Pewnie dlatego Joanka dziś tak bardziej "na sportowo"arczi pisze:No dzis to takie tematy sportowe, to Pekin i olimpiada, to zamieszanie w Narodowym Centrum Sportu...

Moderator: Łukasz
Pewnie dlatego Joanka dziś tak bardziej "na sportowo"arczi pisze:No dzis to takie tematy sportowe, to Pekin i olimpiada, to zamieszanie w Narodowym Centrum Sportu...
A niech się śmiało rozpasuje ile ma ochotę :tanczy: Tym razem się obyło bez rozmów w studio , choć miała sympatyczną rozmowę z gościem z Zakopanego :aniol:arczi pisze:Widzę, ze Joanna się rozpasała w tym Dnż
No to chyba najlepiej trafiłem , bo to widziałem na żywo :tanczy:epsztajnek pisze:Zgoda , lekcja chińskiego to był wczoraj najweselszy punkt DnŻ ( zresztą Łukasik chyba już kiedyś testował już tę metodę rozbawienia Joasi )
Dziś pewnie byłoby ciekawiej :rydzyk: Otwarcie IO , pewnie będzie sporo łączeń z Pekinem , fajerwerki , wszystkie kolory tęczy , choreografia - no jednym słowem wiele atrakcji pod JoasiePoza tym nic nie straciłeś, nic ciekawego , żadnych gości.
Ach może i faktycznie tak mówiła , ale pewnie nie jeden widz pomyslał , że Joasia to fanka IMJeśli chodzi o bilet na IM , to początkowo pomyślałem , że może to dla towarzystwa "rękom, które od wieków topią" , ale ze słów Joasi jasno wynikło, że to własność kogoś z redakcji
Kierując się tą prawidłowością, nie zaprogramowałem na dziś nagrywarki ( jest "zapchana" po wzmożonej aktywności Joasi w tym tygodniu ).Ale mamy mały problem p.t ' Joanna nie lubię piątków Kryńska
Wygląda na to , że jest konsekwentna - mnie to tak bardzo nie cieszy :nie: Ale dla Niej chyba dobrze - znów by musiała być w centrum cyklonu i improwizować , bo przez wypadek kolei pod Ostrawą cała ramówka pewnie będzie przekopana , a jak się okaże , że tam byli Polacy to już masakraepsztajnek pisze:I mam cichą nadzieję, że dziś Joasia będzie konsekwentna
O 20tej było pewnie tak samo jak o północy :tanczy: Swoisty rekord pobiła - w jeden dzień nagrała 3 wydania , to z 17:10 , 20:00 i sobotnie wydanieNie wiem jak od 20tej , ale o północy było ... nie, nie powtórka tylko zupełnie inne wydanie PzP Ani słowa o katastrofie I Joanka się na koniec uśmiechnęła
Uchwyciłem moment, kiedy potrząsnęła głową , odrzucając włosy. To absolutna rzadkość, bo zawsze do tego celu używa dłoni :rozglada:P.S A co Ona taka dumna na ostatnim capsie
Pewnie nie była świadoma , że jeszcze jest na wizji :tanczy: Przecież Joasia jest z tych co nie kokietują widzówepsztajnek pisze:Uchwyciłem moment, kiedy potrząsnęła głową , odrzucając włosy. To absolutna rzadkość, bo zawsze do tego celu używa dłoni
Niesamowita ? :mhm: Moim zdaniem, silnie starała się ukryć wzruszenie po materiale o śmierci dziecka :<maxxx pisze:Joanna dzisiaj niesamowita
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 19 gości