Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Oj ale szkoda, że Joanna nie postanowiła powrócić do tej funkcji reporterki sejmowej. Przesłuchiwać Gosiewskiego- bezcenne :lol2: A z tego co widzę Joa stale i niezmiennie tkwi w tym marnym magazynie :ech: Nawet na wakacje z niego nie zrezygnują...
epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek
Modelki bez majtek ? :shock: W Siemiatyczach to by nie przeszło :grozi:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

arczi pisze:A z tego co widzę Joa stale i niezmiennie tkwi w tym marnym magazynie
Ostatnio się rozwinęli. :cicho: Dziś trwał całe 7 minut dłużej i nie było tych dennych rozmów. Ponadto zauważyłem, że Aśka musi nakręcić aż dwa zakończenia. :shock: W pierwszym, o 17.10 zachwycała się Czego to kobiety nie wymyślą, natomiast o 20.00 ograniczyła się do przypomnienia, że Wracamy jutro o 17.10. Nie wiem jak było teraz, bo trzeci raz oglądać ten magazyn, to byłaby przesada. :rozglada:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

O północy było zakończenie "krótsze" , z Joasią wyjmującą słuchawkę.
maxxx

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Kogo tu widzicie z boczku po lewej?
Pania Joanne Kryńską po raz drugi w okularkach widziana w swojej telewizyjnej kadencji :aniol:
Szkoda,że ta jakość emisyjna Faktów na stronce głównej pozostawia wiele do życzenia. :rozglada:
arczi pisze:Nawet na wakacje z niego nie zrezygnują...
W wakacje to jeden z ulubieńszych programów dla stacji (patrz trzykrotna emisja) :spiewa: A poza tym witaj na starych śmieciach :lol2:
kamilo pisze:Ponadto zauważyłem, że Aśka musi nakręcić aż dwa zakończenia.
Dla Niej to bułka z masłem :tanczy:
Nie wiem jak było teraz, bo trzeci raz oglądać ten magazyn, to byłaby przesada.
Ja tak czasami drugi raz puszcze niby tak przypadkiem :spiewa: Ale jakbym puścil trzeci raz to już bym się zaczął martwić :rozglada:

To jeszcze ja dorzuce co mam coby nie poszlo na zmarnowanie :D :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mało im tam w reżyserce Aśki na codzień,że serwowana jest podwójna :grozi: :lol2: :

Obrazek
epsztajnek pisze:O północy było zakończenie "krótsze" , z Joasią wyjmującą słuchawkę.
Czyli stały numer :lol2: Ale po 20:00 też coś przy uszku majstrowała :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Pania Joanne Kryńską po raz drugi w okularkach widziana w swojej telewizyjnej kadencji
Reporterskiej, historycznej kadencji - gwoli ścisłości. :rozglada:
Szkoda,że ta jakość emisyjna Faktów na stronce głównej pozostawia wiele do życzenia.
Szkoda, że się nawet nie odezwała. :cicho:
A poza tym witaj na starych śmieciach
My jesteśmy ponadczasowi. :spiewa: Człowiek by wyruszył na drugi biegun i wiedział co tu się dzieje. :stop:
Ja tak czasami drugi raz puszcze niby tak przypadkiem Ale jakbym puścil trzeci raz to już bym się zaczął martwić
Ja już się za głowę złapałem, gdy włączyłem to drugi raz. :spiewa:
Mało im tam w reżyserce Aśki na codzień,że serwowana jest podwójna
A tam mało. :lol2: Chcą się z Nią podroczyć. :lol2:
maxxx

kamilo pisze:Reporterskiej, historycznej kadencji - gwoli ścisłości.
Dosyć bolesna ta gwola ścisłości :rozglada:
Szkoda, że się nawet nie odezwała.
A o czym to miała by rozprawiać z panem Gosiewskim :stop: Przecież ponoć jest traktowany przez dziennikarzy Tvn24 jako polityk II kategorii,a z takimi Joasia chyba już nie rozmawia od czasu rozpadu Samoobrony 8)
My jesteśmy ponadczasowi. Człowiek by wyruszył na drugi biegun i wiedział co tu się dzieje.
Ja już z zagranicy posta pisałem w tym wątku 8) Biegun to raczej nie był,ale kto wie ..co bedzie dalej :lol2:
Ja już się za głowę złapałem, gdy włączyłem to drugi raz.
A co potęga Joasi nie mieści Ci się już w głowie :lol2:
A tam mało. Chcą się z Nią podroczyć.
A wiesz ,że to droczenie może pozniej także na Nas skutkować jakimiś fochami :rozglada:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Dosyć bolesna ta gwola ścisłości
Prawda boli. :stop:
A o czym to miała by rozprawiać z panem Gosiewskim Przecież ponoć jest traktowany przez dziennikarzy Tvn24 jako polityk II kategorii,a z takimi Joasia chyba już nie rozmawia od czasu rozpadu Samoobrony
A wydawało mi się, że Ona jedyna ponad podziałami. :stop:
Ja już z zagranicy posta pisałem w tym wątku
Tylko nie mów, że z komórki. :lol2:
Biegun to raczej nie był,ale kto wie ..co bedzie dalej
Jak zwykle, tylko podsyciłeś moją ciekawość. :hyh:
A co potęga Joasi nie mieści Ci się już w głowie
Nigdy mi się nie mieściła. 8)
A wiesz ,że to droczenie może pozniej także na Nas skutkować jakimiś fochami
Jak te fochy będą się objawić chęcią zagoszczenia np. w Dpd, to nie mam nic przeciwko. :nie:
maxxx

kamilo pisze:Prawda boli.
Lepsza taka prawda niż kłamstwa :rozglada:
A wydawało mi się, że Ona jedyna ponad podziałami.
Wiesz,Ona może i takie wrażenie sprawiać takiej ugodowej,ale swoje tam wyegzekwuje :grozi:
Tylko nie mów, że z komórki.
Wtedy to chyba nie było jeszcze takiej techniki :lol2:
Jak zwykle, tylko podsyciłeś moją ciekawość.
Na biegun się nie wybieram jeśli o to chodzi . Narazie :szalony:
Nigdy mi się nie mieściła.
Mi też :lol2: Dlatego od ładnych paru 'chwil' tu na forum próbuje z Wami sobie pewne sprawy przedyskutować :D
Jak te fochy będą się objawić chęcią zagoszczenia np. w Dpd, to nie mam nic przeciwko.
W 'DpD' to nawet codziennie bym Jej kwaszenie znosił :rydzyk: Już to widze jak Joasia walczy by zapełnić czas między materiałami :jupi: Wakacje jeszcze w Tvnie są ,więc pomarzyć jeszcze możemy :roll:

P.S Joasi się dostaje coraz więcej pochwał tam na forum tvn24.pl :brawa: I przysięgam to nie ja :nie: Może wreszcie będzie bardziej doceniona :rydzyk:
maxxx

Widze,że Asia się przechadza po studio w czymś marynarkopodobnym :tanczy: Ale narazie :xx: żeby nie zapeszyć :rydzyk:
maxxx

Wyglada na to,że przybyła może po zapomniane okularki albo coś w tym stylu :rozglada: Przepraszam za zamieszanie :stop:
Teraz gdy nasz ulubiony duet powrócił z wypoczynków to już na pewno często będzie. :roll:
maxxx

Jedyne zdobycze :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

To co byle do poniedziałku :racja:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Pamiętacie jak dawniej narzekalismy, że z Joanną nie ma żadnego wywiadu? Jakoś w kwietniu pomyślałem sobie- jak nie mozna liczyć na portale mediowe, to trzeba liczyć na siebie...
W sumie miałem o kulisach nie pisać, ale teraz i tak sprawa utknąła martwym punkcie... więc piszę o tym jako o ciekawostce...
Mianowicie chodzi o to, że razem z Niką i maxxxem (dla Was wielkie dzieki :D , zrobiliśmy kawał dobrej roboty :D ) podjęliśmy się karkołomnego zadania- namówić Joasię na krótki internetowy wywiad.
No więc wysłałem maila, w którym namawiałem Joanke, by się nam zwierzyła :lol2: I ku mojemu zdziwieniu, nastepnego dnia odebrałem wiadomość, w dodatku pozytywną. Aśka stwierdziła, że skoro widzowie chcą czytać, ona nie może odmówić 8) Więc w kolejnych dniach zrobiliśmy z maxxxem i Niką gorącą linię i w ten sposób powstało około 14 interesujących pytań.
I tu miałem lekkie zaskoczenie, bośmy z Joanną wymienili się nawet jeszcze paroma mailami konsultujac się i uściślając pewne kwestie... Otrzymałem także zapewnienia, ze wywiad traktowany jest jak najbardziej poważnie :D Ostatniego maila chyba Joasia wysłała na początku maja prosząc o cierpliwość i wyrozumiałość, gdyz byla bardzo zapracowana. Od tamtego czasu sprawa ucichła i obawiam się, że już nie zostanie doprowadzona do końca :roll: Także szansa na autorski wywiad z Panią Redaktor legła w gruzach... Miała być niespodzianka dla forumowiczów, niestety nie wypaliło :roll:
Ale przynajmniej złamany został stereotyp Joasi nieodpisującej na maile :D Szczegolnie chętnie odpisuje podczas weekendowych dyżurów w DnZ, chyba wtedy jest mało pracy :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Stara sprawa :lol2: Moim zdaniem mogła od razu napisać, że nie może udzielić odpowiedzi na te pytania, bo coś tam, coś tam i byłoby po sprawie. Nikt by przecież pretensji o to nie miał. No, ale tak jak arczi wspomniał, miło chociaż z Joanny strony, że tak szybko wogóle reaguje ma maile i nie ignoruje. To jest niewątpliwie na plus.
maxxx

Co ja tu moge dodać :rozglada: Moja naiwność nie zna chyba granic ,ale mam jeszcze szczątkową wiarę w końcowy sukces :lol2: Ale to coś na podobieństwo tej szansy przed ostatnim meczem z Chorwacją na wyjście z grupy - na zasadzie chciejstwa :racja: W każdym razie chyba niczego sobie nie możemy zarzucić - próba była,arczi tam nieźle lobbował :lol2:
I tak osiągnąl niemały sukces ,czyli :
arczi pisze:przynajmniej złamany został stereotyp Joasi nieodpisującej na maile :D
Gratuluje :brawa: Zawsze ważny ten pierwszy krok :D 'Step By Step nie' :lol2:
Nika pisze:Moim zdaniem mogła od razu napisać, że nie może udzielić odpowiedzi na te pytania, bo coś tam, coś tam i byłoby po sprawie.
Pewnie tak by było lepiej.Ale z drugiej strony to skończyło by spekulacje,które na pewno trochę lubimy co :lol2:
Nikt by przecież pretensji o to nie miał.
Ależ oczywiście,że nie :aniol: Joanny słowo jest rozkazem :D
miło chociaż z Joanny strony, że tak szybko wogóle reaguje ma maile i nie ignoruje. To jest niewątpliwie na plus.
Ach no ale natura człowieka jest taka ,że chce więcej.No ale jak już się nawiązało jakiś dialog z Panią Redaktor to super by było gdyby to jakoś zaakcentować :rydzyk: A głupio też tak się naprzykrzać - więc czekamy ile trzeba bedzie :rydzyk:

Ot cała historia,z częściowym happy endem (ale za to jakim :racja: ) ..
ODPOWIEDZ