Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Ta Jej ostatnia mina odzwierciedla doskonale poziom debaty. :spiewa:

Widzę, że już wyszliśmy z tej szczęśliwej 500, a tu kolejny jubileusz. 7500 postów :tanczy: :tanczy: :tanczy:
epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Sympatycznie ,prawda
Sympatycznie, a przede wszystkim historycznie. Joasiowe nózie były prezentowane już z boku i od tyłu, a od przodu pierwszy raz :tanczy:
Jestem gotów darować jej spódnicę, w zamian za rybaczki noszone przez całe lato :jupi:
Camilo
Guru
Guru

No Kryńska, wreszcie wpadłaś. :lol2: W czasie jingielka rozpoczynającego serwis, słyszeliśmy jak powiedziała ''zdejmijcie mi Kaczmarek z ucha.'' :rozglada:
maxxx

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:W czasie jingielka rozpoczynającego serwis, słyszeliśmy jak powiedziała ''zdejmijcie mi Kaczmarek z ucha.''
Ach bo Joasia chce mieć spokój i cisze a nie Kaczmarek w uszku :lol2: Tutaj ze wspomnianą Dagmarką :arrow:

Obrazek

Dagna ma mine jakby dosłyszała jak się do Niej koleżanka zwraca :cicho:

A tu upolowana po serwisie :aniol: :

ObrazekObrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Ach bo Joasia chce mieć spokój i cisze a nie Kaczmarek w uszku Tutaj ze wspomnianą Dagmarką
Nie dziwię się, że tą ją rozprasza. :nie: Tylko harmider i hałas z tego Sejmu, a jeszcze pewnie Kaczmarek odchrząkiwała przed relacją. :rozglada:

Dżoannę to raczej biznes szczególnie nie interesuje - tylko rozgląda się po studio i przegląda notatki. :spiewa:

Obrazek

Całe szczęście pewnie TVN CNBC transmituje tą konferencję, więc Joanna może spokojnie kontynuować serwis. :aniol:
Camilo
Guru
Guru

Mała fotorelacja ostatniego serwisu. :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:aniol:
Obrazek

Ledwo zapisałem profilek, a ta już schodziła. :lol2:
Obrazek
maxxx

Nie dziwię się, że tą ją rozprasza. Tylko harmider i hałas z tego Sejmu, a jeszcze pewnie Kaczmarek odchrząkiwała przed relacją.
Na pewno nie jeden raz są takie sytuacje,że Jej na słuchawkę mówią ze 3 osoby naraz :hmm: Trzeba mieć podzielność uwagi żeby czegoś nie chlapnąć-no ale to się nazywa doświadczenie zawodowe :lol2:
Dżoannę to raczej biznes szczególnie nie interesuje - tylko rozgląda się po studio i przegląda notatki.
A bo Joasia jest mądra i dobrze wie,że z ich gadaniny nic lepiej nie bedzie :nie: Po co ma się łudzić,że bedzie tankować na stacji paliw taniej :nie:
Ale faktycznie często się tak rozgląda;widać,że nie lubi tak siedzieć całkiem bezczynnie :lol2: Ale to dobrze,że nie siedzi spięta tylko wszystko jest naturalne :aniol: Przynajmniej tak myślę. :spiewa:

I takie symboliczne zakończenie-odchodząca Joasia od stanowiska pracy..jestem pewien,że Ją znajdziecie :tanczy: :arrow:

Obrazek

P.S Widzę,że się powtarzam z tym ostatnim capsem,ale co tam niech zostanie :lol2:
A ten powyższy profilek bardzo piękny :aniol:
Camilo
Guru
Guru

Obrazek
Ostatnia osóbka na lewo. :D
A ten powyższy profilek bardzo piękny
A i owszem. :racja: Joasia ma też taki charakterystyczny trik - zaciskanie ust między wypowiedziami. :lol2:
Ale to dobrze,że nie siedzi spięta tylko wszystko jest naturalne
Pod tym względem zawsze podobał mi się Kacper Kaliszewski, który, gdy tylko zaczynała się jakaś dłuższa konferencja, wyciągał swoje długie nogi. :rozglada: Ta z kolei jak już ogląda, to zawsze z założonymi rękoma. :lol2:
epsztajnek

Ciekawe, czy nazwanie koleżanki po nazwisku a nie po imieniu to skutek małego stresu przedserwisowego, czy też odzwierciedla stosunek koleżeński obu pań do siebie :mhm:
Camilo
Guru
Guru

epsztajnek pisze:Nazwanie koleżanki po nazwisku a nie po imieniu (...)
Nazwanie koleżanki po nazwisku, wyglądało na nazwanie rzeczy po imieniu, by nie było wątpliwości o jaką Kaczmarek chodzi. :lol2:
Fakt, faktem - Panie raczej nie zareagowały na siebie entuzjastycznie. :spiewa:

Obrazek Obrazek
maxxx

Ciekawe, czy nazwanie koleżanki po nazwisku a nie po imieniu to skutek małego stresu przedserwisowego, czy też odzwierciedla stosunek koleżeński obu pań do siebie
A tego się i tak nie dowiemy.Może mają tam swoje szyfry kto jest kto :aniol:

Ciekawy materiał był w 'PzP' jak do kobiety ZUS przysłał pismo z zapytaniem 'czy jest przy życiu' :?: :spiewa:
Joasi koment: 'zusowskie żarty' :tanczy:

I króciutka fotorelacja :

ObrazekObrazekObrazekObrazek
epsztajnek

Bogini...i każde słowo zbędne :aniol: :aniol: :aniol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Rzeczona Bogini dziś nie zdecydowała objawić się przed swoimi fanami w ' Dniu na Żywo ' :(
Ale powoli można stwierdzić,że wygląda to tak,że pojawia się w środy i czwartki :aniol: Dobrze wiedzieć,ale oczywiście dodatkowe niespodzianki w inne dni z Jej strony są zawsze i wszędzie mile widziane. :aniol:
maxxx

No dziś to już chyba nie macie żadnych wątpliwości :jupi: :jupi: :jupi: :arrow:

Obrazek

:arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

A jeszcze nazwisko pewnej pani z materiału ,kolejny dowód na regionalne pochodzenie nazwiska ,bo materiał był z okolic Białegostoku :lol2: :arrow:

Obrazek

Ale Joanna się Nam na koniec rozgadała :tanczy: Zapraszała na niedzielne wydanie.Będa chyba rozmawiać ze zwykłymi ludźmi o niedzielnym meczu z Niemcami :rozglada:
Asia-wszystko fajnie,tylko ja bym chciał Ciebie zobaczyć w jakieś czapie kibicowskiej :tanczy:
No ale zejdźmy na Ziemię...bum :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

No dziś to już chyba nie macie żadnych wątpliwości
Coraz krótsze te kiecki. :jupi: Ważne w ogóle, że są. :tanczy:
A jeszcze nazwisko pewnej pani z materiału ,kolejny dowód na regionalne pochodzenie nazwiska ,bo materiał był z okolic Białegostoku
A masz może zdjątko tej Pani? Spokrewniona z tą Kryńską? :>
Będa chyba rozmawiać ze zwykłymi ludźmi o niedzielnym meczu z Niemcami
Za pierwszy razem przeczytałem, że będzie, ale euforia szybko minęła. :spiewa:
Asia-wszystko fajnie,tylko ja bym chciał Ciebie zobaczyć w jakieś czapie kibicowskiej
O np. takie z rogami. :lol2: Bo o wymalowaniu policzków nie wspomnę. :rozglada:
No ale zejdźmy na Ziemię...bum
Odbiło się wyraźnym echem. Dosłownie... :ech:
ODPOWIEDZ