Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

arczi pisze:No dzis to takie tematy sportowe, to Pekin i olimpiada, to zamieszanie w Narodowym Centrum Sportu...
Pewnie dlatego Joanka dziś tak bardziej "na sportowo" :D
maxxx

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Widzę, ze Joanna się rozpasała w tym Dnż
A niech się śmiało rozpasuje ile ma ochotę :tanczy: Tym razem się obyło bez rozmów w studio , choć miała sympatyczną rozmowę z gościem z Zakopanego :aniol:
A jak często się nam chwaliła , że tvn24 jest najbardziej opinitwórcza telewizją :aniol: Widać , że była zadowolona z tych wiadomości :lol2:
Z kolei w 'PzP' pod koniec był istny festiwal uśmiechu by Krynia :lol2: A ile miala uwag od siebie - pani gadulińska :tanczy:

Najpierw pojedziemy uśmiechami pożegnalnymi z serwisów kolejno o : 13 , 14 , 15 , 16 :tanczy: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Teraz z rozmowy :D :

Obrazek

Obrazek

Wczoraj ktoś tu ( :cicho: ) sugerował , że Joanna opalona :lol2: Ale inni są bardziej :spiewa: :arrow:

Obrazek

Z cyklu artystyczne :tanczy: :arrow:

Obrazek

I do kompletu symbolicznie z ' PzP ' :arrow:

Obrazek

Obrazek

Dziękuje za uwage :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
maxxx

Dopiero o 16-stej dowiedziałem się , że Asieńka dziś błyszczy w DnŻ :(
Wystarczyć więc musiał ten jeden serwis , ale wczoraj się naoglądałem , że hoho :lol2:
Odrazu humor lepszy widząc uśmiechnięta pania redaktor :tanczy: Która po chińsku ni w ząb :lol2: To tak samo jak ja :lol2:

Obrazek

:tanczy: :tanczy: :tanczy:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Chwali się biletem na Ajronów :lol2: Ale to chyba nie Jej :lol2: W każdym razie nie pasuje mi do Niej takie ostre granie , ale kto Ją tam odgadnie :lol2: :tanczy: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Wie ktoś coś co się działo za dnia :rydzyk: Może miała jakieś rozmowy z goścmi :rydzyk:
maxxx

Jeszcze zapomniałem o tym :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Joasia nawet na chwilę w 'SK' się pojawiła :aniol: :arrow:

http://www.tvn24.pl/2149983,28378,0,1,1 ... wideo.html
epsztajnek

Zgoda , lekcja chińskiego to był wczoraj najweselszy punkt DnŻ ( zresztą Łukasik chyba już kiedyś testował już tę metodę rozbawienia Joasi )
Poza tym nic nie straciłeś, nic ciekawego , żadnych gości.
Jeśli chodzi o bilet na IM , to początkowo pomyślałem , że może to dla towarzystwa "rękom, które od wieków topią" :devil: , ale ze słów Joasi jasno wynikło, że to własność kogoś z redakcji :)
maxxx

epsztajnek pisze:Zgoda , lekcja chińskiego to był wczoraj najweselszy punkt DnŻ ( zresztą Łukasik chyba już kiedyś testował już tę metodę rozbawienia Joasi )
No to chyba najlepiej trafiłem , bo to widziałem na żywo :tanczy:
Łukasik :mhm: A wiem , w studio raz był po powrocie z tych wojaży reklamował swoje reportaże i rozbawiał koleżanke :aniol:
Poza tym nic nie straciłeś, nic ciekawego , żadnych gości.
Dziś pewnie byłoby ciekawiej :rydzyk: Otwarcie IO , pewnie będzie sporo łączeń z Pekinem , fajerwerki , wszystkie kolory tęczy , choreografia - no jednym słowem wiele atrakcji pod Joasie :lol2:
Ale mamy mały problem p.t ' Joanna nie lubię piątków Kryńska ' :(
Jeśli chodzi o bilet na IM , to początkowo pomyślałem , że może to dla towarzystwa "rękom, które od wieków topią" , ale ze słów Joasi jasno wynikło, że to własność kogoś z redakcji
Ach może i faktycznie tak mówiła , ale pewnie nie jeden widz pomyslał , że Joasia to fanka IM :lol2:
epsztajnek

Ale mamy mały problem p.t ' Joanna nie lubię piątków Kryńska
Kierując się tą prawidłowością, nie zaprogramowałem na dziś nagrywarki ( jest "zapchana" po wzmożonej aktywności Joasi w tym tygodniu ).
I mam cichą nadzieję, że dziś Joasia będzie konsekwentna :devil:
maxxx

epsztajnek pisze:I mam cichą nadzieję, że dziś Joasia będzie konsekwentna
Wygląda na to , że jest konsekwentna - mnie to tak bardzo nie cieszy :nie: Ale dla Niej chyba dobrze - znów by musiała być w centrum cyklonu i improwizować , bo przez wypadek kolei pod Ostrawą cała ramówka pewnie będzie przekopana , a jak się okaże , że tam byli Polacy to już masakra :lol:
Ale jeszcze jedna sprawa , Joa jest w studio - więc może 'PzP' jednak będzie prowadzone przez szefową :aniol:
maxxx

Tak się stało , Dżoanka nie odpuściła temu wypadkowi i zdominował całe PZP.Ale przynajmniej pani redaktor było sporo na antenie a to zawsze coś wspaniałego :lol2: Rozmawiała z goścmi na temat skutków wypadku oraz jak się zachowac w takiej sytuacji.Niestety przekazała informacje o kolejnej ofiarze :? Telefony również podała - tak więc to był taki DnŻ jakby w pigułce :aniol:
Oczywiście usmiechu brak z wiadomego powodu , ale przecież to nie powód by nie pokazać dzisiejszej Joasi , proszę :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ogólnie to był bardzo miły tydzień , jak na ostatnie czasy :aniol: Oby tak dalej :tanczy: Teraz zapewne weekendzik sobie odpocznie , ale zasłużyła :brawa:
epsztajnek

Nie wiem jak od 20tej , ale o północy było ... nie, nie powtórka tylko zupełnie inne wydanie PzP :shock: Ani słowa o katastrofie :nie: I Joanka się na koniec uśmiechnęła :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Nie wiem jak od 20tej , ale o północy było ... nie, nie powtórka tylko zupełnie inne wydanie PzP Ani słowa o katastrofie I Joanka się na koniec uśmiechnęła
O 20tej było pewnie tak samo jak o północy :tanczy: Swoisty rekord pobiła - w jeden dzień nagrała 3 wydania , to z 17:10 , 20:00 i sobotnie wydanie :shock: :D

P.S A co Ona taka dumna na ostatnim capsie ;)
epsztajnek

Jak zwykle w sytuacjach nadzwyczajnych PzP zleciało z anteny.
P.S A co Ona taka dumna na ostatnim capsie
Uchwyciłem moment, kiedy potrząsnęła głową , odrzucając włosy. To absolutna rzadkość, bo zawsze do tego celu używa dłoni :rozglada:
maxxx

epsztajnek pisze:Uchwyciłem moment, kiedy potrząsnęła głową , odrzucając włosy. To absolutna rzadkość, bo zawsze do tego celu używa dłoni
Pewnie nie była świadoma , że jeszcze jest na wizji :tanczy: Przecież Joasia jest z tych co nie kokietują widzów :lol2: :klamca: :spiewa:
maxxx

Joanna dzisiaj niesamowita :) :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
epsztajnek

maxxx pisze:Joanna dzisiaj niesamowita
Niesamowita ? :mhm: Moim zdaniem, silnie starała się ukryć wzruszenie po materiale o śmierci dziecka :<
ODPOWIEDZ