Ja nie miaÂłam jeszcze przyjemnoÂści(a szkoda) spotkaĂŚ Kazi na Âżywo,tak wiĂŞc piszĂŞ tylko o tym co widzĂŞ,oglÂądajÂąc TVN.Wczoraj w "Wydaniu II Poprawionym" wyglÂądaÂła super w tej czerwonej marynarceAleksandra pisze:PrzecieÂż to wiemy :/tobi pisze:ona wcale nie nosi okularĂłw, tylko w TV
Zwyczajnie -a nie raz jÂą spotkaÂłem- Nigdy Jej nie moge poznaĂŚ
lubi nosiÌ czapeczki ró¿nego rodzaju
ostatnio w M25 byÂło spotkanie nt Zielonych w polityce w ramach kamapanii i do momentu jej przedstawienia nie wiedziaÂłem, Âże to Kazia siedzi na scenie
sooper babka, jeszcze lepsza i ciekawsza in real life
Ja takÂże wolĂŞ jÂą na Âżywo.) Na Manifie miaÂła taka fajnÂą liliowÂą czapkĂŞ
Ale tu siĂŞ mylisz- nieraz nosi okulary live. Sama widziaÂłam
A ostatnio nawet z Nia gadaÂłam przez telefon:) Na sam koniec usÂłyszaÂłam "Pozdrawiam CiĂŞ i bÂłogosÂławiĂŞ, papa" Cudownie...
PS. Hit-kit czyta³am. Kazia ma tutaj ca³kowit¹ racjê. Ta "nadmartyrologia" jest u Ziemkiewicza tak md³a, ze po po³owie ksi¹¿ki masz doœÌ. Samson istotnie jest lepsza od autorki "Zdesperowane kobiety postêpuj¹ desperacko", ale ja myœlê, ze dlatego, i¿ "Wojna..." powsa³a z jakiejœ takiej chêci wyzwolenia, a "Zdesperowane..." to tylko kolejny etap wielkiej s³awy Haliny Pawlowskiej(jest szalenie znan¹ prezenterk¹- ma swój program). Pozdrawiam