Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

Kazia piĂŞknieje nam w oczach,bo wino im starsze tym lepsze :!: :D
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Dzieki za info w sprawie artykuÂłu z Angory :D
przeczyta³am z du¿¹ chêci¹ i przychylam siê do wszystkiego co tam jest napisane :x... w ca³oœci ;)
Android <3
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

kamuii pisze:Dzieki za info w sprawie artykuÂłu z Angory :D
przeczyta³am z du¿¹ chêci¹ i przychylam siê do wszystkiego co tam jest napisane :x... w ca³oœci ;)
a ja jakos tego w Angorze nie mogê znaleŸÌ :(
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Ale Zadra TobiĂŞ siĂŞ to raczej nie spodoba ;) bo to Kazia anty :D
ale zdaje siĂŞ zaraz na poczÂątku jest gdzieÂś na dole to jest krĂłtki felieton
Android <3
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

"Wprost":
"Misski wyzwolone"
OprĂłcz maÂłego artykuÂłu na temat, wyniki ankiety online czytelnikĂłw tygodnika na najÂładniejszÂą feministkĂŞ:
  • Agnieszka Graff - 55,56%
    Kazimiera Szczuka - 22,22%
    Izabela Jaruga-Nowacka - 6,94%
...and a Happy New Year!
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Aleksandra »

JeÂśli chodzi o 'AngorĂŞ' to ten szczerze wkur******* felieton znajduje siĂŞ na str. 9. WÂłasnie na dole.

A 'Wprost' tez mnie jakoÂś draÂżni. Ale np. 'Newsweek' lubiĂŞ czytaĂŚ, a w ostatnim numerze jest nawet artykuÂł Doraq- o homofobii. Pozdr.
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Kazimiera Szczuka

Post autor: salladyn »

Mam fragment programu "Pegaz" w ktĂłrym to Kazimiera Szczuka pocaÂłowaÂła w rĂŞkĂŞ Ăłwczesnego dyrektora programowego tvp1 po tym jak on pocaÂłowaÂł jÂą w rĂŞkĂŞ. :lol: ZbiÂła go z pantaÂłyku Âże aÂż miÂło 8) Widok nieziemski.JeÂśli ktoÂś by chciaÂł to mogĂŞ wysÂłaĂŚ to nagranie mail-em.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Kazimiera Szczuka

salladyn pisze:Mam fragment programu "Pegaz" w ktĂłrym to Kazimiera Szczuka pocaÂłowaÂła w rĂŞkĂŞ Ăłwczesnego dyrektora programowego tvp1 po tym jak on pocaÂłowaÂł jÂą w rĂŞkĂŞ. :lol: ZbiÂła go z pantaÂłyku Âże aÂż miÂło 8) Widok nieziemski.JeÂśli ktoÂś by chciaÂł to mogĂŞ wysÂłaĂŚ to nagranie mail-em.
Ja chcĂŞ :) Please... PrzeÂślij mi na adres [email protected], ok?
Please... :) Kazia opowiadaÂła o tym niegdyÂś, juÂż nie pamiĂŞtam gdzie, ale podobno rzeczywiÂście extra :) Please... :)Pozdrawiam :)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

to i ja poproszĂŞ :D
[email protected]
Android <3
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

To jest na http://www.press.pl w dziale ÂŁapu-capu. :] Dzisiaj na polskim ten kawaÂłek zostaÂł uÂżyty do mojego wypracowania. :lol:
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Marcin pisze:To jest na http://www.press.pl w dziale ÂŁapu-capu. :] Dzisiaj na polskim ten kawaÂłek zostaÂł uÂżyty do mojego wypracowania. :lol:
A ja nie mogê znaleŸÌ :(
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Aleksandra pisze:
Marcin pisze:To jest na http://www.press.pl w dziale ÂŁapu-capu. :] Dzisiaj na polskim ten kawaÂłek zostaÂł uÂżyty do mojego wypracowania. :lol:
A ja nie mogê znaleŸÌ :(
Nie mozesz znalezc bo tego kawalka juz nie ma tam :?
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

ja to mam w kompie :D wiĂŞc w raize czego bede udosterpniac, razem z jeszcze innym kawaÂłkiem Kazi z Pegaza jak rozmawia ze StanisÂławem Tymem, a on jej mĂłwi, Âże dÂługo tego Pegaza nie poprowadzi, bo jest za inteligentna do telewizji :D
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

zadra pisze:ja to mam w kompie :D wiĂŞc w raize czego bede udosterpniac, razem z jeszcze innym kawaÂłkiem Kazi z Pegaza jak rozmawia ze StanisÂławem Tymem, a on jej mĂłwi, Âże dÂługo tego Pegaza nie poprowadzi, bo jest za inteligentna do telewizji :D
To jeÂśli moÂżna poproszĂŞ ten filmik na adres [email protected] gĂłry dziĂŞkuje.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

zadra pisze:ja to mam w kompie :D wiĂŞc w raize czego bede udosterpniac, razem z jeszcze innym kawaÂłkiem Kazi z Pegaza jak rozmawia ze StanisÂławem Tymem, a on jej mĂłwi, Âże dÂługo tego Pegaza nie poprowadzi, bo jest za inteligentna do telewizji :D
Ojej... Masz ten kawaÂłek??? To byÂło Âświetne, swietne!! MOÂżesz mi przesÂłaĂŚ na [email protected] ?? Please!!!! Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ