Anita Werner
Moderator: Łukasz
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Przepraszam za te okreÂślenie.
Po prostu trochê tam siê ciasno zrobi³o i zaczyna siê tam prawdziwy wyœcig szczurów. Jestem naprawdê bardzo ciekaw jak oni teraz u³o¿¹ im grafik. Mo¿e ka¿dy po jednym wydaniu aby by³o sprawiedliwie.
Po prostu mam wra¿enie, ¿e z pochanke chc¹ zrobiÌ drugiego lisa i chc¹ aby to ona by³a najwiêksz¹ gwiazd¹ faktów. Jestem te¿ ciekaw ile jej dadz¹ wydaù. Bo jak dadz¹ jej ca³y tydzieù to nie bêdzie ju¿ mia³a magazynu 24 godziny i stanie siê g³ówn¹ prowadz¹c¹ fakty. Poza tym jest to chora sytuacja gdy w ka¿dym tygodniu inna osoba prowadzi fakty.
Widzowie mogÂą siĂŞ juÂż pogubiĂŚ i nie bĂŞdÂą wiedzieli o co chodzi.
Poza tym danie pochanke w poniedzia³ek oznacza, ¿e nie bêdzie marcina i przypuszczam, ¿e tvn specjalnie da³ marcinowi poprowadziÌ fakty bo wie, ¿e marcin ju¿ jest w bardzo z³ym stanie i mo¿e nied³ugo odejœÌ.(chyba widzicie jak on wygl¹da i jak mówi). Mówi³o siê te¿, ¿e paw³owski ma byÌ zastêpc¹ lisa a pochanke o 19.00 oznacza, ¿e paw³owski nie bêdzie zbyt czêsto prowadzi³ faktów.
---------------------------------------------------------------------
Ja chyba tak jak ÂŁukasz najbardziej nie lubiĂŞ Pochanke i Rymana a to wÂłaÂśnie oni sÂą czy bĂŞdÂą w faktach.
Ale jak dajÂą pochanke to niech prowadzi fakty gĂłra 2 razy w tygodniu i niech prowadzi magazyn 24 godziny bo to podobno jest jej program.
Moim zdaniem pochanke powinna dalej prowadziĂŚ magazyn 24 godziny a w tvn mieĂŚ program publicystyczny a do newsĂłw siĂŞ nie nadaje(kamuii napewno siĂŞ ze mnÂą zgodzi)
A wracajÂąc do Anity. Ostatnio skrĂłcili jej dyÂżur rano i odebrali magazyn 24 godziny a program ten ostatnio prowadzi jĂŞdrzejowska. Poza tym np. JĂŞdrzejowska ma dyÂżur przez 7h a Anitka tylko do 10.40 i prowadzi tylko serwisy a nie pasmo ktĂłre teraz siĂŞ nazywa "dzieĂą na Âżywo" a w ktĂłrym caÂły czas jest akcja, duÂżo komentarzy, opini, analiz, newsĂłw i jest to pasmo w ktĂłrym naprawdĂŞ moÂżesz siĂŞ zaprezentowaĂŚ. W porannych serwisach jest caÂły czs to samo i czĂŞsto sÂą wiadomoÂści z poprzedniego dnia.
Ciekawe jak oni sobie poradzÂą z tymi wszystkimi gwiazdami(dla mnie oczywiÂście gwiazdÂą jest tylko Anita)
i jakÂą majÂą wizjĂŞ faktĂłw jako programu informacyjnego bo ja myÂślĂŞ, Âże oni caÂły czas poszukujÂą drugiego Lisa i chcÂą wszystkim daĂŚ na prĂłbĂŞ.
A wracajÂąc do mojego wczeÂśniejszego postu. Jakby zabrali jej fakty to post mĂłj byÂłby prawdÂą i miaÂłbym w tej chwili racje.
Po prostu trochê tam siê ciasno zrobi³o i zaczyna siê tam prawdziwy wyœcig szczurów. Jestem naprawdê bardzo ciekaw jak oni teraz u³o¿¹ im grafik. Mo¿e ka¿dy po jednym wydaniu aby by³o sprawiedliwie.

Po prostu mam wra¿enie, ¿e z pochanke chc¹ zrobiÌ drugiego lisa i chc¹ aby to ona by³a najwiêksz¹ gwiazd¹ faktów. Jestem te¿ ciekaw ile jej dadz¹ wydaù. Bo jak dadz¹ jej ca³y tydzieù to nie bêdzie ju¿ mia³a magazynu 24 godziny i stanie siê g³ówn¹ prowadz¹c¹ fakty. Poza tym jest to chora sytuacja gdy w ka¿dym tygodniu inna osoba prowadzi fakty.
Widzowie mogÂą siĂŞ juÂż pogubiĂŚ i nie bĂŞdÂą wiedzieli o co chodzi.
Poza tym danie pochanke w poniedzia³ek oznacza, ¿e nie bêdzie marcina i przypuszczam, ¿e tvn specjalnie da³ marcinowi poprowadziÌ fakty bo wie, ¿e marcin ju¿ jest w bardzo z³ym stanie i mo¿e nied³ugo odejœÌ.(chyba widzicie jak on wygl¹da i jak mówi). Mówi³o siê te¿, ¿e paw³owski ma byÌ zastêpc¹ lisa a pochanke o 19.00 oznacza, ¿e paw³owski nie bêdzie zbyt czêsto prowadzi³ faktów.
---------------------------------------------------------------------
Tylko w jednym poÂście napisaÂłem Âźle i byÂło to niepotrzebne z mojej strony uniesienie.Przecd chwilÂą na PW wyraziÂł skruchĂŞ za co niektĂłre swoje posty - miejmy nadziejĂŞ, Âże siĂŞ coÂś poprawi. Trzeba daĂŚ mu szansĂŞ
Oj ju¿ nie przesadzaj. Raz napisa³em troszkê za brzydko i to wszystko. Ka¿demu mo¿e siê zdarzyÌ i obiecuje, ¿e nastêpnym razem wyra¿ê to w inny sposób. Poza tym podpisa³em siê pod tym wiêc odwarzy³em siê ujawniÌ swoje pseudo i jest to udowodnienie, ¿e robi³em to pod wp³ywem emocji.Michos ostatnio za bardzo siê wychyla... Powinien chyba troszeczkê siê uspokoiÌ.
Ja chyba tak jak ÂŁukasz najbardziej nie lubiĂŞ Pochanke i Rymana a to wÂłaÂśnie oni sÂą czy bĂŞdÂą w faktach.
No w³aœnie i tu jest pies pogrzebany. Jak ktoœ przychodzi to ktoœ musi odejœÌ bo trochê za du¿o tych prowadz¹cych jest. Ca³y czas nie wiemy kto w³aœnie mia³by odejœÌ. Przecie¿ jest ju¿ 5 prowadz¹cych fakty i wydaje mi siê to liczb¹ trochê za du¿¹. (ryman out of fakty i kajdan równie¿)Przesadzacie - przecie¿ nikt nie mówi³ o zwolnieniu Anity, raczej Ryamanowski powinnien martwiÌ sie o swój los.
Ale jak dajÂą pochanke to niech prowadzi fakty gĂłra 2 razy w tygodniu i niech prowadzi magazyn 24 godziny bo to podobno jest jej program.
Moim zdaniem pochanke powinna dalej prowadziĂŚ magazyn 24 godziny a w tvn mieĂŚ program publicystyczny a do newsĂłw siĂŞ nie nadaje(kamuii napewno siĂŞ ze mnÂą zgodzi)
A wracajÂąc do Anity. Ostatnio skrĂłcili jej dyÂżur rano i odebrali magazyn 24 godziny a program ten ostatnio prowadzi jĂŞdrzejowska. Poza tym np. JĂŞdrzejowska ma dyÂżur przez 7h a Anitka tylko do 10.40 i prowadzi tylko serwisy a nie pasmo ktĂłre teraz siĂŞ nazywa "dzieĂą na Âżywo" a w ktĂłrym caÂły czas jest akcja, duÂżo komentarzy, opini, analiz, newsĂłw i jest to pasmo w ktĂłrym naprawdĂŞ moÂżesz siĂŞ zaprezentowaĂŚ. W porannych serwisach jest caÂły czs to samo i czĂŞsto sÂą wiadomoÂści z poprzedniego dnia.
Ciekawe jak oni sobie poradzÂą z tymi wszystkimi gwiazdami(dla mnie oczywiÂście gwiazdÂą jest tylko Anita)

A wracajÂąc do mojego wczeÂśniejszego postu. Jakby zabrali jej fakty to post mĂłj byÂłby prawdÂą i miaÂłbym w tej chwili racje.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Tak to moÂże Anitka bĂŞdzie tylko 4 razy w miesiÂącu. Jakby tak byÂło to poprzedni post w caÂłoÂści by miaÂł potwierdzenie w rzeczywistoÂści. Przepraszam bardzo jak ktoÂś wyÂżej sobie ceni ryman, kajdanowicza czy pochanke to naprawdĂŞ jest to czÂłowiek chory i Âślepy.
Fakty oby tak dalej to mo¿e nied³ugo znikniecie wigóle z wiji bo za ma³a ogl¹dalnoœÌ.
GwiazdÂą jesteÂś dopĂłki pokazujesz siĂŞ regularnie i kilka razy w tygodniu w takim programie jak fakty bo jak nie to widzowie o tobie nie pamiĂŞtajÂą i zapominajÂą. Jakby Lisa nie byÂło tak czĂŞsto to nie byÂłby tak znany i nie miaÂł by tyle nagrĂłd.
Zauwa¿yliœcie, ¿e bardzo du¿a czêœÌ dyskusji jest o grafiku prezenterów faktów. Ca³y czas mówimy jak chcielibyœmy aby by³o i jak s¹dzimy, ¿e bêdzie i ca³y czas pud³ujemy. Oni chyba sami nie wiedz¹ czego chc¹.
ÂŁukaszu a co ty sÂądzisz o tym wszytkim. Chyba speÂłniÂły siĂŞ moje i twoje najczarniejsze scenariusze.

Ktoœ w tym w¹tku piêknie napisa³. Ca³kowicie siê z nim zgadzam(na pocz¹tkku, w œrodku i na samym koùcu) Piêknie to ktoœ uj¹³).
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 80&v=2&s=0
Oni juÂż zrobili chaos i caÂły czas brnÂąw ÂślepÂą uliczkĂŞ.No chyba, Âże zrobiÂą totalny chaos...
Fakty oby tak dalej to mo¿e nied³ugo znikniecie wigóle z wiji bo za ma³a ogl¹dalnoœÌ.
GwiazdÂą jesteÂś dopĂłki pokazujesz siĂŞ regularnie i kilka razy w tygodniu w takim programie jak fakty bo jak nie to widzowie o tobie nie pamiĂŞtajÂą i zapominajÂą. Jakby Lisa nie byÂło tak czĂŞsto to nie byÂłby tak znany i nie miaÂł by tyle nagrĂłd.
Zauwa¿yliœcie, ¿e bardzo du¿a czêœÌ dyskusji jest o grafiku prezenterów faktów. Ca³y czas mówimy jak chcielibyœmy aby by³o i jak s¹dzimy, ¿e bêdzie i ca³y czas pud³ujemy. Oni chyba sami nie wiedz¹ czego chc¹.
ÂŁukaszu a co ty sÂądzisz o tym wszytkim. Chyba speÂłniÂły siĂŞ moje i twoje najczarniejsze scenariusze.
Ktoœ w tym w¹tku piêknie napisa³. Ca³kowicie siê z nim zgadzam(na pocz¹tkku, w œrodku i na samym koùcu) Piêknie to ktoœ uj¹³).
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 80&v=2&s=0
-
- Fan Forum
To, co robiÂą z moim wnĂŞtrzem decyzje szefostwa TVN-u jest chyba gorsze od skutkĂłw faszyzmu!
Czasami dziwiĂŞ siĂŞ, Âże potrafiĂŞ jeszcze normalnie funkcjonowaĂŚ – pracowaĂŚ, myÂśleĂŚ, spaĂŚ!
Pojawienie siĂŞ Kajdanowicza byÂło juÂż swoistym zachwianiem w Faktowych dyÂżurach (5+2),
ale teraz w momencie pojawienia siĂŞ Pochanke, to juÂż jest tÂłok!
Dlaczego ciÂągle muszĂŞ siĂŞ obawiaĂŚ o pozycjĂŞ Anity w Faktach
PĂłki co zachowujĂŞ spokĂłj. Przyrzekam, Âże w obliczu najwiĂŞkszej dla mnie tragedii (nie muszĂŞ chyba tÂłumaczyĂŚ istoty tej tragedii) zobowiÂązujĂŞ siĂŞ wyÂładowaĂŚ emocje po za tym forum! OgraniczĂŞ siĂŞ do zaĂŚwiczenia moich dwĂłch owczarkĂłw niemieckich
NaprawdĂŞ ci sie dziwiĂŞ, jeÂśli wierzysz w to, co napisaÂłeÂś
BoÂżeee!!???? Krasu, co z tobÂą? A wiĂŞc ludzi, ktĂłrzy majÂą mniej niÂż 15 lat uwaÂżasz za nienormalnych?
ChÂłopaki, tak niedawno zarzucaliÂście nam pisanie i dyskusjĂŞ na pÂłytkie tematy, a wy,
co wynika z powyÂższych postĂłw, piszecie po prostu nie na temat, przynajmniej w nieodpowiednim wÂątku!
Czasami dziwiĂŞ siĂŞ, Âże potrafiĂŞ jeszcze normalnie funkcjonowaĂŚ – pracowaĂŚ, myÂśleĂŚ, spaĂŚ!
Pojawienie siĂŞ Kajdanowicza byÂło juÂż swoistym zachwianiem w Faktowych dyÂżurach (5+2),
ale teraz w momencie pojawienia siĂŞ Pochanke, to juÂż jest tÂłok!
Dlaczego ciÂągle muszĂŞ siĂŞ obawiaĂŚ o pozycjĂŞ Anity w Faktach
PĂłki co zachowujĂŞ spokĂłj. Przyrzekam, Âże w obliczu najwiĂŞkszej dla mnie tragedii (nie muszĂŞ chyba tÂłumaczyĂŚ istoty tej tragedii) zobowiÂązujĂŞ siĂŞ wyÂładowaĂŚ emocje po za tym forum! OgraniczĂŞ siĂŞ do zaĂŚwiczenia moich dwĂłch owczarkĂłw niemieckich
ArO pisze: Czy by j¹ da³ teraz czy za pó³ roku to jednak znajd¹ sie tacy któzy powiedz¹, ze tylko przez to, ze s¹ ma³zenstwem Pochanke prowadzi "Fakty", a to kompletna bzdura.
NaprawdĂŞ ci sie dziwiĂŞ, jeÂśli wierzysz w to, co napisaÂłeÂś
Krasu pisze:[SwojÂą drogÂą teÂż jestem ciekaw ile ma lat, ale podejrzewam, Âże poniÂżej 15, bo normalni ludzie siĂŞ tak nie zachowujÂą.
BoÂżeee!!???? Krasu, co z tobÂą? A wiĂŞc ludzi, ktĂłrzy majÂą mniej niÂż 15 lat uwaÂżasz za nienormalnych?
ChÂłopaki, tak niedawno zarzucaliÂście nam pisanie i dyskusjĂŞ na pÂłytkie tematy, a wy,
co wynika z powyÂższych postĂłw, piszecie po prostu nie na temat, przynajmniej w nieodpowiednim wÂątku!
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
A skÂąd ty krasu niby wiesz ile ja czy kto inny ma lat. NaprawdĂŞ gratuluje zdolnoÂści ale zapewniam, Âże siĂŞ mylisz w swojej ocenie w stosunku do mojej osoby. OczywiÂście jest to twoja wielka pomyÂłka i zÂła ocena sytuacji.
I zapewniam ciĂŞ krasu, Âże mam grubo powyÂżej 15 lat.
Black powiedziaÂł, Âże zachowuje spokĂłj a ja po prostu przez ten czas nie zachowaÂłem spokoju i byÂłem bardzo tym faktem zbulwersowany i chciaÂłem wyraziĂŚ swojÂą dezaprobatĂŞ do wÂładz tvn i nie godzÂąc siĂŞ na ich posuniĂŞcia.
WidzĂŞ u ciebie krasu niebezpieczne zjawisko. Zbyt szybko i pochopnie oceniasz ludzi i piszesz, Âże sÂą jakimiÂś nienormalnymi. ZmieĂą swĂłj stosunek do ludzi(szczegĂłlnie do niektĂłrych forumowiczĂłw) i nie oceniaj ich po jednym poÂście.
Przyznam szczerze, Âże mam ciĂŞty jĂŞzyk i zawsze mĂłwiĂŞ to co myÂślĂŞ bardzo szczerze. MoÂże czasami zbyt szczerze i dosadnie ale taka sytuacja miaÂła miejsce tylko raz.
Ostatni twĂłj post wskazuje, Âże trochĂŞ zÂłagodniaÂłeÂś.
PS:NIestety ja nie mam owczarkĂłw a szkoda bo moÂże miaÂłbym siĂŞ na kim wyÂżyĂŚ.

I zapewniam ciĂŞ krasu, Âże mam grubo powyÂżej 15 lat.
Black powiedziaÂł, Âże zachowuje spokĂłj a ja po prostu przez ten czas nie zachowaÂłem spokoju i byÂłem bardzo tym faktem zbulwersowany i chciaÂłem wyraziĂŚ swojÂą dezaprobatĂŞ do wÂładz tvn i nie godzÂąc siĂŞ na ich posuniĂŞcia.
WidzĂŞ u ciebie krasu niebezpieczne zjawisko. Zbyt szybko i pochopnie oceniasz ludzi i piszesz, Âże sÂą jakimiÂś nienormalnymi. ZmieĂą swĂłj stosunek do ludzi(szczegĂłlnie do niektĂłrych forumowiczĂłw) i nie oceniaj ich po jednym poÂście.
Przyznam szczerze, Âże mam ciĂŞty jĂŞzyk i zawsze mĂłwiĂŞ to co myÂślĂŞ bardzo szczerze. MoÂże czasami zbyt szczerze i dosadnie ale taka sytuacja miaÂła miejsce tylko raz.
Ostatni twĂłj post wskazuje, Âże trochĂŞ zÂłagodniaÂłeÂś.
PS:NIestety ja nie mam owczarkĂłw a szkoda bo moÂże miaÂłbym siĂŞ na kim wyÂżyĂŚ.

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Chodzi o to, ¿e b. czêsto ton twoich wypowiadzi œwiadczy o tym, ¿e masz w³aœnie mniej wiêcej w granicach 15 lat, ale jeœli masz wiêcej to dobrze, choÌ wiem, ¿e zale¿noœÌ wiekudo inteligencji nie zawsze siê sprawdza. B³¹dzisz tak¿e mówi¹c, ¿e nazywam ludzi nienormalnymi. Post dotycz¹cy ciebie by³ chyba jedynym w którym u¿y³em tego s³owa, a i wtedy nie chodzi³o mi o to, ¿e jesteœ nienormalny, ale jak widzê ciê¿ko jest odczytaÌ sens ukryty w zdaniu jeœli nie pisze siê rosto z mostu. Nigdy nie oceniam tak¿e ludzi po 1 poœcie i zawsze ka¿demu daje kolejn¹ szansê na rehabilitacjê - przyznam tak¿e, ¿e ty czasami wyprowadzia³eœ mnie z równowagi swoimi postami, ale zacz¹³em ci zwracaÌ uwagê kiedy mia³eœ kilkaset postów. Twoja teoria mia³aby poparcie jeœli czepia³bym siê forumowicza, który ma 5-10 postów. Tacy wiadomo, ¿e s¹ nowi i jeszcze nie wszystko znaj¹. I jak to powiadam w pracy - okres szkoleniowo-ochronyy ju¿ siê dla Pana skoùczy³ 

Pozdrawiam - KRASU 

Musze siê w 100 % zgodziÌ abstrahuj¹c od tego ze Pochanke jest œwietna w wywiadach a za to w serwisach tragiczna to ANitê systematycznie usuwano z faktów . Ile tych prowadz¹cych Ryman Anitka Marcin Justyna A*U*T*O*M*A*T Patrycja dni im nie starczy. Mysle ze Scott Guber i Patrycja to do faktów popolódniowych no ale co Anita Ryman Marcin Justyna wszyscy do gównych ??? Ktoœ poleci tyko kto ?To ju¿ jest koniec faktów i koniec Anitki. Dni Anitki w tej stacji s¹ policzone. Teraz na gwiazdê faktów chc¹ pochanke a Anitka ju¿ dla nich siê nie liczy i chc¹ j¹ zniszczyÌ. To ju¿ jest koniec jej kariery, to ju¿ jest koniec Anitki jako dziennkarki. Teraz nawet zabior¹ jej fakty weekendowe a dalsza jej praca w tej stacji nie bêdzie mia³a celu. Alle co siê dziwiÌ przecie¿ Pieczyùski(m¹¿) musia³ gdzieœ daÌ swoj¹ ¿onê.
A co do Justyny pochanke i do Anny JĂŞdrzejowskiej to miÂło jest mieĂŚ mĂŞÂża wydawce czy szefa prawda Justynko ?
"wykraczas bo uwarzasz siĂŞ za goÂścia, a polegasz na znajomosciach czujĂŞ w koÂściach"
"Dasz radĂŞ jak nie sam to kosztem innych niewinnych, to ich pech a nie grzech nie bÂądz dziecinny" 5,2 dĂŞbiec
dokÂładnie Lis jest Najepszy ale jakby siĂŞ nie okazywaÂł nikt by go nie szanowaÂł takÂże jak Anitka zniknie to end of kariera.Oni juÂż zrobili chaos i caÂły czas brnÂąw ÂślepÂą uliczkĂŞ.
NEPOTYZM Rulez !!!! Anita rozejrzyj siĂŞ za mĂŞÂżem ze stacji
LubiĂŞ PochankĂŞ jako prowadzÂącÂą magazyn 24 h ale od faktĂłw won !!! jest
rewelacyjna w wywiadach ale swojÂą niekompetencjĂŞ jeÂśli chodzi o newsy
udowodnila 11.09.Nie popieram te¿ Nepotyzmu a podobno biedna Justysia tak siê opierala bo nie chciala stracic rozmów z goœcmi no ale na ca³e szczêscie m¹¿ j¹ namówi bo co by to by³o ?? Niech siê tylko Tvn nie zad³awi od nadmiaru gwiazd bo maj¹ to do siebie ¿e szybko im wodda sodowa uderza do ³ba. A Fakty powinny nale¿eÌ do Marcina,Anity i Rymana natomiast Patrycja niech zostanie w
popo³ódniowych najlepiej z Ziemcem - Kajdanowicz i Pochanke out of FUCKTY
ps.juÂż pisaÂłam w innym posĂŚie ale jeszcze raz dziĂŞki michos i wzajemnie

Android <3
-
- Czasem tu wpada
Capsy z Anita
Yo !
JeÂśli ktoÂś chce capsy z faktĂłw (z AnitkÂą
) to Âślijcie mi maile ...
JeÂśli ktoÂś chce capsy z faktĂłw (z AnitkÂą

Ostatnio zmieniony czwartek 09 wrz 2004, 16:50 przez LordTomas, łącznie zmieniany 1 raz.