Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Aśka odpisała. :shock: Prawie wywiad. :shock: Nie za dużo jak na jeden dzień? :grozi:
Wiedziałem, że jesteście grupką solidnie zorganizowaną, ale nie sądziłem, że aż tak. :o :tanczy:
Nika pisze:Stara sprawa
Dla kogo stara, dla tego stara. :lol2: Dla mnie zupełna nowość i zdziwienie, że nic nie wyciekło. :cicho: Mogliście mi dryndnąć o takiej inicjatywie. :D

Nika rozwiała wszelkie wątpliwości, bo rozumiem, że pytania ostatecznie poszły? :hyh: Znając życie, to żeście tak nawymyślali, że Aśka się poddała. :lol2: No szkoda, że ostatecznie nie doszło do skutku, ale to już nie Wasza wina. :roll:
maxxx pisze:arczi tam nieźle lobbował
Domyślam się. :spiewa: A jaka była Wasza reakcja na odpowiedź Joasi :?: Umieram z ciekawości. :lol2:
arczi pisze:Także szansa na autorski wywiad z Panią Redaktor legła w gruzach...
Wypaliło. :cicho: Już wystarczy, że Aśka przełamała znieczulicę wobec fanów. :aniol: A nie od dziś wiemy, że Jej nie przekonasz. :nie: Najpierw dziennikarze.info, teraz Wy. Zawsze się wymiga. :spiewa: I w tle wszystkiego zawsze arczi. :brawa:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Aśka odpisała. Prawie wywiad. Nie za dużo jak na jeden dzień?
Tak odpisała :spiewa: Prawie robi dużą różnice-tak samo jak i e-mail od Asi od e-maila od kogoś innego :lol2:
Wiedziałem, że jesteście grupką solidnie zorganizowaną, ale nie sądziłem, że aż tak.
Ano już nie kadź tak bo się zewstydzimy i co bedzie :grozi: :lol2:
Dla mnie zupełna nowość i zdziwienie, że nic nie wyciekło
Normalnie szczelność ponad standardy BBNu 8)
Nika rozwiała wszelkie wątpliwości, bo rozumiem, że pytania ostatecznie poszły?
Nika jest dobra w takim rozwiewaniu watpliwosci :tanczy: Pytanie poszły ,a jak 8)
Znając życie, to żeście tak nawymyślali, że Aśka się poddała
Pytanie były proste jak 2 razy 2 :lol2: Takie do udzielania odpowiedzi wedle woli :lol2:
A jaka była Wasza reakcja na odpowiedź Joasi Umieram z ciekawości.
No nie wiem czy opowiadać :lol2: Uradowaliśmy się,a potem troszkę zapał opadł jak po bitwie kurz :roll:
Wypaliło. Już wystarczy, że Aśka przełamała znieczulicę wobec fanów. A nie od dziś wiemy, że Jej nie przekonasz. Najpierw dziennikarze.info, teraz Wy. Zawsze się wymiga. I w tle wszystkiego zawsze arczi.
Cóż dodać.Wiesz,że ja złego słowa nie powiem na Asie :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Tak odpisała Prawie robi dużą różnice-tak samo jak i e-mail od Asi od e-maila od kogoś innego
Podobno Adam Nas nieustannie czyta. Prosimy o komentarz! :uwaga:
Co ja tak cięgle mówię My?!
Ano już nie kadź tak bo się zewstydzimy i co bedzie
No jak to co będzie? Należycie się zawstydzicie. :>
Normalnie szczelność ponad miare BBNu
Szczerze mówiąc, to wolałbym szczelność na miarę BBN-u. Przecieki na wagę złota. :spiewa:
(...)
Cóż dodać.Wiesz,że ja złego słowa nie powiem na Asie
Cóż dodać. Wiem. :lol2:
maxxx

kamilo pisze:Co ja tak cięgle mówię My?!
Wręcz jak w dobrym małżeństwie :lol2:
No jak to co będzie? Należycie się zawstydzicie.
Będzie powód , będzie tez czas na pochwały :spiewa:
Szczerze mówiąc, to wolałbym szczelność na miarę BBN-u. Przecieki na wagę złota.
Ach no niby tak,ale należy też być lojalnym szczególnie wobec Pani Redaktor :rozglada:
Cóż dodać. Wiem.
Zawsze mnie karasz za to :lol2:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Marcin »

Prowadzi wieczorne serwisy dzisiaj.
maxxx

Marcin pisze:Prowadzi wieczorne serwisy dzisiaj.
Dzięki za info :lol2: Ale dziś całkiem przypadkiem udało mi się na Nią natrafić :tanczy: Miła niespodzianka :tanczy:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Z tego co patrze na program to jeszcze się z Nami spotkac ma zamiar chyba 0 20:30 ( ? ) i o 23:00 na półgodzinne podsumowanie :aniol:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Raczej dopiero o 23:00 . ( czy usłyszymy dziś znowu to legendarne " a teraz jak zwykle na koniec ..." :rydzyk: )
Aśka w serwisie o 20tej była taka rozanielona :aniol: i tak szybko wyrwała się z fotela, jakby miała umówioną randkę :grozi:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

"Na koniec dzisiejszego serwisu zapraszam do jutrzejszych gazet"
No cóż , mądry Grek rzekł - wszystko płynie , nie sposób wejść dwa razy do tej samej rzeki :(
Na szczęście, jak za dawnych czasów , Joasia pożegnała nas uśmiechem :D
Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

"Na koniec dzisiejszego serwisu zapraszam do jutrzejszych gazet"
No tak,magiczne słowa co prawda nie padły :( Ale jestem w stanie to przeboleć :aniol: Ile to już Jej nie dostapiliśmy o tej porze?Już nawet nie pamiętam :rozglada: Przy lotach kamerowych widac już studio mocno uśpione,tak kameralniej się zrobiło :aniol:
Wypada tylko żałować ,że nie ma weekendowych wydan 'DpD' :roll: Jestem pewien,że Joasia by tam pasowała jak ulał :szalony:

Kilka ujęć :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czyżby Asia oglądała siebie na bimie ? :tanczy: :

Obrazek

A to z wcześniejszego zakończenia serwisu,kamerka im się przesunęła i stąd w takim dziwnym miejscu przyłapana :D :

Obrazek

A na koniec życzyła spokojnego wieczoru :rozglada: No tak w domyśle ,że niby mamy jeszcze spokojnie udokumentować Jej występy i wtedy można się udać w kimono. :aniol:
Camilo
Guru
Guru

Pani Joasiu, i co ja mam zrobić? :< Chyba się tylko pochlastać. :rozglada: Telewizor włączyłem dokładnie o 23:31. :/
Widać, że trzeba częściej obserwować niedziele w TVN24, bo te przynoszą najwięcej niespodzianek. :stop:
maxxx

Nie masz się co chlastać,dzień szybko minął a Asia już się pojawiła ;) Bardzo elegancka i nawet bardzo uśmiechnięta,choć miałem problem by ów uśmiech uchwycić :rozglada: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A rano widziałem jak się przechadzała w błękitnym kangurku :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Podobno Adam Nas nieustannie czyta. Prosimy o komentarz! :uwaga:
i nie wierzy w słowa że Joasia-odpisała :hmm: może się zapomniała i innych forumowiczów pomyliła z nami :spiewa:
maxxx

adam pisze:i nie wierzy w słowa że Joasia-odpisała :hmm:
Błogosławieni,którzy nie widzieli a uwierzyli :grozi: Ewangelia się kłania albo jak wolisz więcej zaufania do Nas. :lol2:
może się zapomniała i innych forumowiczów pomyliła z nami :spiewa:
A wiesz...może :shock: Ale nie szukajmy dziury w całym. :lol2:
Jak zobaczy,że juz wierzysz i się radujesz z tego co nastapiło , to na pewno zmięknie :spiewa:
maxxx

Sorry,że tak post po poście :rozglada: Ale wypada opisać,że Joa dziś rozmawiała z księdzem :cicho: Nasza Pierwsza Śledcza Pani Inspektor Joanna wypytywała pewnego księdza o bulwersująca sprawę podejrzanego o podżegnywanie do zabicia nienarodzonego dziecka :? Acha to też był ksiądz :cicho: Widać,że Joasia ma takie zapędy do karania - ale oczywiście ma rację :D
Co jeszcze ? Ano np to,że dziś była w świetnym nastroju :tanczy: Szczególnie rozbawił Ją materiał n.t prywatnego muzeum dziwnych rowerów pewnego zakręconego starszego pana :lol2: Dzieki Niemu mogliśmy ogladać rozbawioną buzie Joasi :tanczy: Czy ja mówiłem już kiedyś,że Ona jest niesssamowita :mhm: :lol2: :lol2: :lol2: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
maxxx

O Asia :jupi: Jakoś tak byłem pewien,że będzie ale wolałem nie mówić tego głośno :rozglada: I poskutkowało ;)
Cóż tu komentować,piękno i profesjonalizm :lol2: Ale jest jeden szkopuł żeby nie było za słodko :uhh: Otóż Komisje w toku + konferencja Ziobro w czasie serwisu Joanki o 14.00 :x Tak więc niby jest a może Jej praktycznie nie być ;(
To już wole Ją teraz zaprezentować na zapas :lol2: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jaka jestem zła :tanczy: :

Obrazek

Ale nie ma się co dziwić ; Joasia może czuć się zniesmaczona oglądając te wygłupy rodem z piaskownicy (komisja) :rozglada:
ODPOWIEDZ