Moderator: Łukasz
Spokojnie to uczyni - juz się zapowiedziała po swojemu "polecam , zapraszam 'epsztajnek pisze:Normę to wyrobi, jak poprowadzi dziś "PzP"
Oj nie wiem czy byłaby szczęśliwa - Ona tak lubi magazynekAle szczerze - za ten wymarzony widok stojącej na środku studia Joasi w spódnicy - gotów jestem jej darować przez ten tydzień PzP
Może , pewnie eksperymenty robia bo tez tak to samo ciągle to by była dla nich nuda. :spiewa:Może charakteryzatornia testuje nowy gatunek pudru
O widzisz ile skarbów :tanczy: A właściwie to Jeden Jedyny też na Jot :aniol:epsztajnek pisze:Uczta bogów :aniol:
Ciekawe czy jedno z drugim ma jakiś związekarczi pisze:Świetnie się spisala w rozmowach no i w końcu przekonała się do spodniczek
Ach no oczywiscie , że warto :aniol: Ale najwcześniej pewnie w przyszły poniedziałekJuż dawno nie miałem okazji doglądnąć Joasiowych występów w Dniu na żywo, a widzę, że warto by częsciej nawiedzała to pasmo...
Co My w ten dzien poczniemy :rozglada: No nic , najwyżej ciachniemy notkę na ten temat jak zapaleni kronikarzeZaraz minie rok jak Kryńke do PzP wepchli
To o niczym nie świadczy... Do "PzP" też przygotowuje się od porannych godzinpiotrek888 pisze:Dziś też Joasia będzie chyba w Dnż bo się przechadza po studio
Sam mi podpowiedziałeś tę scenęmaxx pisze:Łojezu a cóz to
maxxx pisze:A na koniec strasznie rozbawił Ją piejący kogut z materiału Nawet się przez niego trochę zamotała w pasmach
Dobrze to przewidziałeśpiotrek888 pisze:Dziś też Joasia będzie chyba w Dnż bo się przechadza po studio
Tak , tak ale nie byłem świadomy , że to aż takie zabawne było :tanczy:epsztajnek pisze:Sam mi podpowiedziałeś tę scenę
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 19 gości