Wygląda na to, że już to se ne vrati No nie i bukiet zaginął w czasoprzestrzeni :hmm: No ale cóż, badzmy jak J.McCain- nic nas nie złamie :grozi:
Proponuje jakoś płynnie przejść do rzeczywistości, jakże pięknej rzeczywistości Jak tamte poginęły to teraz double JK zaproponuje
A któżto dziś zaszczycił "Dzień na żywo" :brawa: :aniol: Sporo przegapiłem, ale takie życie w dzień powszedni :rozglada: Ale pewnie było sporo relacji z protestów. Liczy się, że była, taki promyczek nadziei na przyszłość
Musimy uważać co piszemy żebyśmy znowu od Niki bury nie dostali :stop:
Wiesz jaka Ona jest -człowiek na fali uniesienia ''popełni''jakiś post i tu Nika zaraz ściąga człowieka na ziemię x:
P.S.Pozdrowienia dla Niki
adam pisze:Musimy uważać co piszemy żebyśmy znowu od Niki bury nie dostali
Wiesz jaka Ona jest -człowiek na fali uniesienia ''popełni''jakiś post i tu Nika zaraz ściąga człowieka na ziemię
Uważać nigdy nie zaszkodzi, ale myślę, że Nika pozwoli Ci na odrobine radosnej twórczości. O, choćby ta twoja wczorajsza "bestia" została zaakceptowana Pewnie dlatego, że mądra Byle by ta twórczość dotyczyła czcigodnej patronki tegoż wątku.
Witaj adamie na starych śmieciach! :hyh:
Będzie bura, żeby tradycji stało się zadość.
Nie offtopujemy we wątku! :grozi:
Zadowolony?!
To, żeby nie było, to dodam co nieco o głównej bohaterce wątku Tylko co tu dodać, bo wszystko na tych 500 stronach zostało juz dodane?! :mhm:
Wszystkiego najlepszego Joasiu z okazji 3 rocznicy w TVN24!!! :jupi:
Nika pisze:Witaj adamie na starych śmieciach! :hyh:
Będzie bura, żeby tradycji stało się zadość.
Nie offtopujemy we wątku! :grozi:
Zadowolony?!
To, żeby nie było, to dodam co nieco o głównej bohaterce wątku Tylko co tu dodać, bo wszystko na tych 500 stronach zostało juz dodane?! :mhm:
Wszystkiego najlepszego Joasiu z okazji 3 rocznicy w TVN24!!! :jupi:
Jak za starych dobrych czasów x:
Te Joasiowe prowadzenie PZP jest troszeczkę monotonne i trochę nudzi mnie ze można przewidzieć kiedy Joasia będzie -reporterowanie było dla nas o wiele bardziej ekscytujące,zawsze coś się działo x:
Byle by ta twórczość dotyczyła czcigodnej patronki tegoż wątku.
czy mnie się to często zdarzało ???? :rozglada: -już nie pamiętam :mhm:
Joasi nie ma. Jak ma to oznaczać, ze będzie się pojawiać w innym paśmie, to ja jestem nawet za Ale jak J.Porada się juz pojawia to zwykle na dni kilka. :rozglada: