Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Dziś znów taki nagły news,przekopali całą ramówkę.Aż dziw ,że Joasi nie ma. Ona często ma takie sytuacje ( często jak na ilość dni gdy jest w serwisach )
Nie wiem nawet, czy dziś by się przebiła. :stop: Znając nasze szczęście, to nie. :neutral:
Camilo
Guru
Guru

Dziś mamy małą rocznicę. :lol2: Dokładnie 2 lata temu - w dzień dla mnie symboliczny - Joanna zadebiutowała za stołem prezenterskim. :tanczy: Dziś zrobiła mi (szczególnie) prezent i postanowiła to uczcić. :jupi:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Joasi wystaje kabelek od mikrofonu. :P
epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Miły gest z jej strony :D Widać, że wystartowała w "pełnych" godzinach, więc może się trafi jakaś rozmowa przed ekranem :rydzyk:
A tematów do rozmowy sporo.
maxxx

Post autor: maxxx »

To widze,że zostanie mi jeden jedyny serwis spędzić dziś z Joasią :D Ale juz nie będę taki zachłanny,lepszy rydz niż nic :lol2: Jak się sprawuje,miała jakieś rozmowy :?: Jak coś wiecie to piszcie :rydzyk:
Zeby tylko jakaś konfa nie zabrała ostatniego serwisu ,bo wtedy juz się naprawdę zdenerwuje :grozi:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Jak się sprawuje,miała jakieś rozmowy?
Po 15.00 miała rozmowę przed ekranem z ekspertami politycznymi. Niestety, załapałem się na końcówkę. ;( Kończyła rozmowę o Geremku i stwierdziła, że korzystając z okazji zapyta jeszcze o inne rzeczy. :lol2: Dużo nie popytała, bo połączyli się z Przybylskim, który mówił o zakończonej sekcji zwłok Geremka. Później podziękowała Panom za rozmowę, podała rękę i w tempie marszowym wróciła za stół. :tanczy: To mniej więcej tyle co widziałem - nawet capsów nie zdążyłem zrobić. :rozglada:
maxxx

kamilo pisze:Po 15.00 miała rozmowę przed ekranem z ekspertami politycznymi. Niestety, załapałem się na końcówkę.
Szkoda,że tego nie widziałem,lubie jak Joasia ma gości :racja:
Dużo nie popytała, bo połączyli się z Przybylskim, który mówił o zakończonej sekcji zwłok Geremka. Później podziękowała Panom za rozmowę, podała rękę i w tempie marszowym wróciła za stół.
Co oni Asi tak przeszkadzają cały czas :x Teraz też Jej przerwali w pół słowa w rozmowie przy ekranie z Kaśką K. :roll:
Przerwali,taaa...to Donek Tusk :grozi: Straszna szkoda,bo taki miała lajtowy temat Andzi Jolie i Jej nowych pociech :rozglada: I tak łaskawca spóźnił się 20 minut -ale co,mam Mu podziękować :lol2:
To mniej więcej tyle co widziałem - nawet capsów nie zdążyłem zrobić.
Może epsztajnek nagrywał :cicho:

Jak Ona dzisiaj pieknie wychodzi na zdjęciach :tanczy: Więc trochę zaszalałem a co :jupi: :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Przy Joasi Angelina jakaś taka niewyraźna :D
Na 17. konferencja więc z magazynem może być dziś krucho :rozglada:
Joasiu pojaw się jutro :rydzyk: :lol2:
maxxx

Postraszyłem wizją zagrozenia braku magazynu.Wiem-nikt się nie bał :lol2: Ale fajnie,że był.Nawet taki przedłuzony z rozmową.Bardzo empatyczną rozmową,ale co się chciala dowiedzieć to się dowiedziała :brawa: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
epsztajnek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Joasia nie przychyliła się do propozycji pozbycia się marynarki, ale jak gdyby bardziej ją rozchyliła :devil:
Camilo
Guru
Guru

epsztajnek pisze:Joasia nie przychyliła się do propozycji pozbycia się marynarki, ale jak gdyby bardziej ją rozchyliła
Może - wzorem redakcyjnych koleżanek - zrobi to, gdy będą większe upały. ;) Wiem, wiem - prawdopodobne. :(
Dzięki za capsy. :D Dorzucę jeszcze swoje, bo szkoda, żeby przepadły. :stop:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx pisze:Jak Ona dzisiaj pieknie wychodzi na zdjęciach
A żebyś wiedział: :lol2:
Obrazek
maxxx

Wszystko pięknie ładnie,ale jedno mi nie pasuje tylko :nie: Do wizerunku Bogini troszkę nie pasuje ten jednorazowy długopisik :rozglada: Powinna dzierżyć w łapce co najmniej wieczne pióro ;) Ale złóżmy to na karb legendarnej skromności. :aniol:
maxxx pisze:Jak Ona dzisiaj pieknie wychodzi na zdjęciach
kamilo pisze:A żebyś wiedział:
A wiem,zresztą zawsze tak jest,ale jakoś lubie o tym przypominać. :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Do wizerunku Bogini troszkę nie pasuje ten jednorazowy długopisik
Te długopisiki to są raczej na pewno służbowe. :lol2: Mają je czy to w Polsat News, czy w ''Faktach'', czy w TVN24, czy nawet w Superstacji. :rozglada: Nie powiem by się tym dobrze pisało, zwłaszcza leworęcznym. :stop:
maxxx

kamilo pisze:Te długopisiki to są raczej na pewno służbowe. Mają je czy to w Polsat News, czy w ''Faktach'', czy w TVN24, czy nawet w Superstacji
Chyba wiem jakiej firmy ,ale nie bede robił kryptoreklamy. :rozglada: Powinni miec swoje jakies fajne firmówki,czasem nawet firmy gdzie pracują dwie osoby na krzyż robią.Ale przecież nie długopisy tu decydują :D
Nie powiem by się tym dobrze pisało, zwłaszcza leworęcznym.
Pisało pewnie nie.Ale na całe szczeście (tak mysle :rozglada: )słuzy Joannie jedynie do podpisów i jako straszak na niesfornych gości :grozi:

Dobrze kończe na dziś,wygoda Joasi rzecz ważna-ale może nie o 2 w nocy :shock: :spiewa:
maxxx

A dlaczego minka dzisiaj taka smutna :( Może jutro bedzie lepszy humorek :rydzyk: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
maxxx

No dziś już wróciła prawdziwa Joasia,czyli taka radosna :tanczy: :arrow:

Obrazek

Obrazek

:tanczy:

ObrazekObrazek

Szkoda mi trochę Aśki.Musi rozmawiać z różnymi dziwnymi ludźmi i wypytywać o wypadku.Dla mnie to trochę bez sensu,no ale być może się nie znam. :hyh:
epsztajnek

Szkoda mi trochę Aśki.Musi rozmawiać z różnymi dziwnymi ludźmi i wypytywać o wypadku.Dla mnie to trochę bez sensu,no ale być może się nie znam
Zgadzam się z tobą . Mimo, że to Joasia prowadzi te rozmowy, to odtwarzając ostatnie programy przewijam te fragmenty z rozmowami, bo jakoś niesmacznie się tego słucha. To samo było z katastrofą "CASA" ( - bez Joasi ) . Takie jest współczesne "dziennikarstwo" telewizyjne. Można złośliwie powiedzieć, że Jo sama wybrała sobie taki zawód ( z czego się , skądinąd, bardzo cieszymy ).
ODPOWIEDZ