Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Zgadzam się z tobą . Mimo, że to Joasia prowadzi te rozmowy, to odtwarzając ostatnie programy przewijam te fragmenty z rozmowami, bo jakoś niesmacznie się tego słucha.
Mam wrażenie ,że sama Joasia jakoś tak niezręcznie się czuje wyciągając te informacje.Ale trudno Jej sie dziwić.Ciężko tak wypytywać ludzi o takie sprawy na antenie.Oczywiście nie jest to wina Joasi ,dziewczyna robi co może.Bardziej zastanawia mnie jaki to ma sens,ale to pytanie nie do Joasi przecież.Taki dla mnie brazylijski serial z tym wypadkiem.
No to pojechałem ,bo mówicie zawsze ,że ja taki grzeczny i w ogóle mniód :lol2:
Można złośliwie powiedzieć, że Jo sama wybrała sobie taki zawód ( z czego się , skądinąd, bardzo cieszymy ).
No ale co by taka Joasia mogła innego robić :shock: Pozostaje Jej tylko życzyć,by dostawała większy wachlarz możliwości do wykazywania swoich talentów.Bo jest niewątpliwie utalentowaną osóbką :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Bardziej zastanawia mnie jaki to ma sens,ale to pytanie nie do Joasi przecież.
Szkoda tylko, że większość widzów stanowią laicy w tych kwestiach. :cicho: Dziś Joasia przez tą rozmowę, została mocno skarcona przez moją połowicę. :ech: To skarcenie było słuszne, tylko pod zły adres. :stop: Bo najpierw Aśka mówi, że po powrocie do Polski czeka ich długa rehabilitacja, a po chwili się pyta, co będą robić po powrocie do Polski. :spiewa: Zostało to uznane jako ''wypełniacz czasu żerujący na ludzkich emocjach'' (mniej więcej). :rozglada: :rozglada:
Ale wyrównało się, gdy do notatnika sama z siebie wpisała numer na Kontakt, mówiąc, że ''może się kiedyś przydać''. :aniol:
PS. To tak dzisiaj wyjątkowo ode mnie, beze mnie. :cicho:
maxxx

kamilo pisze:Szkoda tylko, że większość widzów stanowią laicy w tych kwestiach. Dziś Joasia przez tą rozmowę, została mocno skarcona przez moją połowicę. To skarcenie było słuszne, tylko pod zły adres
O widzisz :rozglada: O to mi chodziło,że ktoś kto nie 'siedzi w temacie' ,lub słucha jednym uchem a nie jak pacierza słów Joasi ( :lol2: )odniesie mylne wrażenie,że pani prowadząca to jakaś taka nietaktowna jest i zadaje dziwne pytania :roll: No ale o czym tu rozprawiac skoro rozmówczyni jest monotematyczna+niezbyt dysponowana (płacz itp) :rozglada: Achchchch morał jest taki,żeby nie przedłużać :Joasia zasługuje na więcej i lepiej-mówiąc po polskiemu :!:
Zostało to uznane jako ''wypełniacz czasu żerujący na ludzkich emocjach'' (mniej więcej).
Jakże to tak :lol2: Joasia wywołuje emocje ale na pewno na nich nie żeruje ;( Mam rację :?: :lol2:
Ale wyrównało się, gdy do notatnika sama z siebie wpisała numer na Kontakt, mówiąc, że ''może się kiedyś przydać''.
To miej się na baczności :lol2: Ja ten numer znam na pamięć 8)
PS. To tak dzisiaj wyjątkowo ode mnie, beze mnie.
Wprowadzaj zone powoli w annały wątku :D Przydac się może kobiecy punkt widzenia :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:O widzisz O to mi chodziło,że ktoś kto nie 'siedzi w temacie' ,lub słucha jednym uchem a nie jak pacieża słów Joasi ( )odniesie mylne wrażenie,że pani prowadząca to jakaś taka nietaktowna jest i zadaje dziwne pytania No ale o czym tu rozprawiac skoro rozmówczyni jest monotematyczna+niezbyt dysponowana (płacz itp) Achchchch morał jest taki,żeby nie przedłużać :Joasia zasługuje na więcej i lepiej-mówiąc po polskiemu
Bo te rozmowy to taki brazylijski serial połączony z tabloidem jest. :stop:
Jakże to tak Joasia wywołuje emocje ale na pewno na nich nie żeruje Mam rację?
Oczywiście, że masz rację. Tylko spraw cud i to Jej przetłumacz. :aniol:
To miej się na baczności
Nic innego od trzech lat nie robię. :nie:
Ja ten numer znam na pamięć
Ja też. :lol2: (022) 324 24 24 :lol2:
Wprowadzaj zone powoli w annały wątku Przydac się może kobiecy punkt widzenia
A mało Nam męskiego? :uwaga:
maxxx

kamilo pisze:Bo te rozmowy to taki brazylijski serial połączony z tabloidem jest.
Bo wakacje są,muszą czyms zapełniać ramówkę.Właśnie czymś..ale wolałbym czyms wartościowszym.Jakby tylko dobrze pomysleć to można by wprowadzic pare fajnych innowacji.Albo oprzeć się na rozmowach tylko z bardziej merytorycznymi goścmi.Tak,warto rozmawiać :lol2: Joasia to potrafi :lol2:
Oczywiście, że masz rację. Tylko spraw cud i to Jej przetłumacz.
Nie no to juz by była wieża babel istna jak bym się wziął za tłumaczenie :hmm: Wybacz :stop: :lol2:
(022) 324 24 24
Numer jak numer :spiewa:
A mało Nam męskiego?
No niech Ci bedzie,nie nalegam :stop:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Bo wakacje są,muszą czyms zapełniać ramówkę.Właśnie czymś..ale wolałbym czyms wartościowszym.Jakby tylko dobrze pomysleć to można by wprowadzic pare fajnych innowacji.Albo oprzeć się na rozmowach tylko z bardziej merytorycznymi goścmi.Tak,warto rozmawiać Joasia to potrafi
To niech sobie zerkną na Polsat News. :lol2: Tam naprawdę nie mają takich problemów. :nie: Z Joasią widziałbym tam ''Ostatnią Instancję'' - takie publicystyczne PzP, często o służbie zdrowia, zawsze na wyższym poziomie. :rozglada:
Nie no to juz by była wieża babel istna jak bym się wziął za tłumaczenie Wybacz
Ale chociaż wiesz, że kobiecie nie przetłumaczysz. :brawa:
Numer jak numer
Na pozór tak, ale jak wiemy - pozory mylą. Mogę się założyć, że gdybyś tam dzwonił - miałbyś stracha. :lol2:
No niech Ci bedzie,nie nalegam
Absolutnie. Jeszcze zasmakuje i co wtedy zrobię? :rozglada:
maxxx

kamilo pisze:To niech sobie zerkną na Polsat News. Tam naprawdę nie mają takich problemów. Z Joasią widziałbym tam ''Ostatnią Instancję'' - takie publicystyczne PzP, często o służbie zdrowia, zawsze na wyższym poziomie.
Nie znam :nie: Dośc pastwienia się nad magazynkiem.Wkońcu to Joasi oczko w głowie-musimy to co najmniej uszanować :rydzyk:
Ale chociaż wiesz, że kobiecie nie przetłumaczysz.
No ba :lol2:
Na pozór tak, ale jak wiemy - pozory mylą. Mogę się założyć, że gdybyś tam dzwonił - miałbyś stracha.
No pewnie :red: Bo jakby tak odebrała i powiedziała 'Masz co do mnie gościu ?To gadaj szybko ,bo nie mam czasu' to bym jakoś tak się poczuł nieswojo :hmm: Kto wie może kiedyś zadzwonie :racja: Do odważnych świat należy :tanczy:
Absolutnie. Jeszcze zasmakuje i co wtedy zrobię?
A to juz od Ciebie zalezy :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Nie znam Dośc pastwienia się nad magazynkiem.Wkońcu to Joasi oczko w głowie-musimy to co najmniej uszanować
No i szanujemy. Pytanie retoryczne - ile jeszcze? :stop:
No pewnie Bo jakby tak odebrała i powiedziała 'Masz co do mnie gościu ?To gadaj szybko ,bo nie mam czasu' to bym jakoś tak się poczuł nieswojo Kto wie może kiedyś zadzwonie Do odważnych świat należy
A masz chociaż jakiś ciekawy temat? Bo ja mam, ale to wszystko na podłożu politycznym, więc raczej z PzP zostałoby zdyskwalifikowane. :rozglada:
A to juz od Ciebie zalezy
No właśnie. Ona będzie Wam udzielać dobrych rad, a ja będę się kaleczył w kuchni. :xx:
maxxx

kamilo pisze:No i szanujemy. Pytanie retoryczne - ile jeszcze?
Czy ja się nazywam Pieczyński czy jakiś inny :> :spiewa:
A masz chociaż jakiś ciekawy temat? Bo ja mam, ale to wszystko na podłożu politycznym, więc raczej z PzP zostałoby zdyskwalifikowane.
Zawsze coś się znajdzie.Tyle,że ja tu zorganizuje całą akcje a na końcu przyjedzie jakis reporter.A co z szefową :spiewa: Gra nie warta świeczki :nie:
No właśnie. Ona będzie Wam udzielać dobrych rad, a ja będę się kaleczył w kuchni.
Sztuka wymaga ofiar,a gotowanie to niewątpliwie forma sztuki :lol2:
A co do dobrych rad:pewnie poradzi żeby sobie dać spokój z Joasią :hmm:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Czy ja się nazywam Pieczyński czy jakiś inny
A ja wiem jak Ty się nazywasz? :neutral:
Zawsze coś się znajdzie.Tyle,że ja tu zorganizuje całą akcje a na końcu przyjedzie jakis reporter.A co z szefową Gra nie warta świeczki
Czy tak do końca nie warta. :mhm: Rzeczywiście, już lepiej mają fani Jaworowicz. :spiewa:
Sztuka wymaga ofiar,a gotowanie to niewątpliwie forma sztuki
Wolałbym być odbiorcą tej sztuki, czytaj: konsumentem. :rozglada:
A co do dobrych rad:pewnie poradzi żeby sobie dać spokój z Joasią
Najwyższa pora się zwijać. Dobranoc! :D Za godzinę już Porada wstaje. :cicho:
maxxx

Wczoraj trochę popsioczyliśmy na te rozmowy Joasi i juz dziś zaniechała :tanczy: Ale nie wyciągałbym z tego pochopnych wniosków :D :arrow:

Obrazek

Obrazek

Pięknie :aniol:

A tak wyglada pani redaktor nie znosząca sprzeciwu :lol2: :arrow:

Obrazek

Asia sorry :rydzyk: Ale tak ekspresyjnie wyszła ,że musiałem :cicho:
Camilo
Guru
Guru

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Zapomniałem na śmierć. :cicho: Wczoraj Aśka w Piś tłumaczyła wypowiedzi Niemców, odnośnie niecodziennych bliźniaków. :rozglada:
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

kamilo pisze:Zapomniałem na śmierć. :cicho: Wczoraj Aśka w Piś tłumaczyła wypowiedzi Niemców, odnośnie niecodziennych bliźniaków. :rozglada:
Tłumaczyła, czy czytała tłumaczenie ? :devil: :devil: :devil:
Camilo
Guru
Guru

epsztajnek pisze:Tłumaczyła, czy czytała tłumaczenie ?
To już nie do mnie pytanie. :cicho:

Ale to jeszcze nic. :tanczy: Kogo tu widzicie z boczku po lewej? :o
Obrazek Obrazek
Z wczorajszego materiału Sianeckiego w ''Faktach''.
ODPOWIEDZ