Nie wiem jakie były dalsze losy antenowe Joanny od mojego ostatniego postu Ale i tak się ciesze,że jest :tanczy:
Natrafiłem na serwis o 15:30 - jakiś wybitnie krótki był :o Euro Cafe wprowadzili o 15:45 chyba
Jedyna zdobycz z tamtej chwili :rozglada: :
A później Ją wyręczyla koleżanka biorąc Jej połówkowy serwis Dawniej to incydentalnie ktoś się godził,a teraz Joasia już na pełnej swobodzie :spiewa:
maxxx pisze:Nie wiem jakie były dalsze losy antenowe Joanny od mojego ostatniego postu
Tak czekamy na ten DnŻ, a jak już się pojawi, to nie oglądamy. :spiewa: Mi też zniknęła mniej więcej w tym samym czasie. Nie zdążyłem nawet na magazyn. :rozglada: Dobrze, że w ogóle powróciła - myślałem, że się nie przepchnie. Czyżby epsztajnek przestał już nagrywać DnŻ?
Nagrywa, nagrywa... tylko, że dzisiejsze występy Joanny były mocno poszatkowane. Na 3 capsie widać jaką minę zrobiła przed kolejną przerwą. Jednym słowem nic nadzwyczajnego ( poza samą Joanną oczywiście ) Paradoksalnie - dwa najpiękniejsze z dzisiejszego dnia ujęcia Joanny pochodzą z PzP (dwa ostatnie)
epsztajnek pisze:... tylko, że dzisiejsze występy Joanny były mocno poszatkowane.
Ale chociaż były :rozglada: ....kurczę,spieszyłem się jak ten głupi żeby chociaż oglądnąć ze dwa serwisy z Joasią a tu ....suprise :hmm: Widać,że w tej telewizji nic nie jest pewne :nie: Ssszzzkkkooodddaaa ..
Liczyłem, że dziś też się pojawi, a tu zupełnie inny duet. Tak to już jest, że Joanny nigdy nie ma, gdy się ma więcej czasu i chęci, a na antenie wszystko... normalnie. :rozglada:
Gdy wszystkie inne ( znów tak duzo ich nie ma )możliwości nie wypalą jest zawsze PzP
Tutaj reakcja Joasi na oblany test z produkcji podków swojego kolegi z redakcji Marcina Ż Ale Joasia zastrzegła ,że to nie jest takie proste pomimo tego ,że Marcin zdał już wiele egzaminów w swoim życiu
maxxx pisze:Gdy wszystkie inne ( znów tak duzo ich nie ma )możliwości nie wypalą jest zawsze PzP
Tylko te możliwości dziwnie łatwopalne są. :ech:
Dobrze, że chociaż w PzP stara się uszczęśliwiać Nas na maxxxa przez te 20 minut.
Nie narzekam już wcale od chwili, w której zobaczyłem ujęcie profilkowe. :cicho:
To co Joanno? :>
Tak do 11.00 dałoby radę się wyrobić? :rozglada:
Jeszcze nieskromniej proszę o 5:30 (7:00), jeśli widownia ma skoczyć o 1 widza. :rydzyk:
To co Joanno?
Tak do 11.00 dałoby radę się wyrobić?
Jak już ma taki symetryczny przedziałek to może niesymetrycznie tak jutro się pojawi dla równowagi :rydzyk:
Joasi bardzo pasuje ten symetryczny przedziałek
No strasznie sympatycznie :aniol: Już kiedyś miałem taki pomysł,ale nie pisałem,bo tak jakoś głupio Joasi przedziałki wybierać :hmm: Ciekawe czy kiedys ziści moje małe marzenie o jasnym brązie :rydzyk: Ale trzeba narazie docenić to co jest
Kto wie... wszystko możliwe "Kobieta zmienną jest" - powiedziała Aga I. po przefarbowaniu
Ta kobieta w tym względzie tak bardzo zmienna raczej nie jest Co w niczym Jej nie umniejsza :aniol:
Ale na taka radykalną zmiane jak wspomniana Aga I. to bym chyba nie był gotowy
Bardzo skromnie powiedziane.
Chyba pierwszy raz nie mam co powiedzieć. :spiewa:
Dzień jak co dzień, dzień po dniu. Już z 300 tych dni się uzbierało. :rozglada:
200 raz powtórzę, że ładnie wyglądała. :aniol:
Nie będę nawet prosił o więcej, bo wiem, że to jutro nierealne.
Dzień jak co dzień, dzień po dniu. Już z 300 tych dni się uzbierało.
200 raz powtórzę, że ładnie wyglądała.
Czyli,że 100 nieładnie :o Ach taki drobny żarcik,bo jakby tak mówić Jej to za każdym razem to byłaby przesada :hmm: Bo mysleć a to co innego
Ja też bez komentarza
A ja skomentuje jakiś niuansik. Hmmm ale co.. :mhm: ..oo np trzeci caps:cóż za nieszablonowość :spiewa: ..poprawiać lewą ręką prawą część włosków
Tak to czytam o czym pisze i sobie mysle,że dobrze by było jakby Joasia dała Nam jakiś aspekt merytoryczny do komentowania :rydzyk: Ale do tego żeby doszło,musi zaszczycić DnŻ koniecznie !! :hyh: