Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Re: Joanna Kryńska

Post autor: piotrek888 »

Joasia na żywo :lol: w dniu na żywo. I na dzień dobry rozmowa z J.Piterą

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

No nareszcie ! :tanczy: Odrazu 'Dnż' nabiera innego wymiaru :aniol: A i wyjątkowo posłowie PIS-u skończyli w samo południe jak gdyby na zawołanie :brawa: Tak jak wspomniałeś na dzień doberek z Piterą rozmawiała a poźniej z posłem Ludwiczukiem , ktory zarzucił błąd w wymowie swego nazwiska :rozglada: Tylko , że jemu chodziło o posła PIS a Joasia to wzięła do siebie , ale po chwili skwitowała , że Ona dobrze powiedziała a to poseł miał dziś problemy z nazwiskami - dobrze nie da sobie wmawiać niczego :grozi: Jest jeden problem , bede sie musiał zbierać ;( Ale może uda mi się jeszcze powrócić :rydzyk:

To ja jeszcze może dodam swoje capsy :tanczy: A jak ładnie dziś się ubrała :brawa: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na ujęciu powyżej to taki niewinny uśmieszek na skutek wizyty nowego reportera w kuchni wojskowej , jak opowiadali jakto żołnierze sobie obieraja warzywka na obiad :lol2:
A i jeszcze nie pisałem , że taka jakby opalona :mhm: Przynajmniej takie mam wrażenie :aniol:

:arrow: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Już się chyba na dobre przekonała do innego stroju niż spodnie :brawa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
maxxx

Rozmowa się trafiła Joannie przy ekranie z kontrowersyjnym generałem Polko 8) Joasia wspólnie z gościem dumała nad przyszłoscia polskiego wojska :D A pozniej dociskała go o udział w reality show :lol2: Nawet wypytywała jak sobie radzi w roli ojca :lol2: Się dziewczyna rozkręciła :tanczy: Jak zwykle było sporo gestykulacji , które uwielbiam :aniol:
A jak się miło pożegnała :lol2: A jakie ładne capsy :tanczy: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:brawa: :brawa: :brawa: :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:arrow: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Dziś to wydaje mi się , że odpracowuje norme.Cały czas na antenie wtedy kiedy Jej kolej - oby tak dalej :racja:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Normę to wyrobi, jak poprowadzi dziś "PzP"
Ale szczerze - za ten wymarzony widok stojącej na środku studia Joasi w spódnicy - gotów jestem jej darować przez ten tydzień PzP :hyh:
Co do opalenizny - Agata Tomaszewska też wydawała się wczoraj mocno opalona :) Może charakteryzatornia testuje nowy gatunek pudru :lol2:
maxxx

epsztajnek pisze:Normę to wyrobi, jak poprowadzi dziś "PzP"
Spokojnie to uczyni - juz się zapowiedziała po swojemu "polecam , zapraszam ' ;)
Ale szczerze - za ten wymarzony widok stojącej na środku studia Joasi w spódnicy - gotów jestem jej darować przez ten tydzień PzP
Oj nie wiem czy byłaby szczęśliwa - Ona tak lubi magazynek :lol2:
A co do widoku , nie wiem czy nagrywsz dziś , ale tuz przed pożegnaniem z Polko sie tak pieknie uśmiechnęła wprost do kamery , ale wolałem nie ryzykować i wybrać końcowe ujęcie , które wyżej pokazałem :rozglada: :aniol:
Może charakteryzatornia testuje nowy gatunek pudru
Może , pewnie eksperymenty robia bo tez tak to samo ciągle to by była dla nich nuda. :spiewa:

I kolejna rozmowa :tanczy: Znów goście goście :D Temat : ślub lesbijski :spiewa: Czyli klasyka : duchowny vs. pewien śmiałek z organizacji o tej tematyce :lol2: I Joasia sekundandtka , pilnująca czas :lol2:

Ach jak zmarginalizowana na tym ekranie :hmm: :spiewa: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Rąsia :tanczy: :

Obrazek

Rebus z cyklu znajdź najważniejszy element :lol2: :

Obrazek
epsztajnek

Uczta bogów :aniol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

epsztajnek pisze:Uczta bogów :aniol:
O widzisz ile skarbów :tanczy: A właściwie to Jeden Jedyny też na Jot :aniol:
Przy okazji wczorajszego juz dnia znów chce zaapelowac chociaż by w próżnie , nie może taka dziennikarka marnować się tylko w magazynie :] I nie mówie tu tylko o tym , że tak wybitnie zjawiskowo piękna , ale przede wszystkim bardzo dobra w swoim fachu :brawa:
Dziś 'DPD' prowadził Marcin Żebrowski , nie rozumiem czemu Joasia nie mogła by spróbowac swoich sił - sa wakacje , kiedy jak nie teraz :rozglada: 'PzP' nie jest tu problemem , raz czy dwa razy ktoś by zastapił :rydzyk:
W radio słyszałem , że cytowali generała Polko za TVN24 . Jakoś tak miło wiedzieć , że to Joanna od niego wyciagnęła rózne ciekawostki :aniol:
maxxx

Dziś już nie było tak jak wczoraj , ale nie zawsze jest takie Święto :nie: Aczkolwiek chwile było Ją widać w tle w zielonej koszulce :tanczy: A teraz to już całkiem na elegancko :lol2:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A na koniec strasznie rozbawił Ją piejący kogut z materiału :tanczy: :lol2: :tanczy: Nawet się przez niego trochę zamotała w pasmach :D Niestety coś mi sie jak na złość zacięło i nie dałem rady tego uwiecznić. :/
PS 7777 post - siódemka jest ponoć szczęśliwa :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

No trzeba pochwalić Panią Redaktor za wczoraj :D Świetnie się spisala w rozmowach no i w końcu przekonała się do spodniczek :lol2: Już dawno nie miałem okazji doglądnąć Joasiowych występów w Dniu na żywo, a widzę, że warto by częsciej nawiedzała to pasmo...
Poza tym Dpd- wspaniały program dla Joanny- wszak to ona zawsze była tak miła by podsumować widzom dzień, teraz tego brakuje... Zaraz minie rok jak Kryńke do PzP wepchli :?
epsztajnek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

arczi pisze:Świetnie się spisala w rozmowach no i w końcu przekonała się do spodniczek
Ciekawe czy jedno z drugim ma jakiś związek :lol2:
Już dawno nie miałem okazji doglądnąć Joasiowych występów w Dniu na żywo, a widzę, że warto by częsciej nawiedzała to pasmo...
Ach no oczywiscie , że warto :aniol: Ale najwcześniej pewnie w przyszły poniedziałek :roll: Zróbcie mi graficy dyżurowi na złość :>
Zaraz minie rok jak Kryńke do PzP wepchli
Co My w ten dzien poczniemy :rozglada: No nic , najwyżej ciachniemy notkę na ten temat jak zapaleni kronikarze :D

Obrazek

Łojezu a cóz to :lol2: :lol2: :lol2: Super :tanczy: W każdym razie pasuje do wątku ' zabawne a czasem dziwne miny załogi ' :racja:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Dziś też Joasia będzie chyba w Dnż bo się przechadza po studio
epsztajnek

piotrek888 pisze:Dziś też Joasia będzie chyba w Dnż bo się przechadza po studio
To o niczym nie świadczy... Do "PzP" też przygotowuje się od porannych godzin
maxx pisze:Łojezu a cóz to :lol2:
Sam mi podpowiedziałeś tę scenę :arrow:
maxxx pisze:A na koniec strasznie rozbawił Ją piejący kogut z materiału Nawet się przez niego trochę zamotała w pasmach
maxxx

piotrek888 pisze:Dziś też Joasia będzie chyba w Dnż bo się przechadza po studio
Dobrze to przewidziałeś :D Był na to dosyć prosty sposób : jak przechadza się w czyms marynarkopodobnym to znaczy , że będzie.Ale dziś nie do końca ta metoda zdała by egzamin - ale o tym poniżej :tanczy:
epsztajnek pisze:Sam mi podpowiedziałeś tę scenę
Tak , tak ale nie byłem świadomy , że to aż takie zabawne było :tanczy:

Zgodnie z zapowiedziami Kuźniara oto pierwszy element z pięknego kobiecego wydania Dnia na Żywo :aniol: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Panie redaktorze koleżanka się tak miło wita wypadałoby jakoś odpowiedzieć :rozglada: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Czekamy więc na dalsze występy :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Widzę, ze Joanna się rozpasała w tym Dnż :lol2: Obecnie przesłuchuje Michała Borowskiego.
No dzis to takie tematy sportowe, to Pekin i olimpiada, to zamieszanie w Narodowym Centrum Sportu...
ODPOWIEDZ