[TVN] Sopot Festival 2007

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Najlepszy wykonawca finału to:

Feel - "A gdy jest już ciemno"
11
30%
Emmanuel Moire - "Ca me fait du bien"
5
14%
Monrose - "Shame"
3
8%
September - "Cry for you"
6
16%
Thierry Amiel - "Coeur Sacré"
1
3%
Sophie Ellis Bextor - "Me and my imagination"
9
24%
The cloud room - "Hey Now Now"
2
5%

Liczba głosów: 37

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

We wczorajszej w³aœciwie -"Gazecie Wyborczej" zachwalano wystêp Eltona,napisano o Wa³êsie,o partnerze Eltona i jego apelu.lakonicznie i obiektywnie.Meluê po trosze.Stachurski wygra³,bo nowy image,a Mattafix wygra³ zas³u¿enie.co do 3go dnia,to wymienili tylko,kto gra³.
W 'Dzienniku BaÂłtyckim' podobnie.Elton chwalony.Co do 'Wyborczej' to zawsze taka obiektywna nie jest. :twisted: kiedy byÂła wojna w JugosÂławii,opierali siĂŞ na subiektywnych informacjach jednego reportera.a najbardziej wyÂśmienitÂą,czystÂą polszczyznÂą pisze 'Tygodnik Powszechny',lingwistyczne ciasteczko :roll: Puenta:SF'06 UDANY! 8)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
corner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: corner »

A to czarna owca :), "Dziennik":
7
portalek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: portalek »

Nie wiem czy te¿ to widzicie - najlepiej zosta³ zreazliwaony dzieù trzeci, najbardziej siê podoba³ i mia³ najwiêksz¹ ogl¹dalnoœÌ, ale nikt go nie komentuje, wszyscy tylko pisz¹ ¿e taki by³ jakby boj¹c siê poruszaÌ tego tematu, czy im p³ac¹ za manipulowanie treœci¹ komantarzy ?? najwiêcej pisz¹ o pierwszym - najs³abszym dniu, o ostatnim prawie nic.
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

corner pisze:A to czarna owca :), "Dziennik":
7
dziennik zawsze faworyzuje TVP - jako jedyny napisaÂł ze Sopot tvp byÂł znakomity.. Wszytskie inne gazety pisaÂły o nim jako o wiejacym nuda a tu nagle dzinnik wyskakuje ze swietny - ocena niesprawiedliwa :evil: :evil:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Greg Haus pisze:
corner pisze:A to czarna owca :), "Dziennik":
7
dziennik zawsze faworyzuje TVP - jako jedyny napisaÂł ze Sopot tvp byÂł znakomity.. Wszytskie inne gazety pisaÂły o nim jako o wiejacym nuda a tu nagle dzinnik wyskakuje ze swietny - ocena niesprawiedliwa :evil: :evil:
Ale nie zawsze tak by³o, pamiêtam wiele artyku³ów w Dzienniku o tvn (których skany czasami wrzuca³am na forum) które by³y dosyÌ pozytywne , ale co wa¿ne w miarê obiektywnie napisane- bez wazeliny, jak coœ by³o nie tak to tego nie pomijali.
Ja mam ostatnio raczej inne wraÂżenie, aniÂżeli takie, Âże oni faworyzujÂą konkretnie jednÂą telewizjĂŞ czyli TVP. Mi sie wydaje, Âże w tej gazecie pracuje wielu panĂłw krytykĂłw, dziennikarzy, ktĂłrzy lubiÂą za wszelkÂą cenĂŞ coÂś skrytykowaĂŚ, pojechaĂŚ na danym temacie na maksa byle by byÂło sensacyjnie, albo na przekĂłr wszystkim za wszelkÂą cenĂŞ - tak byÂło teÂż z artykuÂłem o "Ca Ira" - nie przepadam za operami, ale widziaÂłam akurat jÂą w tv i uwaÂżam, Âże byÂła caÂłkiem niezÂła, a co o niej napisali to byÂło po prostu ÂżenujÂące, miaÂłam wraÂżenie jakby ten krytyk miaÂł na pieĂąku i to ostro z samym JĂłzefowiczem i Rogerem Waltersem. WymieniaĂŚ moÂżna by wiĂŞcej przykÂładĂłw tylko po co?!
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Ja oceniam akurat ten artykuÂł pod katem tego o tvp.. a co do Ca Ira - to tam byÂłem - i rzeczywiÂście przerost formy nad trescia wiec akurat tu sie z dzennikiem zgodze - aczkolwiek maÂło widziaÂłem... ( miejsca stojace- nie wartaÂło jechac 250 km :devil: )

wazne jakie sobie widzowie wyrobili zadnie a dziennik niech pisze co chce :D
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Oni poprostu zwracajÂą na siebie uwagĂŞ. Jak wszystkie gazety piszÂą, Âże coÂś byÂło bardzo dobre to w dzienniku bĂŞdzie odwrotna ocena.
corner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: corner »

portalek pisze:Nie wiem czy te¿ to widzicie - najlepiej zosta³ zreazliwaony dzieù trzeci, najbardziej siê podoba³ i mia³ najwiêksz¹ ogl¹dalnoœÌ, ale nikt go nie komentuje, wszyscy tylko pisz¹ ¿e taki by³ jakby boj¹c siê poruszaÌ tego tematu, czy im p³ac¹ za manipulowanie treœci¹ komantarzy ?? najwiêcej pisz¹ o pierwszym - najs³abszym dniu, o ostatnim prawie nic.
No ale tak naprawdê, to w Sopot Festival liczy siê konkurs o legendarn¹ nagrodê Bursztynowego S³owika - to jest g³ówny punkt programu. To na tej czêœci powinien skupiÌ siê tvn, bo przecie¿ o to chodzi. Te dwa kolejne dni to jakby nie by³o zawsze jakieœ naci¹ganie i te koncerty ju¿ nie s¹ tak wa¿ne w tym festiwalu.
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

:shock: :shock: :shock: O qrde TVN ju¿ zaczyna powtarzaÌ Sopot Festival 2006. Nawet jeszcze tydzieù nie min¹³, a oni ju¿ nam go przypominaj¹. :neutral: Jeszcze przecie¿ go œwietnie pamietam(y). :? W czwartek o 21:30 powtórka dnia wspomnieù. :? :?
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

To miÂło z ich strony,ale to o wieeelee wieeele za wczeÂśnie.nie wierzĂŞ,Âże nie majÂą w czw.czym zapeÂłniĂŚ programu.oni raczej teÂż dobrze wiedzÂą,Âże na powtĂłrkĂŞ za wczeÂśnie.pytanie czemu siĂŞ zdecydowali na czw. ? ?nie majÂą nic innego do zaproponowania? :/
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

mi sie wydaje ze powtarzaja akurat 3 dzien ze wzgledu na emitowana wtedy gale Miss World ;-)
portalek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: portalek »

corner pisze:
portalek pisze:Nie wiem czy te¿ to widzicie - najlepiej zosta³ zreazliwaony dzieù trzeci, najbardziej siê podoba³ i mia³ najwiêksz¹ ogl¹dalnoœÌ, ale nikt go nie komentuje, wszyscy tylko pisz¹ ¿e taki by³ jakby boj¹c siê poruszaÌ tego tematu, czy im p³ac¹ za manipulowanie treœci¹ komantarzy ?? najwiêcej pisz¹ o pierwszym - najs³abszym dniu, o ostatnim prawie nic.
No ale tak naprawdê, to w Sopot Festival liczy siê konkurs o legendarn¹ nagrodê Bursztynowego S³owika - to jest g³ówny punkt programu. To na tej czêœci powinien skupiÌ siê tvn, bo przecie¿ o to chodzi. Te dwa kolejne dni to jakby nie by³o zawsze jakieœ naci¹ganie i te koncerty ju¿ nie s¹ tak wa¿ne w tym festiwalu.
W³aœnie ¿e nie, festiwal to festiwal, czyli zestaw ró¿nych koncertów - przez lata koncerty w stylu 2 dnia by³y jedynymi na Sopot Festival, dlatego myœlê ¿e ca³y festiwal powinno oceniaÌ siê po równo. Osobno koncert, który ma pewne historyczne t³o oraz pozosta³e koncerty, które nie wiem dlaczego nazwa³eœ naci¹ganymi. Naci¹gane to by by³y gdyby przez piêÌ lat pod rz¹d robili koncert tego samego artysty tylko z inn¹ scenografi¹. Koncert trzeciego dnia by³ po prostu inny, wyj¹tkowy, niepodobny do koncertów W sopocie czy Opolu w ostatnich latach i myœlê ¿e by³ wart zobaczenia i ocenienia.
Krzysiekk
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Krzysiekk »

witam wszystkich :) chcialbym sie dowiedziec, czy ktos sie orientuje kiedy bĂŞdzie powtĂłrka pierwszego dnia sopot festivalu... bo widze zapowiedz powtorki trzeciego dnia ...
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

Cz 1 - sob, 11:05
Cz 2 - nie, 16:30
Krzysiekk
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Krzysiekk »

dziĂŞkuje najmocniej :) szkoda ze w dwĂłch czĂŞsciach, ale jakoÂś przezyjemy :)
ODPOWIEDZ