Po pierwsze to wow :o !! Zanosi się na to , że przed nami ładny szereg poranków z Agatką :tanczy: !! Skoro Anety nie będzie , a Agatka się pojawiła już dzisiaj , to przynajmniej z 4 dni Agatka powinna mieć dyżur

!! :jupi:
Po drugie bardzo mi przykro i nie rozumiem tego , że ktoś może nie trawić Agatki jako prezenterki

?? Bo ja ją uwielbiam

!! :szalony: Ale oczywiście to Twój i każdego indywidualny wybór

!!
obieżyświat pisze:..ale nie muszę chyba pisać jaka to dla mnie była niespodzianka :> :hmm:
..i nie muszę dodawać że zaspałem :rozglada: :hmm:
witaj w klubie -chciałoby się rzec :spiewa: !! :hmm: !! :uhh:
..no ale od teraz to już murem przed telewizorem
..przysięgam :]
Ależ oczywiście

!! Szkoda ,że teraz już chyba nie będzie tych skrótów z fotelika nadawanych :/ !! Bo jeszcze ani razu tego nie widziałem :/ !! A zdaje się ,że dzisiaj Agatka w spódnicy jest

!!

Może jeszcze będę miał kiedyś okazję zobaczyć

?? może już jutro

?? :tanczy:
epsztajnek pisze:Agata dziś miała materiał w PzP. Niestety operator był tym razem dla nas bardzo niełaskawy - oto jedyne ujęcia, jakie udało mi się "ustrzelić"
..trochę szkoda że ten całościowy caps taki rozmazany :rozglada:
..ale to nic że obraz był tak krótko pokazany przynajmniej można było skupić się na treści materiału
..ten materiał właśnie mnie zmylił :rozglada:
Mnie nic nie mogło zmylić i nie mam żadnego usprawiedliwienia na dzisiejsze zaspanie , bo wczorajszego materiału nie widziałem

!! Dlatego epszt -wielkie dzięki za info

!! Postaram się poszukać go na stronach tvn24

!! A nóż się uda znaleźć

??
..bo myślałem że Agatka nie zdąży dojechać do Warszawy iże będzie dopiero np. w sobotę :spiewa:
..a tu masz
..Agatka już dziś

Ale powiem , że miałem cichą nadzieję ,że Agatka może w końcu będzie na Przystanku Woodstock :rozglada: ?? Najwyraźniej ten festiwal nie jest jej pisany :spiewa: !! Agatka nie jest "dzieckiem kwiatem" :spiewa: !!