Anna Kalczyńska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Fotka ÂłudzÂąco podobna do tej z Twojego avatara :lol: ;)

OczywiÂście piĂŞkna :P Ania bardzo fotogeniczna jest :D
To wielce niesprawiedliwe, Âże tak maÂło miejsca poÂświĂŞca siĂŞ Ani w gazetach :x ChoĂŚ ona powtarza, Âże dla niej najwaÂżniejsza jest praca, to jednak miÂło byÂłoby mĂłc sobie o niej poczytaĂŚ w prasie :D Mam nadziejĂŞ, Âże w koĂącu ktoÂś weÂźmie siĂŞ za porzÂądne PR Ani :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

WIesz Backu, ja myÂślĂŞ, Âże gdyby czĂŞsto pojawiaÂła siĂŞ w gazetach, to juÂż by ni byÂła ta sama, cudowna Ania. ByÂłaby dla mnie takÂą komercyjnÂą gwiazdeczkÂą, a ja tekich nie lubiĂŞ. WolĂŞ, gdy gĂłrĂŞ bierze jej dziennikarstwo. Jak juÂż pisaÂłam niejednokrotnie, moim dziennikarskim autorytetem jest Ania. Od niej najwiĂŞcej czerpiĂŞ, uwaÂżnei przyglÂądam siĂŞ jej pracy... I to pomaga. A pewnie byÂłoby inaczej, gdyby Ania byÂła gwiazdÂą. Teraz jest DziennikarkÂą i to siĂŞ liczy.

Oczywiœcie, bardzo mi³o jest, jeœli jakaœ gazetka napisze co nieco o Ani, tak jak jest teraz... Dlaczego na si³ê mia³aby siê pchaÌ do gazet?. Fajnie jest, ze udziela wywiadów, ale dla nieco wê¿szej grupy czytelników. Lepiej gdy radzi pocz¹tkuj¹cym dziennikarzom, ni¿ mówi czy lubi gotowaÌ w 5 wywiadach dla kobiecych pism, powtarzaj¹c siê.

Moja mama polubiÂła AniĂŞ, sÂłuchajÂąc mojej rozmowy z niÂą. Bo widziaÂła jaka z niej miÂła, ciepÂła osoba.
Ja nie chcĂŞ odwiedzic 50-letniej cioci i zeby mi ona mĂłwiÂła jak to Ania duÂżo zarabia. tak bĂŞdzie jak ludzie zacznÂą ja poznawac z kolorowych pism.

Dziœ na przyk³ad us³ysza³am o Durczoku, ¿e siê szanownej cioci nie podoba, bo nie mówi wprost, ¿e przeszed³ do TVNu, bo chcia³ wiêcej zarabiac, ze ma³o mu by³o 48 tys/mies. w TVP. Od tego rodzi siê te¿ zawiœÌ.

I mnie bardzo cieszy oczywiÂście kaÂżdy miÂły (a przeczytaÂłam tylko takie i mam nadzieje, ze tych nie miÂłych nie bĂŞdzie nigdy) artykuÂł o Ani, kaÂżdy wywiad... I tak bĂŞdzie, gdy bĂŞdÂą z takÂą "czĂŞstotliwoÂściÂą" pojawiaĂŚ siĂŞ. Kilka razy do roku. I z kaÂżdego moÂżna siĂŞ czegoÂś ciekawego dowiedziec.

WiĂŞc - podsumowujÂąc - jeÂśli Ania dostanie propozycjĂŞ np. wywaidu, to dobrze, jeÂśli jÂą przymie. ale niech nie robi tego zbyt czĂŞsto
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A.I.W.L.I.S. pisze:WIesz Backu, ja myÂślĂŞ, Âże gdyby czĂŞsto pojawiaÂła siĂŞ w gazetach, to juÂż by ni byÂła ta sama, cudowna Ania. ByÂłaby dla mnie takÂą komercyjnÂą gwiazdeczkÂą, a ja tekich nie lubiĂŞ.
JesteÂś wielce niesprawiedliwa! Takiej klasy dziennikarka nie moÂże w Âżaden sposĂłb staĂŚ siĂŞ komercyjnÂą gwiazdeczkÂą! Jedno wyklucza drugie!
Lepiej gdy radzi poczÂątkujÂącym dziennikarzom, niÂż mĂłwi czy lubi gotowaĂŚ w 5 wywiadach dla kobiecych pism, powtarzajÂąc siĂŞ.
No to skoro nie kobiece pisemka, to moÂże mĂŞskie? :lol2:
Moja mama polubiÂła AniĂŞ, sÂłuchajÂąc mojej rozmowy z niÂą. Bo widziaÂła jaka z niej miÂła, ciepÂła osoba.
Innego wniosku po wys³uchaniu tej rozmowy wyci¹gn¹Ì nie mo¿na :D
WiĂŞc - podsumowujÂąc - jeÂśli Ania dostanie propozycjĂŞ np. wywaidu, to dobrze, jeÂśli jÂą przymie. ale niech nie robi tego zbyt czĂŞsto
Ano wÂłaÂśnie :)

A jak tam dziÂś po serwisach? ÂŚwietna Ania jak zwkle, prawda? :D Do tego ten anielski strĂłj :P
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Ej, dziÂś ÂświĂŞto, jakim cudem Ania w pracy... :roll: Nie byÂło mnei w domu. Nei wiedziaÂłam. No kurde... zobacze, czy juto bĂŞdzie... fajnie byÂłoby usÂłyszeĂŚ jej gÂłos, zeby siĂŞ rozluÂżnic przed rozmowÂą z jej... powiedziaÂła kiedys w takim wywaidzie, ze ceni tego dziennikarza.... tylko musze siĂŞ z nim na komnkretnÂą datĂŞ umĂłwiĂŚ.

I powiedziaÂła, ze ceni tez jedna dziennikarkĂŞ... teÂż siĂŞ z niÂą na wywiad umĂłwiÂłam ;)
Black Jack '62 pisze:
A.I.W.L.I.S. pisze:WIesz Backu, ja myÂślĂŞ, Âże gdyby czĂŞsto pojawiaÂła siĂŞ w gazetach, to juÂż by ni byÂła ta sama, cudowna Ania. ByÂłaby dla mnie takÂą komercyjnÂą gwiazdeczkÂą, a ja tekich nie lubiĂŞ.
JesteÂś wielce niesprawiedliwa! Takiej klasy dziennikarka nie moÂże w Âżaden sposĂłb staĂŚ siĂŞ komercyjnÂą gwiazdeczkÂą! Jedno wyklucza drugie!
Moze Âźle to ujeÂłam. MieszaÂła by siĂŞ z tymi gwiazdkami...
Najchetniej, jelsi juz widze ja w kobiecych pismach, to w tych"ekskluzywnych", np. PANI,
ale nie w mĂŞskich pisemkach jak piszesz Backu..... to juz Ania wtedy straciÂłaby wszystko, co dobre (a jest tego baaaardzo wiele) w moich oczach!!!!
Innego wniosku po wys³uchaniu tej rozmowy wyci¹gn¹Ì nie mo¿na :D
Mma zwrociÂła tez uwagĂŞ na wyjÂątkowo miÂły dla uszu gÂłos Ani... i tak sÂłuchaÂła i przeglÂądaÂła gazetki kobiece, ktĂłre leÂżaÂły na moim biurku... A kto w nich byÂł?? - Ania :lol:

Zobaczymy jak Ania jutro... To ocenimy, przyczepimy siĂŞ do czegoÂś, za coÂś pochwalimy... ;)
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

A.I.W.L.I.S. pisze:Najchetniej, jelsi juz widze ja w kobiecych pismach, to w tych"ekskluzywnych", np. PANI,
ale nie w mĂŞskich pisemkach(...) to juz Ania wtedy straciÂłaby wszystko, co dobre (a jest tego baaaardzo wiele) w moich oczach!!!!
Jeœli Kalcza mia³aby pojawiaÌ siê w gazetach,to w³aœnie takich,które trafiaj¹ do okreœlonego krêgu czytelników.To powinna byÌ czytelnicza uczta a nie brukowy fastfood podawany codziennie w ciê¿kostrawnych iloœciach.Ania K.szanuje swoich sympatyków i dorobek zawodowy i dlatego nigdy by nie da³a siê sprzedaÌ np CKM-owi za ¿adn¹ kasê.(mam tak¹ nadziejê!)Straci³aby wiarygodnoœÌ i autorytet jako dobra dziennikarka.
A.I.W.L.I.S pisze:Mma zwrociÂła tez uwagĂŞ na wyjÂątkowo miÂły dla uszu gÂłos Ani... i tak sÂłuchaÂła i przeglÂądaÂła gazetki kobiece, ktĂłre leÂżaÂły na moim biurku
Dzisiaj byÂła samiutka w raporcie,ktĂłry byÂłem w stanie przeÂżyĂŚ po dzisiejszym dniu harĂłwy tylko dziĂŞki jej uspokajajÂącemu gÂłosowi :cicho:
A.I.W.L.I.S pisze:Zobaczymy jak Ania jutro... To ocenimy, przyczepimy siĂŞ do czegoÂś, za coÂś pochwalimy... ;)
DokÂładnie :lol:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Po serwisie o 17.30 nie mam siĂŞ do czego przyczepiĂŚ.... Ania pewna siebie, z bÂłyskiem w oku ;)

Obrazek

I o 20, w raporcie zasiÂądzie obok niej Maciek Knapik, a wiĂŞc....zapowiada siĂŞ miÂło ;)
Czekam wiĂŞc z niecierpliwoÂściÂą do 20stej... :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ania dziÂś znowu w tej ognistej czerwieni tak zmysÂłowo wyglÂąda Obrazek
I o 20, w raporcie zasiÂądzie obok niej Maciek Knapik, a wiĂŞc....zapowiada siĂŞ miÂło
Aaaa :D to pewnie dlatego Ania miaÂła taki ''nieskrĂŞpowany'' humorek juÂż w serwisie :D
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

No to ja wiem juz, ze bĂŞdzie bardzo sympatycznie :D Na koniec serwisu powiedziaÂła, ze zaprasza w imieniu swoim i MaĂŚka (nie Macieja, jak byÂłoby powaÂżneij ;) ) Knapika...

Ona tak lubi zdrobnienia... fajnie byÂłoby usÂłyszeĂŚ z jej ust zdrobnienie swojego imienia szkoda, Âże moje imie jest takie "nierozdrabnialne"... "Sylwuniu" to raczej do mnei nei pasuje :D
Kosik :D
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kosik :D »

Sylwio... Ania teÂż jest moim dziennikarskim autorytetem :)
~*~ :) Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24 :) ~*~

Co Wy ode mnie chceta? :D:D:D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ja mam kilka autorytetĂłw :) A dokÂładniej 3 :lol2:

He, he :D Wczoraj Ania miaÂła Âłatwe zadanie - poprowadziĂŚ raport z Knapikiem, a dziÂś wyzwanie - Anita ma na imiĂŞ :devil: Ciekawe, czy dziÂś Ania znĂłw bĂŞdzie usiÂłowaÂła AnitĂŞ swoimi promiennymi uÂśmiechami rozweseliĂŚ? :devil:
ÂŻyczĂŞ powodzenia :lol2:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:a dziÂś wyzwanie - Anita ma na imiĂŞ :devil:
TrafiÂłeÂś w sedno!Anita to wielkie wyzwanie.Ale Kalcza powinna sobie z niÂą poradziĂŚ ;) Niestety raportu wiecz.nie oglÂądaÂłem,wiĂŞc bĂŞdĂŞ polegaĂŚ na waszych relacjach :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

To ja powiem tylko, ze ze strony Ani to profeska, gdyby nie ta Anita byÂłoby wszytko fajnie...
I dobrze, ze siĂŞ Ania nie produkowaÂła nadmiernie, by jej kolezanka sie usmiechneÂła...
Drobna kobietka gÂłazu nie ruszy...
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

ÂłaÂł :shock: chyba nie przepadasz za AnitÂą... A z kim byÂś chciaÂła,aby Ania K.prowadziÂła raporty?OprĂłcz Knapika ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Z Grassem przede wszystkich... lubiĂŞ tego faceta. z TadlÂą fajnie, z drugÂą AniÂą teÂż Âładnei sobie radzÂą. PamiĂŞtacie pierwszy duetowy raport??
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Niestety ja nie :cry: WÂłaÂśnie!ciekawe kto byÂł w pierwszym :mhm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ODPOWIEDZ