Oprawa graficzna TVN
Moderator: Łukasz
Re: Oprawa graficzna TVN
Oprawa świąteczna jest naprawde super, tvn postarał się wymyśleć coś innego :brawa: - dmuchany mikołaj, renifer i prezent z którego zawsze wychodzi bombka z logo tvn - mi sie to podoba, tak samo mocno podoba mi się muzyka - typowo świąteczna, a w tle identy tvn-u. :brawa: :brawa:
TVP - totalna video porażka
Nie wiem czy to jest tylko podczas Dzień Dobry TVN czy innych programów też, ale co jakiś czas z lewej lub z prawej strony wyskakuje Mikołaj 

Tak jest tylko podczas DDTVN.
Szkoda tylko, że nie została przygotowana wersja animacji logo na ekranie z napisem "na żywo".
Szkoda tylko, że nie została przygotowana wersja animacji logo na ekranie z napisem "na żywo".
Nie zwróciłem na to uwagi 

-
- Czasem tu wpada
Fajna grafika, lecz może odciągać telewidza od sedna rozmowy i rozpraszać uwagę.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
grafika świąteczna na +2,
osobiście myślałem, że będzie tu więcej negatywnych opinii, a tu prosze.. grafika się podobała :]
nie jest to co było rok temu czy 2, jest to podobne do tego co było na Wielkanoc 2008 - wymyślone na siłę byle było inaczej...
osobiście myślałem, że będzie tu więcej negatywnych opinii, a tu prosze.. grafika się podobała :]
nie jest to co było rok temu czy 2, jest to podobne do tego co było na Wielkanoc 2008 - wymyślone na siłę byle było inaczej...
A ja jestem ciekawy, kiedy ujrzymy ten jeden ident z Velvetu którego nie pokazują no i czy będą identy uzupełniające oprawę (zapowiadano, że oprawa będzie rozbudowywana) ; )
Liczą się tylko Fakty.
-
- Czasem tu wpada
Czy może ktoś z was wie, jak nazywają się podkłady dźwiękowe co zawsze lecą w trakcie materiałów np. w Uwadze Tvn. Podobne muzyczki lecą w trakcie konkursów np. w fabryce gry. Na stronie http://www.playmusiconline.com niestety nie potrafię znaleźć kategorii pasującej do tego typu muzyczek. Tytułu i nazwy płyt nic nie mówią... Może wam coś wpadnie w ucho i znajdzie muzyczki, o które mi chodzi. Będę zobowiązany.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
TVN idzie za ciosem i po sukcesie jesiennego spotu dotyczącego ramówki powstał właśnie spot o wiosennej ramówce więcej informacji na plejadzie
widziałam :tanczy: widziałam :tanczy:
super muzyka i super oprawa lata 50 !
super muzyka i super oprawa lata 50 !
-
- Zbanowany
- Kontakt:
To prawda, potwierdzam. Świetny jingiel... naprawdę super, byłęm zaskoczony że jednak "Hela w opałach" wiosną w TVN... ale jakoś niema w klipie programu "Złap złodzieja"... super...
tvn - wiosną programowo najlepszy.
Gdzie to widzieliście? Było już w tv?
-
- Zbanowany
- Kontakt:
Było, było, przed dzisiejszą Uwagą... świetny naprawde, według mnie świetny jingiel...
tvn - wiosną programowo najlepszy.
Specjalnie włączyłem około 20:30 na reklamy na tvn żeby zobaczyć ten spot
Świetny

Świetny

Spot można zobaczyć tu >> http://www.plejada.pl/79528,0,telewizja ... l#autoplay
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!