Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: obieżyświat »

}{ypnosea pisze:A :mhm: Może jej nie lubi? :grozi:
..Agatki nie można nie lubić :P
..ona jest taka słodka i niewinna :P
Albo wręcz przeciwnie, tak mu się podoba, że woli na nią nie reagować, coby się nie zdradzić? :hahaha:
..chyba że.. :hahaha:
..ale tego pewnie nigdy nie sprawdzimy :hahaha:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:
}{ypnosea pisze:A :mhm: Może jej nie lubi? :grozi:
..Agatki nie można nie lubić :P
..ona jest taka słodka i niewinna :P
A różki czasem przebijające to tylko złudzenie :lol2: !! :aniol: !! :devil:
obieżyświat pisze:
}{ypnosea pisze:Albo wręcz przeciwnie, tak mu się podoba, że woli na nią nie reagować, coby się nie zdradzić? :hahaha:
..chyba że.. :hahaha:
..ale tego pewnie nigdy nie sprawdzimy :hahaha:
No , no , no , co Wy tu insynuujecie :> ?? To się kupy nie trzyma :lol: !! Nie wiem jak z gustem Jakuba , ale Agatka na pewno nie gustuje w blondynach :D !! Poza tym nie potrzebuje , by ją zapowiadano , bo sama wspaniale potrafi się przedstawić i zaprezentować :D !! :tanczy: Bardzo lubię jak wymawia swoje imię i nazwisko :P !! :D

A jutro , jeśli będzie w Poranku , bo to też nie jest pewne , czy będzie rankiem , czy wieczorem , to Kuźniar , jeśli będzie , to na pewno ją dopieści :lol: !! :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Wreszcie się pojawiła :tanczy: notka nie musiała dziś upiększać Agatkowego wątku capsami Pawła :lol: :lol2:
marcinkowsky pisze:
A jutro , jeśli będzie w Poranku , bo to też nie jest pewne , czy będzie rankiem , czy wieczorem , to Kuźniar , jeśli będzie , to na pewno ją dopieści :lol: !! :tanczy:
Pytanie tylko, czy Agatka owego dopieszczania potrzebuje? :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Porankowy suplement
Obrazek Obrazek
Gdzie Agata chowa kubek z piciem :D
Obrazek
I gdzie ten zegarek :?:
Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Dzieńdoberek :jupi: !! :lol2:

Tak jak przypuszczaliśmy Agatka jest w Poranku :lol2: !! Nie muszę pisać , że pięknie dzisiaj wygląda , bo to zjawisko powtarzalne :lol2: !! :tanczy: I występujące w przyrodzie zawsze :lol2: !! :brawa:
Może warto o tym napisać , dopóki jeszcze nie żadnych capsów , żeby nikt nie miał z kolei żadnych wątpliwości :lol2: !!
Dżastina pisze:Pytanie tylko, czy Agatka owego dopieszczania potrzebuje? :rozglada:
Ależ oczywiście ,że nie ,choć miło się na to dopieszczanie patrzy :lol2: !! Ale dzisiaj nawet Jarek Agatki nie dopieszcza :rozglada: !! :devil: Coś się zdystansowali do siebie :devil: !! Czyżby po interwencji zazdrosnych narzeczonych :> ?? :devil:
epsztajnek pisze:Porankowy suplement
Bardzo dziękuję :) !!
I gdzie ten zegarek :?:
No fakt :mhm: ?? Nie widać , ale wczoraj wyglądało , jakby zerkała nań :lol2: !! Może miała jakiś ..... czyjś znowu :lol2: na biurku :roll: ?? :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:Tak jak przypuszczaliśmy Agatka jest w Poranku :lol2: !! Nie muszę pisać , że pięknie dzisiaj wygląda , bo to zjawisko powtarzalne :lol2: !! :tanczy: I występujące w przyrodzie zawsze :lol2: !! :brawa:
Może warto o tym napisać , dopóki jeszcze nie żadnych capsów , żeby nikt nie miał z kolei żadnych wątpliwości :lol2: !!
To ja w takim razie kleję capsy, żeby nikt już nie miał żadnych wątpliwości :lol2:
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

To ja dołączę dalszy plan :)
Obrazek
Marynarka, jak to marynarka - (z)agatkowa
Ale "podkład" - całkiem, całkiem :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:Tak jak przypuszczaliśmy Agatka jest w Poranku :lol2: !! Nie muszę pisać , że pięknie dzisiaj wygląda , bo to zjawisko powtarzalne :lol2: !! :tanczy: I występujące w przyrodzie zawsze :lol2: !! :brawa:
To ja w takim razie kleję capsy, żeby nikt już nie miał żadnych wątpliwości :lol2:
:arrow:
Teraz już bez żadnych wątpliwości , co do dzisiejszej formy Agatki pod względem urody :lol2: !! :tanczy: noteczko -dzięki za dowody :* !!

Ale czas też napisać o dzisiejszej formie dziennikarskiej Agatki :D !! Poranek był taki spokojny do 9. , że to już normalne było , że prowadzenie serwisów szło wyśmienicie :D !! Ale po 9. dotarła informacja o tym , że w Afganistanie był wypadek polskich żołnierzy i Agatka przed chwileczką rozmawiała z samym ministrem Obrony Narodowej :tanczy: !!

No i zaczęły się łączenia z reporterami i serwisy stały się żywe jak w Dniu na żywo :lol2: !! :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..miało mnie w czasie trwania Poranka ale już nie mogę wysiedzieć w milczeniu :lol2:
..jest tak wspaniale że wymarzyć sobie lepszego nie można :lol2:
marcinkowsky pisze:Teraz już bez żadnych wątpliwości , co do dzisiejszej formy Agatki pod względem urody :lol2: !! :tanczy: noteczko -dzięki za dowody :* !!
..nooooo :szalony:
..my uwielbiamy kiedy Agatka jest w ciemnych tonacjach :P
..jeśli można stopniować jej piękno to wtedy jest najpiękniejsza :szalony:
Ale czas też napisać o dzisiejszej formie dziennikarskiej Agatki :D !! Poranek był taki spokojny do 9. , że to już normalne było , że prowadzenie serwisów szło wyśmienicie :D !! Ale po 9. dotarła informacja o tym , że w Afganistanie był wypadek polskich żołnierzy i Agatka przed chwileczką rozmawiała z samym ministrem Obrony Narodowej :tanczy: !!

No i zaczęły się łączenia z reporterami i serwisy stały się żywe jak w Dniu na żywo :lol2: !! :tanczy:
..tak łączenia i rozmowy bardzo lubimy :jupi:
..dlatego czekałem może nie na tak tragiczną ale jakąś pilną informację żeby Agatka mogła sięwykazać umiejętnościami :tanczy:
..a tu jeszcze inny wypadek się zdarzył i kolejna okazja do rozmowy :P

..fajnie że Jarek wszystkiego nie wziął :P
..i że Agatka mogła też zebrać na żywo takie ważne informacje :P
..no a na koniec a właściwe po serwisie Jarek stwierdził że miło się współpracuje z Agatką :tanczy:

..bo pewnie bardzo miło :lol2:
..nie dość że piękna to jeszcze profesjonalna :brawa:
epsztajnek pisze:To ja dołączę dalszy plan :)
..ja bym napisał tak :lol2:
..marynara jak to marynara - zbędna :lol2:
..ale co zrobić skoro taka dziwna jest moda :ech:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

O, to prawda :P Agata miała bardzo dobry serwis o 9. :brawa:

Teraz to nawet o tremie nie piszemy, bo odeszła siną dal i jest tylko profesjonalizm z czystą pewnością siebie :brawa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Bo była świetna :tanczy: !! :brawa: Zawsze jest :szalony: !! :jupi:
obieżyświat pisze:..miało mnie w czasie trwania Poranka ale już nie mogę wysiedzieć w milczeniu :lol2:
..jest tak wspaniale że wymarzyć sobie lepszego nie można :lol2:
Dziwiłem ci się , że możesz wysiedzieć bez słowa :lol2: !!!
..my uwielbiamy kiedy Agatka jest w ciemnych tonacjach :P
..jeśli można stopniować jej piękno to wtedy jest najpiękniejsza :szalony:
Eeeejjjhh tam :lol2: !! Ja już się nie rozdrabniam na czernie i brązy :lol2: !! Uwielbiam wszystko :szalony: !!!
..fajnie że Jarek wszystkiego nie wziął :P
..i że Agatka mogła też zebrać na żywo takie ważne informacje :P
..no a na koniec a właściwe po serwisie Jarek stwierdził że miło się współpracuje z Agatką :tanczy:

..bo pewnie bardzo miło :lol2:
..nie dość że piękna to jeszcze profesjonalna :brawa:
Chciałbym kiedyś mieć do współpracy taką koleżankę jak Agatka :lol2: !! Tylko , że nie wiem, co bym z tym szczęściem począł :lol2: ?? :szalony: Ale może jakoś bym sobie poradził :lol2: !!
epsztajnek pisze:To ja dołączę dalszy plan :)
..ja bym napisał tak :lol2:
..marynara jak to marynara - zbędna :lol2:
..ale co zrobić skoro taka dziwna jest moda :ech:
moda powinna być bardziej skąpa , to na pewno :lol2: !! Na nasze nieszczęście moda telewizyjno-serwisowa skąpa być nie chce , ale ten "podkład" rozbudza wyobraźnie :lol2: !! :szalony:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:moda powinna być bardziej skąpa , to na pewno :lol2: !! Na nasze nieszczęście moda telewizyjno-serwisowa skąpa być nie chce , ale ten "podkład" rozbudza wyobraźnie :lol2: !! :szalony:
to prawda :D niektórym, mimo że to top, kojarzy się ze spódnicą :rozglada: :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:moda powinna być bardziej skąpa , to na pewno :lol2: !! Na nasze nieszczęście moda telewizyjno-serwisowa skąpa być nie chce , ale ten "podkład" rozbudza wyobraźnie :lol2: !! :szalony:
to prawda :D niektórym, mimo że to top, kojarzy się ze spódnicą :rozglada: :lol:
:hahaha: A to dopiero ciekawe skojarzenie :lol: !! :hahaha: Mi się też kojarzy miło , ale nie w tę stronę :hahaha:

No proszę, na tych ostatnich wyżej capsach jest ten moment , o którym wspominaliśmy :P !! Ale też piłkarskie momenty, podczas których Agatka bardzo pięknie się uśmiechała :lol2: !!

No , ale niestety , już zdaje się jesteśmy po ostatnim serwisie porankowym :( !! Nawet skrótu nie będzie , bo w studio jest gość w postaci Chylińskiej i zabiera czas Agatce :x !! Nie rozumiem jak można było dokonać takiego wyboru :x ??

I musieliśmy się rozstać w takim podłym nastroju :> ?? :x
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:to prawda :D niektórym, mimo że to top, kojarzy się ze spódnicą :rozglada: :lol:
:hahaha: A to dopiero ciekawe skojarzenie :lol: !! :hahaha: Mi się też kojarzy miło , ale nie w tę stronę :hahaha:
A innym kojarzy się z seksowną nocną bielizną :lol :Tylko troszkę się kojarzy :red: :lol:
No , ale niestety , już zdaje się jesteśmy po ostatnim serwisie porankowym :( !! Nawet skrótu nie będzie , bo w studio jest gość w postaci Chylińskiej i zabiera czas Agatce :x !! Nie rozumiem jak można było dokonać takiego wyboru :x ??

I musieliśmy się rozstać w takim podłym nastroju :> ?? :x
Totalnie spalili finał Poranka :twisted:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:A innym kojarzy się z seksowną nocną bielizną :lol :Tylko troszkę się kojarzy :red: :lol:
No naprawdę :shock: !! Ale tylko tyciusieńko :lol2: !! :xx:
Totalnie spalili finał Poranka :twisted:
Gorzej nie mogło być :twisted: !! :evil: !! Ale na szczęście wcześniejsze serwisy , a w szczególności te ostatnie były rewelką , więc się wyrównało :lol2: !! No a przynajmniej nie teraz nie jestem tak bardzo wściekła , jak mógłbym być , bo dano mi ku temu realne powody zabierając ostatni skrót Agatce :x !!
ODPOWIEDZ