Kinga Rusin
Moderator: Łukasz
Dzisiaj na TVNStyle ogl¹da³am czêœÌ wywiadu z Hann¹ Smoktunowicz. Powiedzia³a, ¿e mo¿e zjeœÌ 3 pizze ( które by³y w studiu), mowi³a równie¿, ¿e jej szef (lis) jest bardzo wymagaj¹cy wobec niej. Na wiekszoœÌ pytaù na temat lisa odpowiada³a ,,wrêcz przecinie", nie s³ysza³¹m nawet pytaù, poniewa¿ juz jej przerywa³a ,,wrêcz przeciwnie"
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
szczerze powiedziawszy nie sÂądzĂŞ Âżeby to robiÂła, siedziaÂła w necie i czytaÂła wypowiedzi na swĂłj temat...czy Kinga Rusin odwiedza to forum? albo czy popatruje na nie?? wiecie moze??:)

"Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro"
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
to byÂło do przewidzenia... SUPERTVN_FAN pisze:UWAGA!
Jak wynika z zapowiedzi, ktĂłra wÂłaÂśnie pojawiÂła siĂŞ w TVN - w niedzielĂŞ Kinia Rusin u Kuby WojewĂłdzkiego :tanczy: :tanczy: :tanczy:

a kto oprĂłcz niej, wiesz moÂże?
a co imejla do Kingi...przez stronê ddtvn mo¿na do niej wys³aÌ wiadomoœÌ:)
"Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro"
-
- Nowicjusz
Bardzo sie ciesze, ze Kinga bedzie gosciem u Kuby. Mam nadzieje, ze po zwyciestwie TzG bedzie mila multum takich zaproszen(a jesli nie mulum to duzo) PzdR dla wsyztskich fanow Kingi
[ Dodano: Sob Lis 18, 2006 11:46 am ]
Czy ma ktos moze capsy z dzisiejszego ddtvn, kiedy to Kinga zostala krolowa razem z Marcinem Mellerem? Mi osobiÂście bardzo sie to podobalo

[ Dodano: Sob Lis 18, 2006 11:46 am ]
Czy ma ktos moze capsy z dzisiejszego ddtvn, kiedy to Kinga zostala krolowa razem z Marcinem Mellerem? Mi osobiÂście bardzo sie to podobalo
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Nie wiem co masz na myÂśli mĂłwiac
Jesli ci chodzi o to czy Stefano ma zone- to nie ma. Na wczesniejszych stronach forum mozesz zobaczyc skany z roznych gazet, w tym w jednym artykule ,,ona mloda rozwodka a on kawaler do wziecia" czy cos takiego[/quote]A i jeszcze pytanie co do Stefana:ona ma zone:>??