Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Ale ta Nasza zniewalająca troszkę spuściła z tonu,czemu sie w tym tygodniu nie pojawiła na prezenterskim stanowisku
Bo wróciła Tadla i Werner. Pojawia się Żebrowski, Cholewiński, Kondratowicz. :rozglada: Niestety nie udało Jej się przecisnąć przez tą elytę. ;(
Nawet nie ma kto pocieszyć dziś..same porażki..z Austrią...Joasi nie ma..fatalnie
Nieszczęścia chodzą parami... :hmm: Raz na wozie, raz pod wozem... :spiewa:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Bo wróciła Tadla i Werner. Pojawia się Żebrowski, Cholewiński, Kondratowicz. Niestety nie udało Jej się przecisnąć przez tą elytę.
Nawet mnie nie denerwuj ,że tak zostanie :x To by było straszne - nie ma mojej zgody na to :!:
Nieszczęścia chodzą parami... Raz na wozie, raz pod wozem...
Narazie to tak wygląda,że nawet wozu nie ma :cicho:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Nawet mnie nie denerwuj ,że tak zostanie To by było straszne - nie ma mojej zgody na to!
Tak My Jej ulegamy, że wie, iż nie musi się nawet pytać o zgodę. :nie:
Może pociechą będą zbliżające się wakacje. Ta już się ostatnio na urlopowała :rozglada:
... albo odsunięcie Styśki od robienia grafików. :mhm:
Narazie to tak wygląda,że nawet wozu nie ma
E wóź to gdzieś jest. Wcześniej czy później się odnajdzie. (wersja optymistyczna - innej nie dopuszczam) :aniol:
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

czemu sie w tym tygodniu nie pojawiła na prezenterskim stanowisku :(
Bo, jak wielokrotnie było udowodnione, lubi się z nami droczyć... :uwaga:
A ponieważ w tym tygodniu zacżąłem nagrywać regularnie "DnŻ", więc z diabelskim śmiechem pokazała mi figę :devil: ( w wersji hardcorowej - gest Kozakiewicza ) :xx:
maxxx

kamilo pisze:Może pociechą będą zbliżające się wakacje. Ta już się ostatnio na urlopowała
Jeszcze się zdziwisz jak gdzieś wybedzie :lol2: Raptem 1,5 tygodnia Joasia zapewne urlopem nie nazwie :grozi:

Mały komiks w powyższym temacie:

'Ja miałam urlop?'
Obrazek
'Chyba sobie żarty stroisz !'
Obrazek
'Coś tam niby było..'
Obrazek
'Ach tak tak pamiętam' :aniol:
Obrazek
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Jeszcze się zdziwisz jak gdzieś wybedzie Raptem 1,5 tygodnia Joasia zapewne urlopem nie nazwie
A w styczniu to co było? :> Nie jestem pewien, czy jeszcze jednego tygodnia w między czasie nie miała. Jeśli tak, to już mamy 3 - max w TVN24, jeśli chodzi o reporterów. Może prezenterzy mają inne warunki pracy. :spiewa:
Mały komiks w powyższym temacie
Przypomniały mi się stare, dobre czasy kiedy to Nika pisała komiksy, a Ty jej podsuwałeś pomysły. :aniol:
A właśnie, coś ostatnio coraz uboższą tą kadrę mamy. :rozglada:
Półtora tygodnia i zostaniesz już tylko z epsztajnkiem. :racja:

Ach... Rozgadałem się jak zwykle, szkoda tylko, że nie o Joannie. :stop:
Niech Jej się te urlopiki lepiej przypominają - wie, że dla fanów to szkoła przetrwania. :lol2:
Ten uśmiech na ostatnim capsie coś mi przypomina, ale za cholerę nie mogę go z niczym skojarzyć. :neutral:
maxxx

kamilo pisze:A w styczniu to co było? Nie jestem pewien, czy jeszcze jednego tygodnia w między czasie nie miała. Jeśli tak, to już mamy 3 - max w TVN24, jeśli chodzi o reporterów. Może prezenterzy mają inne warunki pracy.
Wg moich obliczeń narazie 2,5 :aniol: Z reporterami to ciężko wyczuć,bo nigdy nie wiesz czy czegoś nie robią pozakamerowo.
Przypomniały mi się stare, dobre czasy kiedy to Nika pisała komiksy, a Ty jej podsuwałeś pomysły.
A właśnie, coś ostatnio coraz uboższą tą kadrę mamy.
Ciężkie czasy,ale może jakoś damy rade :uhh: Trzeba wierzyć,że kadrowicze powrócą :aniol: Narazie są na zgrupowaniu jak inni kadrowicze..przyjmijmy taka wersję :racja:
Półtora tygodnia i zostaniesz już tylko z epsztajnkiem.

A to niby dlaczego :shock: Pare minut dla Joasi nie znajdziesz :o :shock:
Ach... Rozgadałem się jak zwykle, szkoda tylko, że nie o Joannie.
Niech Jej się te urlopiki lepiej przypominają - wie, że dla fanów to szkoła przetrwania.
No wcale Nam nie ułatwia działalności.Bo po pzp ciężko coś więcej powiedzieć ponad znane fakty i lubiane :lol2:
Ten uśmiech na ostatnim capsie coś mi przypomina, ale za cholerę nie mogę go z niczym skojarzyć.
Wiele razy był użyty przeciwko Nam :racja: Joasia ma pełen asortyment uśmiechów właśnie po to bys miał trudności ze skojarzeniem gdzie i kiedy był wykorzystany :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Wg moich obliczeń narazie 2,5 Z reporterami to ciężko wyczuć,bo nigdy nie wiesz czy czegoś nie robią pozakamerowo.
Z prezenterkami podobnie. :spiewa: Czyli jeszcze jakiś tydzień przynajmniej przed Nami. Chyba, że skubana te 2,5 tygodnia na zwolnieniach przeleżała. :>
Ciężkie czasy,ale może jakoś damy rade Trzeba wierzyć,że kadrowicze powrócą Narazie są na zgrupowaniu jak inni kadrowicze..przyjmijmy taka wersję
A to zgrupowanie to coś pewnego chociaż :?: (arczi - wiem, ale z Niką ostatnio kontakt straciłem zupełnie) :uhh:
A to niby dlaczego Pare minut dla Joasi nie znajdziesz

Jeśli Joanna dociera na Bliski Wschód, to znajdę. :lol2:
No wcale Nam nie ułatwia działalności.Bo po pzp ciężko coś więcej powiedzieć ponad znane fakty i lubiane
Może jesienią znów będą jakieś zawirowania personalne. :rydzyk:
Wiele razy był użyty przeciwko Nam
A to może i jest takie knucie. :mhm:
Joasia ma pełen asortyment uśmiechów właśnie po to bys miał trudności ze skojarzeniem gdzie i kiedy był wykorzystany
Ten asortyment to chyba jedyna radość z Niej, jaka mnie w tym tygodniu spotkała. :rozglada:
maxxx

kamilo pisze:Z prezenterkami podobnie. Czyli jeszcze jakiś tydzień przynajmniej przed Nami. Chyba, że skubana te 2,5 tygodnia na zwolnieniach przeleżała
Nie sądze,aż tak to chyba nie nie lubi swojej pracy :lol2:
A to zgrupowanie to coś pewnego chociaż (arczi - wiem, ale z Niką ostatnio kontakt straciłem zupełnie)
Nie mam pojęcia :rozglada: W innym ośrodku są skoszarowani ;(
Jeśli Joanna dociera na Bliski Wschód, to znajdę.
Na Daleki to by dotarła ale na bliski to nie wiem :spiewa: Do Chińczyków Ci tak tęskno :hmm: :lol2:
Może jesienią znów będą jakieś zawirowania personalne.
Być to może i będa ,natomiast różnie się mogą skończyć :rozglada:
A to może i jest takie knucie.
Coś na styl pajęczych sieci ,prawda :mhm:
Ten asortyment to chyba jedyna radość z Niej, jaka mnie w tym tygodniu spotkała.
Jeśli czujesz,że oddalasz się od Joasi to jedz na ten Bliski Wschód i przemyśl to wszystko :rozglada:
A tak już na serio :!: Na dłuższą mete dobija mnie to 'PzP' :ech:
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Na dłuższą mete dobija mnie to 'PzP
No cóż... :< czekamy do jesieni :plus: byle by tulko nie było gorzej :ban:
A Joanna w piątek jakoś schowała się za swoją mówniczkę :(
Czyżby była zawstydzona naszymi pochwałami jej najnowszych strojów :>
Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Nie sądze,aż tak to chyba nie nie lubi swojej pracy
A bo to ona jedna :hmm:
Nie mam pojęcia W innym ośrodku są skoszarowani
Trzeba myśleć pozytywnie - kiedyś te koszary opuszczą. :aniol:
Na Daleki to by dotarła ale na bliski to nie wiem Do Chińczyków Ci tak tęskno
Izrael to nie takie Chińczyki w końcu :rozglada:
Coś na styl pajęczych sieci ,prawda
Taka Tekla. :lol2: Zamiast skrzypeczek mamy PzP - na jedno wychodzi. :rozglada:
Jeśli czujesz,że oddalasz się od Joasi to jedz na ten Bliski Wschód i przemyśl to wszystko
Jakbym gadał z Kuźniarem. :lol2:
A tak już na serio! Na dłuższą mete dobija mnie to 'PzP'
Być to może i będa ,natomiast różnie się mogą skończyć
epsztajnek pisze: byle by tulko nie było gorzej
I dlatego o wszelkie zmiany jestem spokojny, bo gorzej być już chyba nie może. :rozglada:
Czyżby była zawstydzona naszymi pochwałami jej najnowszych strojów
Raczej ma ich dosyć - z kadrowaniem majstrowali już wczoraj, ale nawet przy takim można zauważyć, że kiecki nie ma. :spiewa:
maxxx

A Joanna w piątek jakoś schowała się za swoją mówniczkę
Czyżby była zawstydzona naszymi pochwałami jej najnowszych strojów
Też to zauważyłem i bardzo mi się to nie podoba :nie:
Trzeba myśleć pozytywnie - kiedyś te koszary opuszczą.
No ja mam taka nadzieję :cicho:
Izrael to nie takie Chińczyki w końcu
No pochwal się pochwal..może Joasia zaleci zrobić o Tobie jakiś materiał do 'pzp' :D
Jakbym gadał z Kuźniarem.
Nie wiem czy uznać to za komplement czy nie :lol2:
epsztajnek pisze:Czyżby była zawstydzona naszymi pochwałami jej najnowszych strojów
kamilo pisze:Raczej ma ich dosyć - z kadrowaniem majstrowali już wczoraj, ale nawet przy takim można zauważyć, że kiecki nie ma.
No właśnie może sobie poprostu nie życzy by to komentować i co więcej oglądać i nakazała inne kadrowanie. :(
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Też to zauważyłem i bardzo mi się to nie podoba
...a rzadko z Twoich ust można usłyszeć taką krytykę (wobec Dżoanny) :aniol:
No pochwal się pochwal..może Joasia zaleci zrobić o Tobie jakiś materiał do 'pzp'
No raczej z Polską to wiele wspólnego nie ma. :lol2:
Nie wiem czy uznać to za komplement czy nie
To ja Ci nie pomogę. :spiewa:
No właśnie może sobie poprostu nie życzy by to komentować i co więcej oglądać i nakazała inne kadrowanie.
Ale mogła to jakoś delikatnie zasugerować, a nie od razu tak brutalnie. :(
maxxx

kamilo pisze:...a rzadko z Twoich ust można usłyszeć taką krytykę (wobec Dżoanny)
Ach bo Dżoanka nie zasługuje na krytykę :lol2: :klamca:
No raczej z Polską to wiele wspólnego nie ma.
No niby nie,ale nie raz już tam byl materiał w stylu:zabiera plecak i rusza .. :D
Ale mogła to jakoś delikatnie zasugerować, a nie od razu tak brutalnie.
Ja licze,że wszystko wróci do normy i bedziemy mogli Ją podziwiać w całości przez te 3 sekundy :D
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Ach bo Dżoanka nie zasługuje na krytykę
Zasługuje jak każdy. Niech nie myśli, że wszystko jest och i ech. Trzeba znaleźć jakieś ale. :stop:
No niby nie,ale nie raz już tam byl materiał w stylu:zabiera plecak i rusza ..
A bo to ja jedyny lecę na tydzień. :spiewa: Dobra już koniec tego przechwalania. :rozglada:
Ja licze,że wszystko wróci do normy i bedziemy mogli Ją podziwiać w całości przez te 3 sekundy
3 sekundy za 3 lata. :lol2:
ODPOWIEDZ