szarotek pisze:
Profil wygląda sympatycznie. Mam nadzieję, że AW może go kontrolować
Profil wygląda sympatycznie, choć ktoś kto nim "zarządza" po dziś dzień nie zaakceptował mego zaproszenia do znajomych
AW pewnie i by mogła go kontrolować, gdyby tylko chciała. Pytanie - czy chce bo mam wrażenie, że nie jest zainteresowana żadną tego typu aktywnością internetową
"Gdy kobieta, która ma tak wiele do powiedzenia milczy, cisza może być ogłuszająca."
HyzioSmietana pisze:Anita powinna założyc swoje oficjalne konto na Facebooku,tak jak inni dziennikarze i reporterzy TVNu
Też tak uwazam. Przynajmniej będzie miała nad nim kontrolę.
No ba! Pewnie, że powinna założyć sobie i prowadzić takie konto, ale [jak już wyżej napisałam] Pani Anita jakoś w ogóle nie przejawia zainteresowania tego typu tematami. A szkoda
"Gdy kobieta, która ma tak wiele do powiedzenia milczy, cisza może być ogłuszająca."
HyzioSmietana pisze:Wydaje mi sie ze te publiczne konta innych reporterow to nie ich wlasna inicjatywa,ale po prostu obowiazek,ktory nakazuja im przelozoni.
Hmm, w takim razie co z obowiązkowym wypełnianiem poleceń przełożonych u Pani Anity?...
Po raz kolejny pochwalę AW za wyczucie i styl prowadzenia Faktów.
Teraz biorę się za FpF ... tylko z uwagi na osobę prowadzącą. Dobrze, że nie rozmwia z moimi "faworytami" , bo trzeba by było wyłączyć głos !
p.s. też mam opór przez założeniem konta na Facebooku, ale przyznaję, że oglądam profile
zdaje się, że Anita bardzo ceni sobie swoją prywatność, co często podkreśla w wywiadach, nawet w DDTVN Kinga Rusin kiedyś narzekała, że trudno o niej cokolwiek znaleźć, a Anita na to, że jest z tego bardzo zadowolona
dla mnie ma to swój urok i cieszy mnie to, że nie chodzi od programu do programu i nie opowiada jak prowadzi dom czy ma psa i jakie dżinsy lubi we wtorki ubierać
chociaż to widać gołym okiem, że jest coś takiego jak presja pracodawcy do prowadzenia tego typu działalności jak Facebook czy wywiady w gali
zresztą musi się czasem przypomnieć szerszej widowni żeby istnieć na antenie, takie czasy
ja osobiście w Niej to cenie
eeeee...weekend z AW minął i nie było filmiku pt. "Mam cię " ... ani kuchni.... :ech: ... nie oczekuję wywiadu dla Gali ale takie drobne prywatności, jakie dotychczas były, są mile widziane 1