kamuii pisze:Dzieki za info w sprawie artykuÂłu z Angory
przeczyta³am z du¿¹ chêci¹ i przychylam siê do wszystkiego co tam jest napisane ... w ca³oœci
Mam fragment programu "Pegaz" w ktĂłrym to Kazimiera Szczuka pocaÂłowaÂła w rĂŞkĂŞ Ăłwczesnego dyrektora programowego tvp1 po tym jak on pocaÂłowaÂł jÂą w rĂŞkĂŞ. ZbiÂła go z pantaÂłyku Âże aÂż miÂło Widok nieziemski.JeÂśli ktoÂś by chciaÂł to mogĂŞ wysÂłaĂŚ to nagranie mail-em.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
salladyn pisze:Mam fragment programu "Pegaz" w ktĂłrym to Kazimiera Szczuka pocaÂłowaÂła w rĂŞkĂŞ Ăłwczesnego dyrektora programowego tvp1 po tym jak on pocaÂłowaÂł jÂą w rĂŞkĂŞ. ZbiÂła go z pantaÂłyku Âże aÂż miÂło Widok nieziemski.JeÂśli ktoÂś by chciaÂł to mogĂŞ wysÂłaĂŚ to nagranie mail-em.
Ja chcĂŞ Please... PrzeÂślij mi na adres [email protected], ok?
Please... Kazia opowiadaÂła o tym niegdyÂś, juÂż nie pamiĂŞtam gdzie, ale podobno rzeczywiÂście extra Please... Pozdrawiam
ja to mam w kompie wiĂŞc w raize czego bede udosterpniac, razem z jeszcze innym kawaÂłkiem Kazi z Pegaza jak rozmawia ze StanisÂławem Tymem, a on jej mĂłwi, Âże dÂługo tego Pegaza nie poprowadzi, bo jest za inteligentna do telewizji
zadra pisze:ja to mam w kompie wiĂŞc w raize czego bede udosterpniac, razem z jeszcze innym kawaÂłkiem Kazi z Pegaza jak rozmawia ze StanisÂławem Tymem, a on jej mĂłwi, Âże dÂługo tego Pegaza nie poprowadzi, bo jest za inteligentna do telewizji
To jeÂśli moÂżna poproszĂŞ ten filmik na adres [email protected] gĂłry dziĂŞkuje.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
zadra pisze:ja to mam w kompie wiĂŞc w raize czego bede udosterpniac, razem z jeszcze innym kawaÂłkiem Kazi z Pegaza jak rozmawia ze StanisÂławem Tymem, a on jej mĂłwi, Âże dÂługo tego Pegaza nie poprowadzi, bo jest za inteligentna do telewizji
Ojej... Masz ten kawaÂłek??? To byÂło Âświetne, swietne!! MOÂżesz mi przesÂłaĂŚ na [email protected] ?? Please!!!! Pozdrawiam