Chciałem powiedzieć, że w piątek pociągnęła 3 magazyny, ale to nieaktualne, bo były tam dzisiejsze informacje. :rozglada:
Tak poza tym to... :mhm: No sama widzisz Joasiu, mimo fenomenalnego stroju nie mamy co pisać. Mogłaby jutro w tej spódniczce zasiąść za stołem prezenterskim bez żadnych obaw, że się wygniecie. :spiewa:
epsztajnek pisze:Joasia zawsze zmieniała marynarkę z piątkowego wydania na sobotnie, a z sobotniego na poniedziałkowe nie zmieniła..Może już zapomniała
Zawsze może sobie u Nas przypomnieć Ale My jesteśmy okropni :hmm: Przecież Joasia nie obiecywała ,że zawsze będzie odziana w nowości
kamilo pisze:Mogłaby jutro w tej spódniczce zasiąść za stołem prezenterskim bez żadnych obaw, że się wygniecie.
Pewnie jutro jeszcze nie zasiądzie Ale taka środa ,czwartek-Joasia analizująca taktyka na mecz z Austrią - to mogło by być naprawdę urocze :aniol:
W tej kwestii nic nowego I obysmy się jak najdłuzej tak 'nudzili' :tanczy:
A tu Joasia ze żmiją Na szczęście tylko na ekranie :rozglada:
To co możemy jutro liczyć na coś więcej :rydzyk: ..bo dziś chwilke rano widziałem jak się po studio kręciła by po chwili schować się przy bocznych komputerkach,ale i tak Ją zlokalizowałem :jupi:
Rzeczywiście. Dzisiejszy magazyn nieco inny niż wszystkie. Myślałem, że o 17.10 zaczną M24 i będzie zapowiadać konferencję, ale już mniejsza z tym. Ważne, że na te 6 minut się chociaż pojawiła i pokazała, że żyje. Fajna koszulka. :racja: Dzisiejszy magazyn natomiast wydawał mi się taki... blue box'owaty. :rozglada:
kamilo pisze:Jesteś, jesteś i to jak. Zniewalająco. Ale to chyba żadna nowość
No nowość to nie jest,ale ta starość jest bardzo przyjemna więc można się powtarzać jak zacięta płyta
Ale ta Nasza zniewalająca troszkę spuściła z tonu,czemu sie w tym tygodniu nie pojawiła na prezenterskim stanowisku
Nawet nie ma kto pocieszyć dziś..same porażki..z Austrią...Joasi nie ma..fatalnie :hmm: :hmm: :hmm: