OczywiÂście piĂŞkna

To wielce niesprawiedliwe, Âże tak maÂło miejsca poÂświĂŞca siĂŞ Ani w gazetach

Moderator: Łukasz
JesteÂś wielce niesprawiedliwa! Takiej klasy dziennikarka nie moÂże w Âżaden sposĂłb staĂŚ siĂŞ komercyjnÂą gwiazdeczkÂą! Jedno wyklucza drugie!A.I.W.L.I.S. pisze:WIesz Backu, ja myÂślĂŞ, Âże gdyby czĂŞsto pojawiaÂła siĂŞ w gazetach, to juÂż by ni byÂła ta sama, cudowna Ania. ByÂłaby dla mnie takÂą komercyjnÂą gwiazdeczkÂą, a ja tekich nie lubiĂŞ.
No to skoro nie kobiece pisemka, to moÂże mĂŞskie?Lepiej gdy radzi poczÂątkujÂącym dziennikarzom, niÂż mĂłwi czy lubi gotowaĂŚ w 5 wywiadach dla kobiecych pism, powtarzajÂąc siĂŞ.
Innego wniosku po wys³uchaniu tej rozmowy wyci¹gn¹Ì nie mo¿naMoja mama polubi³a Aniê, s³uchaj¹c mojej rozmowy z ni¹. Bo widzia³a jaka z niej mi³a, ciep³a osoba.
Ano wÂłaÂśnieWiĂŞc - podsumowujÂąc - jeÂśli Ania dostanie propozycjĂŞ np. wywaidu, to dobrze, jeÂśli jÂą przymie. ale niech nie robi tego zbyt czĂŞsto
Moze Âźle to ujeÂłam. MieszaÂła by siĂŞ z tymi gwiazdkami...Black Jack '62 pisze:JesteÂś wielce niesprawiedliwa! Takiej klasy dziennikarka nie moÂże w Âżaden sposĂłb staĂŚ siĂŞ komercyjnÂą gwiazdeczkÂą! Jedno wyklucza drugie!A.I.W.L.I.S. pisze:WIesz Backu, ja myÂślĂŞ, Âże gdyby czĂŞsto pojawiaÂła siĂŞ w gazetach, to juÂż by ni byÂła ta sama, cudowna Ania. ByÂłaby dla mnie takÂą komercyjnÂą gwiazdeczkÂą, a ja tekich nie lubiĂŞ.
Mma zwroci³a tez uwagê na wyj¹tkowo mi³y dla uszu g³os Ani... i tak s³ucha³a i przegl¹da³a gazetki kobiece, które le¿a³y na moim biurku... A kto w nich by³?? - AniaInnego wniosku po wys³uchaniu tej rozmowy wyci¹gn¹Ì nie mo¿naMoja mama polubi³a Aniê, s³uchaj¹c mojej rozmowy z ni¹. Bo widzia³a jaka z niej mi³a, ciep³a osoba.
Jeœli Kalcza mia³aby pojawiaÌ siê w gazetach,to w³aœnie takich,które trafiaj¹ do okreœlonego krêgu czytelników.To powinna byÌ czytelnicza uczta a nie brukowy fastfood podawany codziennie w ciê¿kostrawnych iloœciach.Ania K.szanuje swoich sympatyków i dorobek zawodowy i dlatego nigdy by nie da³a siê sprzedaÌ np CKM-owi za ¿adn¹ kasê.(mam tak¹ nadziejê!)Straci³aby wiarygodnoœÌ i autorytet jako dobra dziennikarka.A.I.W.L.I.S. pisze:Najchetniej, jelsi juz widze ja w kobiecych pismach, to w tych"ekskluzywnych", np. PANI,
ale nie w mĂŞskich pisemkach(...) to juz Ania wtedy straciÂłaby wszystko, co dobre (a jest tego baaaardzo wiele) w moich oczach!!!!
Dzisiaj byÂła samiutka w raporcie,ktĂłry byÂłem w stanie przeÂżyĂŚ po dzisiejszym dniu harĂłwy tylko dziĂŞki jej uspokajajÂącemu gÂłosowi :cicho:A.I.W.L.I.S pisze:Mma zwrociÂła tez uwagĂŞ na wyjÂątkowo miÂły dla uszu gÂłos Ani... i tak sÂłuchaÂła i przeglÂądaÂła gazetki kobiece, ktĂłre leÂżaÂły na moim biurku
DokÂładnieA.I.W.L.I.S pisze:Zobaczymy jak Ania jutro... To ocenimy, przyczepimy siĂŞ do czegoÂś, za coÂś pochwalimy...
AaaaI o 20, w raporcie zasiÂądzie obok niej Maciek Knapik, a wiĂŞc....zapowiada siĂŞ miÂło
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 14 gości