Magda Sakowska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Magda absolutnie nie jest marginalizowana w nowym programie, można chyba nawet napisać, że gra pierwsze skrzypce :D
Bardzo dobrze, że stawiają na tak odpowiednich ludzi. Jak już pisałem chyba, nie mam często okazji, by być w stanie oglądać, a szkoda.
Wczoraj za to Sakoska została zapowiedziana już w Wydarzeniach :P

A tu proszę- niespodzianka.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

To jest wydanie magazynu z 12 grudnia, w którym gościła m.in. Rzecznika Praw Obywatelskich. Capsy właśnie ze strony RPO, tzn. z materiału wideo, który jest tam zamieszczony. Także jak ktoś chce obejrzeć sobie Magdę w akcji to jest ku temu okazja :D
Niestety jakośc nie zachwyca
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

arczi pisze:Wczoraj za to Sakoska została zapowiedziana już w Wydarzeniach
Dziś również. :D Gościła m.in. Ewę Kopacz.
A tu proszę- niespodzianka.
Niespodzianka na wagę złota. :D Dzięki. :D
Także jak ktoś chce obejrzeć sobie Magdę w akcji to jest ku temu okazja
Jakaś rozmowa Magdy znajduje się również na stronie Sławomira Nowaka z PO. :D Niestety, jakość również i w tym przypadku, wcale nie zachwyca. :stop:
reksio
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Magda Sakowska

Post autor: reksio »

Miro67
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Miro67 »

Boreczek pisze:Witam.
Wiekszosc z Was zachwyca sie Anita Werner, moze i ma ona jakies swoje plusy :) Ja natomiast uwazam, ze o wiele lepiej prezentuje sie pani Magda Sakowska. Nie zapowiada tematow w Faktach, ale jest osoba, ktora zawsze jest tam kiedy cos sie dzieje. Ma ktos jakies wiadomosci na temat pani Magdy. Bede wdzieczny :roll:
Pozdrawiam
Pani Magda Ppracuje terez dla konkurencji(Polsat News)
DJ Ice
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: DJ Ice »

Pani Magda pracuje terez dla konkurencji(Polsat News)
a) my o tym wiemy od dawna.
b) dyskutowaliśmy o tym od dawna
c) odpowiadasz na bardzo starego posta...
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Ponieważ moja "kablówka" uraczyła mnie wreszcie "Poslat News" , na dobry początek wklejam wczorajszą Madzię, aby z radością potwierdzić opinię innych forumowiczów : rzeczywiście niesamowita metamorfoza :plus: :brawa:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Tak,tak Magda wygląda teraz świetnie, ale ładniejsza była fryzurka z 18 grudnia :D
kolegenpolen
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: kolegenpolen »

bożeeeee ona jest cudowna !!! Madzia jest najpiękniejszą i najsexowniejszą dziewczyną na świecie !!!! a swoją drogą , ciekawy jestem czy Madziula weszła kiedyś na to forum i przekonała się że dla tak wielu z nas jest poprostu BOGINIĄ ......
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Herman »

epsztajnek pisze:Ponieważ moja "kablówka" uraczyła mnie wreszcie "Poslat News" , na dobry początek wklejam wczorajszą Madzię, aby z radością potwierdzić opinię innych forumowiczów : rzeczywiście niesamowita metamorfoza :plus: :brawa:
Obrazek
Co za zmiana :shock: :spiewa: :brawa:
Nie poznalbym Jej... po glosie pewnie tak :)

Szkoda ze nie mam PN :roll:
Camilo
Guru
Guru

Pora nieco odkurzyć wątek ;)

Obrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Magdę przed chwilą z równowagi wyprowadził Jerzy Kropiwnicki. Pytała go o komentarz ws. referendum dot. jego odwołania. On jej, że nie będzie tego komentował. Więc ona pyta jeszcze raz, a on powtarza swoje. Na koniec, podziękowała mu za rozmowę, on coś jeszcze wypalił, a Magda na to, że nie prosiła go w tej chwili o komentarz i że go żegna. :lol2:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Magda Sakowska: brzydzę się obłudą, chamstwem i cwaniactem

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ma ... cwaniactem
Camilo
Guru
Guru

Dziś było gorąco na linii Sakowska-Nitras. Magda nawet pogroziła palcem posłowi, a jak przyznał, że nie rozróżnia braci Kaczyńskich, to tylko krzyknęła: uuuu. :D
Obrazek
Sztukmistrz
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Sztukmistrz »

Witam, po raz pierwszy... choć kiedyś czasem zaglądałem na to forum,to nigdy nie dzieliłem się swoimi spostrzerzeniami.
Wiem, że forum dotyczy prezenterów TVN, ale ponieważ wątek mojej ulubienicy Pani Sakowskiej nie umarł, to pozwalam sobie właśnie w nim, w końcu zabrać głos :D
Wczoraj dzień nie obfitował w nadzwyczajne newsy, więc trzeba było liczyć na coś ponadczasowego.
Właśnie coś niezłego i ponadczasowego zaoferowała wczoraj w swoim programie p. Magda :brawa: Przeprowadziła bardzo interesujący, pierwszy wywiad telewizyjny z żoną Marszałka Sejmu p. Komorowskiego Anną. Niewykluczone, że był to pierwszy telewizyjny wywiad przyszłej Pierwszej Damy!!!
Choć telewizja polsatnews niebardzo jeszcze może konkurować z potentatem z Wiertniczej, to Sakowska nie powinna mieć kompleksów :spiewa:
ODPOWIEDZ