[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Stefano po angielsku teÂż maÂło kuma.powiedziaÂł dziÂś w programie poÂświĂŞconym TzG :rozglada:
Denc is Denc a póŸniej poprawi³ siê Denc is sens.Kinia traci na tym,¿e ma obcojêzycznego nauczyciela.
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Z wiarygodnego Ÿród³a wiem, ¿e te "romanse" miedzy gwiazdami to raczej czysty marketing, przynajmniej wiêkszoœÌ z nich. Ci mniej s³awni chc¹ sê wybiÌ i korzystaj¹ z "pleców" gwiazd. :roll:
zadra
Bywalec
Bywalec

tzg

Post autor: zadra »

jak dla mnie zdecydowanie powinien najpierw odpaœÌ Michal Milowicz, ktory jest straszny.

generalnie wole jak odpadaja "gwiazdy" faceci, bo w przypadku kobiet mozna sobie przy okazji pooglÂądac fajnych facetĂłw gejĂłw :D to zawsze miÂłe 8)
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Wirtualne Media pisze:Z protestem kilku polskich uczelni spotka³ siê niewybredny ¿art g³ównego prowadz¹cego "Taniec z gwiazdami" - Huberta Urbaùskiego.

W pierwszym odcinku programu ujawniaj¹cego kulisy rozpoczêtej w miniony weekend 4. edycji "Taùca z gwiazdami" Hubert Urbaùski pozwoli³ sobie na doœÌ niewyszukany ¿art, który wywo³a³ falê protestów w... polskich uczelniach. Prezenter og³osi³, i¿ jury wybierze nie tylko najlepsz¹, ale i najgorsz¹ parê tancerzy. Nie by³oby w tym nic skandalicznego, gdyby nie nagroda. Urbaùski jako wyró¿nienie dla najs³abszego duetu zaproponowa³... kulê inwalidzk¹.

- Chamstwo, które ura¿a ludzk¹ godnoœÌ. Mo¿e jeszcze poszerzyÌ repertuar œmiesznych nagród: bia³a laska dla tego, kto najbardziej depcze partnerkê, implant œlimakowy temu, który gubi rytm? Bêdzie weselej - ironizuje oburzona dr Dorota Podgórska-Jachnik, pe³nomocnik rektora Uniwersytetu £ódzkiego do spraw osób niepe³nosprawnych. - Nie wiem, czy autorzy programu wiedz¹, ¿e niepe³nosprawni te¿ taùcz¹, i to z poczuciem rytmu, gracj¹, czêsto ponadprzeciêtn¹. Mo¿e w³aœnie ich zaprosiÌ do programu i pokazaÌ, ¿e taniec to coœ znacznie wiêcej ni¿ fikanie nogami - dodaje.

- Takie sytuacje siê zdarzaj¹, zw³aszcza w programach rozrywkowych - t³umaczy ca³¹ sytuacjê Andrzej So³tysik, rzecznik TVN. - Hubert nie mia³ niczego z³ego na myœli. Dziwiê siê, ¿e ludzie bior¹ wszystko tak na serio.

Dr Dorota PodgĂłrska-Jachnik o wypowiedzi UrbaĂąskiego poinformowaÂła inne polskie uczelnie. Jej protest poparÂły uniwersytety w GdaĂąsku i Warszawie. W przyszÂłym tygodniu chcÂą wspĂłlnie zÂłoÂżyĂŚ skargĂŞ do prezesa TVN Mariusza Waltera.

No niestety nie widziaÂłem, bo nie oglÂądaÂłem "Taniec z gwiazdami - kuliy". :> Jutro zobaczĂŞ... Ale jednak troszeczkĂŞ przesadziÂł. MĂłgÂł pwiedzieĂŚ kulĂŞ bez inwalidzkÂą. :? Z drugiej strony to nie jest takie straszne - wkoĂącu to byÂł Âżart, a wiadomo ÂżartĂłw nie powinno sie braĂŚ na serio. :roll: Ciekawe co na to powie prezes... :mhm:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Nom,Urbaùski przegi¹³ :/ za du¿o sobie pozwa³a facet.Oli Kwaœnieskiej prawi³ jakieœ aluzje o tatusiu-prezydencie,co choÌ faktem jest,nie by³o na miejscu..Czasami taki dowcipny i b³yskotliwy nie jest,jakim siê mu wydaje.mam nadziejê,¿e wyl¹duje na dywaniku u prezesa i przestanie szar¿owaÌ. :twisted: no proszê,nawet UG siê przej¹³ :devil: :devil:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Ogl¹daj¹z "Taniec z Gwiazdami" mo¿na pomyœleÌ, ¿e Urbaùski ca³e wakacje przygotowuj¹c siê czyta ksi¹¿ke "¯arty i ty czyli jak byÌ œmiesznym".
piotr3965
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: piotr3965 »

ale palnÂą gÂłupotĂŞ
Nogi Nogi roztańczone tańczą tańczą jak szalone kto je ma? Właśnie ja Kinga Rusin
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

RzeczywiÂście przegiaÂł.. ale byÂło to pewnie na zasadzie "wymksniĂŞcia".. No ale i tak potepiam jego wypowiedÂź.. :evil:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

¯a³osne... Nic dodaÌ, nic uj¹Ì...
Skoro to byÂło w kulisach, to czemu to wyemitowali? PrzecieÂż to nie jest na Âżywo... :neutral:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

MoÂże dlatego,Âże TVN nie jest tak molestowane przez KRRiT jak inne programy..A moÂże myÂśleli,Âże skoro to kulisy,to nikt nie zareaguje,bo to przecieÂż na luzie,a nie gala w niedzielĂŞ.Gdyby to powiedziaÂł na gali,to napewno Beata Tyszkiewicz by mu coÂś powiedziaÂła,Âże ten by spaliÂł siĂŞ ze wstydu.Nie rozumiem,co myÂślaÂł sobie UrbaĂąski,kiedy to mĂłwiÂł.....
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
piotr3965
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: piotr3965 »

mĂłwi to co myÂśli ale nie zawsze taktownie
Nogi Nogi roztańczone tańczą tańczą jak szalone kto je ma? Właśnie ja Kinga Rusin
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

Biedny Hubercik,jakas afera sie wyiwazala? Mysle ze nie mialo to nic wspolnego z inwalidami. Hubert po prostu uzyl wyrazenia "kula" bo laczylo sie to z glowna nagroda programu - krysztalowa kula czy bursztynowa <sama nie wiem :P > Wykorzystal zabawna zbieznosc nazw i wlasnie to mial na mysli a nie kpienie sobie z inwalidzctwa :>
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

OczywiÂście. A oburzonym polecam tĂŞ oto lekturĂŞ.
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Jako ¿e dyskutujecie o Hubercie tutaj to i ja o nim coœ napiszê. Po obejrzeniu ostatnich odcinków "Taùca..." (Fina³ Fina³ów i 1 odc. IV edycji) odnios³em wra¿enie ¿e Hubert zacz¹³ nareszcie mówiÌ coœ ciekawszego ni¿ to co mawia³ przed wakacjami z kartki - czêsto odnosi³ siê do wypowiedzi chocia¿by jurorów które zapewne nie s¹ przez kogoœ wczeœniej wymyœlane. Nareszcie jakieœ postêpy :brawa:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Maciek pisze:OczywiÂście. A oburzonym polecam tĂŞ oto lekturĂŞ.
Podziwiam konstruktywne i optymistyczne podejÂście do Âżycia tych ludzi,ktĂłrzy zdecydowali siĂŞ napisaĂŚ o tej sprawie z Hubertem. :brawa:
Ja obstawiam przy swoim,bo nie zaÂżartowaÂłbym w ten sposĂłb z moim sÂąsiadem,ktĂłry jeÂździ na wĂłzku.

UW i UG zniszczy Huberta?niedÂługo zobaczymy :devil: :devil: :devil:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ODPOWIEDZ