w czołówce wprowadzono właśnie w 5 edycji, więc może i w Mam Talent tak będzie 

15 czerwca rozpoczynają się castingi jurorskie!