W ten weekend w Faktach Grzegorz Kajdanowicz. W następny Anita Werner.szarotek pisze:Anita W. szlachetnie rozjaśniona![]()
Mam nadzieję, że pojawi się w weekend w Faktach i FpF. W tym tygodniu nie mam możliwości oglądania Tv w tak wczesnych godzinach (!)
Dziękuję Ci Pavloo za fotki.
Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Bywalec
Re: Anita Werner
Dzięki za inf.
Pech, za tydzień nie mam szans na oglądanie TV
Pech, za tydzień nie mam szans na oglądanie TV

Okazuje się, że miałeś rację.marcin_25 pisze:moim zdaniem urlop życia w jakimś egzotycznym miejscu
Bardzo lubię oglądać programy przez nią prowadzone, cóż tu dodać ...

ja podchodzę do pudelka z dużą rezerwą
Jasne. To "pudelko" do puszka pandory. Zwykle omijam takie miejsca szerokim łukiem.marcin_25 pisze:ja podchodzę do pudelka z dużą rezerwą
Szkoda, że p. Anita nie prowadzi bloga. Wielka szkoda. Tak jej mało

W miarę upływu programu p. Anita W. coraz ładniejsza i ładniejsza
.... i to nie tylko dzisiaj ....zmienia się kamerzysta? :brawa:

Może i Pudel podaje newsy z du..y, a nawet na pewno takie podaje. o tyle ta wiadomość może być prawdą, świadczyć o tym może fakt, że ś.p kacer godycki naprawdę zmarł, a na jego profilu facebookowym są zamieszczone prywatne zdjęcia z Anitą. W takim wypadku można tylko współczuć pani Anicie i mieć nadzieję że będzie się jakoś trzymała i da sobie radę
Łauuu, p. Anito, proszę się tylko nie rozchorować (maliny, lipa itd
- wszystko poprzestawiane, czekam na sobotnio-niedzielne Fakty i FpF 

może masz rację, a może tylko połączyli kilka faktów w jeden "news"Anja06 pisze:Może i Pudel podaje newsy z du..y, a nawet na pewno takie podaje. o tyle ta wiadomość może być prawdą, świadczyć o tym może fakt, że ś.p kacer godycki naprawdę zmarł, a na jego profilu facebookowym są zamieszczone prywatne zdjęcia z Anitą. W takim wypadku można tylko współczuć pani Anicie i mieć nadzieję że będzie się jakoś trzymała i da sobie radę
możesz podać linka do tych zdjęć na FB z p. Anitą
chyba usunęli bo na profilu nic nie ma a na stronie żałoba ale skończmy już te spekulacje ma ktoś foty z fpp słodko dziś Anita wyglądała jak sie zakrztusiła i ten uśmiech

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... =1&theater link do zdjęcia, reszta niestety jest usunięta 

dzisiaj od początku ... :tanczy: :tanczy: 

po dzisiejszych Fpp powiem jedno - Anitka Arystokratka
nic nie pamiętam jeśli chodzi o treść programu

nic nie pamiętam jeśli chodzi o treść programu