Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: marcinkowsky »

Dżastina pisze:Pojawia się i znika :lol2: Nawet na capsach :lol2: Cóż za dziewczyna :lol2:
Normalnie taka tajemnicza jak fatamorgana :lol2: !! :szalony:
A może właśnie doskonale sobie zdaje sprawę i aż się zachłysta z nadmiaru piękna :lol2:
Hehehe :lol2: !! Może i tak być :lol2: !! Ale to dobrze , że już się oswoił z tym pięknem , bo dzisiaj działają bez zarzutu :tanczy: !!
I pewnie przez dwa kolejne dni :lol2: Niezliczone pokłady piękna i profesjonalizmu :lol2:
Dzisiaj jest nieziemsko :lol2: !! :tanczy: Najbardziej uwielbiam Agatkę w tych ciemnych tonacjach stroju :szalony: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Pierwsza dzisiaj tura capsów :D
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Niestety znowu dopiero od ósmej ;) Zaspało się ;)
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Pierwsza dzisiaj tura capsów :D
Ale się zaroiło :lol2: !! :tanczy: Capsowy zawrót głowy :lol2: !! :tanczy: I wszystkie działają dzisiaj nienagannie :lol2: !!

Specjalnie poczekałem chwilkę , każdy caps obejrzałem bardzo dokładnie , żeby się upewnić , że dzisiaj jest bezawaryjnie :P !! :* Dzięki noteczko :) !!
A jak pięknie :szalony: to każdy widzi :szalony: !!
Niestety znowu dopiero od ósmej ;) Zaspało się ;)
Ojjjj szkoda ;( !! Tym bardziej , że Poranki teraz zaczynają się od 5.55 ;) !! to taka informacja , jakbyś np. w poniedziałek przed szóstą już nie spała , a Agatka była jednak jeszcze w Poranku :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:Ojjjj szkoda ;( !! Tym bardziej , że Poranki teraz zaczynają się od 5.55 ;) !! to taka informacja , jakbyś np. w poniedziałek przed szóstą już nie spała , a Agatka była jednak jeszcze w Poranku :lol2: !!
O szóstej? :D Dobrze będzie jak jutro wstanę o siódmej :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A przecież Wy i tak najbardziej lubicie capsy z łączeń z reporterami, a te i tak dopiero od ósmej są :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:Ojjjj szkoda ;( !! Tym bardziej , że Poranki teraz zaczynają się od 5.55 ;) !! to taka informacja , jakbyś np. w poniedziałek przed szóstą już nie spała , a Agatka była jednak jeszcze w Poranku :lol2: !!
No dobra :lol2: !! Wiem , że przegiąłem prosząc Cię i rezerwując usługę capsową na poniedziałek , kiedy jeszcze przed nami sobota i niedziela :lol2: !! Jak chcesz to Cię jutro o siódmej obudzę w razie czego :lol2: !! :rozglada:
A przecież Wy i tak najbardziej lubicie capsy z łączeń z reporterami, a te i tak dopiero od ósmej są :lol2:
No masz rację :lol2: !! Ale też jest miło popatrzeć na wcześniejsze serwisy tak profesjonalnie prowadzone :P !!! Chociaż te późniejsze, czyli jak napisałeś od ósmej , to są o wiele żywsze :D !! Agatka dodaje w nich o wiele więcej tekstu między wierszami i częściej się uśmiecha :tanczy: !! Dlatego najbardziej te lubimy :lol2: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:
No dobra :lol2: !! Wiem , że przegiąłem prosząc Cię i rezerwując usługę capsową na poniedziałek , kiedy jeszcze przed nami sobota i niedziela :lol2: !! Jak chcesz to Cię jutro o siódmej obudzę w razie czego :lol2: !! :rozglada:
..ale tu się targi odbywają :lol:

..ja od kilku dni śpię po 2..3 godziny :lol:

..i jakoś trzymam się na nogach :lol2:
..nie ukrywam że podczas Poranków z Agatką ładuję akumulatory :lol2:
..co prawda nie mam możliwości oglądania od deski do deski :(
..ale to co mogę widzieć już jest odpowiednio energetyzujące :P
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:A przecież Wy i tak najbardziej lubicie capsy z łączeń z reporterami, a te i tak dopiero od ósmej są :lol2:
No masz rację :lol2: !! Ale też jest miło popatrzeć na wcześniejsze serwisy tak profesjonalnie prowadzone :P !!! Chociaż te późniejsze, czyli jak napisałeś od ósmej , to są o wiele żywsze :D !! Agatka dodaje w nich o wiele więcej tekstu między wierszami i częściej się uśmiecha :tanczy: !! Dlatego najbardziej te lubimy :lol2: !!
..właśnie tak :lol2:
..te lubimy najbardziej :tanczy:
..a serwis o 11. dzis to był po prostu Agatki prezenterski majstersztyk :brawa:

..tu łączenie z Brygidą :tanczy:
..ale wcześniej jeszcze przedstawiła i zapowiedziała Sidorkiewicza :tanczy:
..oddała głos Brygidzie :)
..żeby później znowu pogadać z Sidorkiewiczem.. :)
..później znowu wróciła do Brygidy bo się okazało że ktoś wyszedł ze spotkania :szalony:
..ale to było wspaniałe :P
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

To chyba o tym piszesz obi? :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I do jutra :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:To chyba o tym piszesz obi? :D
..dokładnie o tym :lol2:

..ale widzę że jeszcze dorzuciłaś niesamowity uśmiech Agatki po tym jak zobaczyła jak się wystroił do Poranka ten pszczelarz :hahaha:

..warta była ta wizyta tego uśmiechu..
..czy raczej ten uśmiech wart tej wizyty :rozglada:

..no nie ważne :lol2:
..w każdym bądź razie piękny..słodki i uroczy to był uśmiech Agatki :P :*
..kiedyś jak tak napisałaś spotkaliśmy się z Agatką jeszcze tego samego dnia :lol2:
:rozglada:

..no ale na razie wielkie dzięki za capsiątka :*
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..ale widzę że jeszcze dorzuciłaś niesamowity uśmiech Agatki po tym jak zobaczyła jak się wystroił do Poranka ten pszczelarz :hahaha:

..warta była ta wizyta tego uśmiechu..
..czy raczej ten uśmiech wart tej wizyty :rozglada:

..no nie ważne :lol2:
..w każdym bądź razie piękny..słodki i uroczy to był uśmiech Agatki :P :*
Ubrany był pierwszorzędnie , ale też miał facet specyficzną charyzmę :hahaha: !!
Co zaś się tyczy strojów , to jak na takie upały , jakie mamy ,to Agatka nie powinna nas dzisiaj ani wczoraj , ani jutro , ani pojutrze "straszyć" tymi grubymi marynarami :lol2: !! :rozglada:
Nie mówię , że ma od razu założyć bikini do prowadzenia serwisu ,ale coś cieńszego :lol2: Od razu by nie zmarzła w tym klimatyzowanym studio :lol2: !!
..kiedyś jak tak napisałaś spotkaliśmy się z Agatką jeszcze tego samego dnia :lol2:
:rozglada:
Chyba nie chcesz powiedzieć , że mamy jeszcze po Poranku siedzieć przed tvn24 :> ?? :lol2:
obieżyświat pisze:..ja od kilku dni śpię po 2..3 godziny :lol:

..i jakoś trzymam się na nogach :lol2:
..nie ukrywam że podczas Poranków z Agatką ładuję akumulatory :lol2:
..co prawda nie mam możliwości oglądania od deski do deski :(
..ale to co mogę widzieć już jest odpowiednio energetyzujące :P
W ogóle to takie dziwne w wakacje nastawiać sobie zegarek na budzenie :lol2: !! :mhm:
Ale czego się nie robi dla Agatki :lol2: ?? :tanczy: I dla siebie :lol2: !!
..a serwis o 11. dzis to był po prostu Agatki prezenterski majstersztyk :brawa:

..tu łączenie z Brygidą :tanczy:
..ale wcześniej jeszcze przedstawiła i zapowiedziała Sidorkiewicza :tanczy:
..oddała głos Brygidzie :)
..żeby później znowu pogadać z Sidorkiewiczem.. :)
..później znowu wróciła do Brygidy bo się okazało że ktoś wyszedł ze spotkania :szalony:
..ale to było wspaniałe :P
Tylko czekać , kiedy Agatka wyląduje w Dniu na żywo :lol2: !! Wtedy nic nam nie pozostanie jak tylko przywiązać się do telewizora albo przykuć żelaznymi łańcuchami na cały dzień :lol2: !! :tanczy:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Ja widziałam dzisiaj tylko fragment jednego serwisu :( Później musiałam wyjść z domu :(
Żal było wychodzić, taka piękna była :( :)

Wczoraj w ogóle nie wiedziałam o tym, że Agata była :( Mogliby nas wcześniej informować o tym kto, gdzie i kiedy :D A dokładniej \, kiedy i gdzie Agatka ma być :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Ja widziałam dzisiaj tylko fragment jednego serwisu :( Później musiałam wyjść z domu :(
Żal było wychodzić, taka piękna była :( :)
Ja bym nie wyszedł na Twoim miejscu :lol2: !! A pecha masz największego chyba z nas wszystkich :? Przykro mi :(
Wczoraj w ogóle nie wiedziałam o tym, że Agata była :( Mogliby nas wcześniej informować o tym kto, gdzie i kiedy :D A dokładniej \, kiedy i gdzie Agatka ma być :D
Trzeba by się chyba w tej sprawie z Agatką albo z kimś , kto układa grafiki skontaktować :D

Jak myślicie -poszliby na taki układ :hahaha: ?? :lol2:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Przeczytałam wyżej, że Poranki teraz są od szóstej rano? Jutro też? :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Poranki w okresie letnim zaczynają się co prawda 25 minut później , czyli o 5,55, ale za to kończą się o godzinę później , czyli w południe :lol2: !!

Co nas -fanów Agatki powinno bardzo cieszyć :lol2: !! Ze względu na to , że ona w tym letnim lipcu gościnnie pojawia się w roli prowadzącej serwisy :tanczy: !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No fajnie :D Dzięki za informację :) Ale co z jutrem? :>

Zostaje porządek "roboczy"? :> Czyli od 7.oo do...? :neutral:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:(..) Ale co z jutrem? :>

Zostaje porządek "roboczy"? :> Czyli od 7.oo do...? :neutral:
Hmmmm :mhm: ?? :roll: Nie wiem :roll: Pewnie od 7. :D !!

Dla mnie to i tak bez znaczenia :lol: !! :lol2: Bo budzę się już od 4. rano i spoglądam na zegarek :lol2: !! A od 5. mam włączony telewizor :lol2: !! :tanczy:
Proponuję ci zastosować ten przepis , a nic ci nie umknie :lol2: !! :tanczy:
ODPOWIEDZ