Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Joanna Kryńska
Sympatycznie, a przede wszystkim historycznie. Joasiowe nózie były prezentowane już z boku i od tyłu, a od przodu pierwszy raz :tanczy:Sympatycznie ,prawda
Jestem gotów darować jej spódnicę, w zamian za rybaczki noszone przez całe lato :jupi:
Ach bo Joasia chce mieć spokój i cisze a nie Kaczmarek w uszkukamilo pisze:W czasie jingielka rozpoczynającego serwis, słyszeliśmy jak powiedziała ''zdejmijcie mi Kaczmarek z ucha.''

Dagna ma mine jakby dosłyszała jak się do Niej koleżanka zwraca :cicho:
A tu upolowana po serwisie :aniol: :

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Nie dziwię się, że tą ją rozprasza. :nie: Tylko harmider i hałas z tego Sejmu, a jeszcze pewnie Kaczmarek odchrząkiwała przed relacją. :rozglada:Ach bo Joasia chce mieć spokój i cisze a nie Kaczmarek w uszku Tutaj ze wspomnianą Dagmarką
Dżoannę to raczej biznes szczególnie nie interesuje - tylko rozgląda się po studio i przegląda notatki. :spiewa:

Całe szczęście pewnie TVN CNBC transmituje tą konferencję, więc Joanna może spokojnie kontynuować serwis. :aniol:
Na pewno nie jeden raz są takie sytuacje,że Jej na słuchawkę mówią ze 3 osoby naraz :hmm: Trzeba mieć podzielność uwagi żeby czegoś nie chlapnąć-no ale to się nazywa doświadczenie zawodoweNie dziwię się, że tą ją rozprasza. Tylko harmider i hałas z tego Sejmu, a jeszcze pewnie Kaczmarek odchrząkiwała przed relacją.

A bo Joasia jest mądra i dobrze wie,że z ich gadaniny nic lepiej nie bedzie :nie: Po co ma się łudzić,że bedzie tankować na stacji paliw taniej :nie:Dżoannę to raczej biznes szczególnie nie interesuje - tylko rozgląda się po studio i przegląda notatki.
Ale faktycznie często się tak rozgląda;widać,że nie lubi tak siedzieć całkiem bezczynnie

I takie symboliczne zakończenie-odchodząca Joasia od stanowiska pracy..jestem pewien,że Ją znajdziecie :tanczy:

P.S Widzę,że się powtarzam z tym ostatnim capsem,ale co tam niech zostanie

A ten powyższy profilek bardzo piękny :aniol:

Ostatnia osóbka na lewo.

A i owszem. :racja: Joasia ma też taki charakterystyczny trik - zaciskanie ust między wypowiedziami.A ten powyższy profilek bardzo piękny

Pod tym względem zawsze podobał mi się Kacper Kaliszewski, który, gdy tylko zaczynała się jakaś dłuższa konferencja, wyciągał swoje długie nogi. :rozglada: Ta z kolei jak już ogląda, to zawsze z założonymi rękoma.Ale to dobrze,że nie siedzi spięta tylko wszystko jest naturalne

-
Re: Joanna Kryńska
Ciekawe, czy nazwanie koleżanki po nazwisku a nie po imieniu to skutek małego stresu przedserwisowego, czy też odzwierciedla stosunek koleżeński obu pań do siebie :mhm:
A tego się i tak nie dowiemy.Może mają tam swoje szyfry kto jest kto :aniol:Ciekawe, czy nazwanie koleżanki po nazwisku a nie po imieniu to skutek małego stresu przedserwisowego, czy też odzwierciedla stosunek koleżeński obu pań do siebie
Ciekawy materiał był w 'PzP' jak do kobiety ZUS przysłał pismo z zapytaniem 'czy jest przy życiu'

Joasi koment: 'zusowskie żarty' :tanczy:
I króciutka fotorelacja :

-
Rzeczona Bogini dziś nie zdecydowała objawić się przed swoimi fanami w ' Dniu na Żywo '
Ale powoli można stwierdzić,że wygląda to tak,że pojawia się w środy i czwartki :aniol: Dobrze wiedzieć,ale oczywiście dodatkowe niespodzianki w inne dni z Jej strony są zawsze i wszędzie mile widziane. :aniol:

Ale powoli można stwierdzić,że wygląda to tak,że pojawia się w środy i czwartki :aniol: Dobrze wiedzieć,ale oczywiście dodatkowe niespodzianki w inne dni z Jej strony są zawsze i wszędzie mile widziane. :aniol:
No dziś to już chyba nie macie żadnych wątpliwości :jupi: :jupi: :jupi:

A jeszcze nazwisko pewnej pani z materiału ,kolejny dowód na regionalne pochodzenie nazwiska ,bo materiał był z okolic Białegostoku

Ale Joanna się Nam na koniec rozgadała :tanczy: Zapraszała na niedzielne wydanie.Będa chyba rozmawiać ze zwykłymi ludźmi o niedzielnym meczu z Niemcami :rozglada:
Asia-wszystko fajnie,tylko ja bym chciał Ciebie zobaczyć w jakieś czapie kibicowskiej :tanczy:
No ale zejdźmy na Ziemię...bum :spiewa:

A jeszcze nazwisko pewnej pani z materiału ,kolejny dowód na regionalne pochodzenie nazwiska ,bo materiał był z okolic Białegostoku

Ale Joanna się Nam na koniec rozgadała :tanczy: Zapraszała na niedzielne wydanie.Będa chyba rozmawiać ze zwykłymi ludźmi o niedzielnym meczu z Niemcami :rozglada:
Asia-wszystko fajnie,tylko ja bym chciał Ciebie zobaczyć w jakieś czapie kibicowskiej :tanczy:
No ale zejdźmy na Ziemię...bum :spiewa:
Coraz krótsze te kiecki. :jupi: Ważne w ogóle, że są. :tanczy:No dziś to już chyba nie macie żadnych wątpliwości
A masz może zdjątko tej Pani? Spokrewniona z tą Kryńską? :>A jeszcze nazwisko pewnej pani z materiału ,kolejny dowód na regionalne pochodzenie nazwiska ,bo materiał był z okolic Białegostoku
Za pierwszy razem przeczytałem, że będzie, ale euforia szybko minęła. :spiewa:Będa chyba rozmawiać ze zwykłymi ludźmi o niedzielnym meczu z Niemcami
O np. takie z rogami.Asia-wszystko fajnie,tylko ja bym chciał Ciebie zobaczyć w jakieś czapie kibicowskiej

Odbiło się wyraźnym echem. Dosłownie... :ech:No ale zejdźmy na Ziemię...bum