epsztajnek pisze:Zaglądając na sąsiedni wątek Agaty T. można zobaczyć , kto dziś prowadzi DnŻ :devil:
Zaglądając na ten-juz też Bo nie chciałem się narzucać z 3 postem :spiewa:
Już Ją pod koniec 'Poranka' wypatrzyłem szykująca się do serwisowania Nam
Sejm-Asia-Sejm-Asia-konferencja itd ~ tak to wygląda :rozglada:
Czyżby środa była takim kryńkowym dniem :rydzyk: Ale w tvnie nic nie jest pewne :nie:
Joanna dziś znów trzymała ręke na pulsie- w sprawie decyzji SLD. Ale magazynek dowodzony sprawnie przetrwał w nienaruszonym stanie aż do samego końca. A ten sam koniec był nadzwyczaj efektowny :tanczy: Jakość capsów tylko nie ta, ale nie mam wpływu :nos: .
Ciekawe kiedy będzie nagrywać świąteczne wydania. Dali by dziewczynie trochę luzu na święta- naprawde zasłużyła :aniol:
Ciekawe kiedy będzie nagrywać świąteczne wydania. Dali by dziewczynie trochę luzu na święta
A skoro nie dadzą, to ... ciekawe, jaki dobierze strój do wydania sylwestrowego :rozglada:
Ba , a skąd ta pewność , że wszystkie świąteczne PzP będzie prowadzić Joa ? Sam siebie się pytam :mhm:
A skoro nie dadzą, to ... ciekawe, jaki dobierze strój do wydania sylwestrowego :rozglada:
A co spodziewasz się jakiejś sukni balowej ? O tak- to jest kolejne marzenie- oby kiedyś realne. Czy w Sylwestra-może..ale poza anteną. :hmm:
a skąd ta pewność , że wszystkie świąteczne PzP będzie prowadzić Joa ? Sam siebie się pytam :mhm:
Pewności to nigdy nie ma, ale takie jakieś przeczucie. No bo jak by to było gdyby Asia zdecydowała się "nie spędzić" z Nami Świąt- istna abstrakcja. :szalony:
No , nie musi być zaraz wystrzałowa i bić po oczach, bo nie o to chodzi, zresztą do Joasi by to nie pasowało :nie: . Ale jakaś elegancka "mała czarna" z odkrytymi ramionami :rozglada:
Albo chociaż dyskretne , koronkowe, czarne "body" pod marynarkę zamiast klasycznego, codziennego "podkładu" :aniol:
No , nie musi być zaraz wystrzałowa i bić po oczach
Kreacja-owszem nie musi. Wystarczy, że Joanna to robi. Więc co za dużo to niezdrowo
zresztą do Joasi by to nie pasowało :nie:
No Joasia to bardziej styl ala dyskretna elegancja- przynajmniej w pracy :aniol:
Ale jakaś elegancka "mała czarna" z odkrytymi ramionami
Albo chociaż dyskretne , koronkowe, czarne "body" pod marynarkę zamiast klasycznego, codziennego "podkładu"
No jak najbardziej
Jakby tendencja środowego serwisowania została podtrzymana- to Joasi przypadłaby ta przyjemność zdaje się w Wigilie :uhh: Ale jakoś w to nie wierze.
Joasi chyba już udziela się świąteczny nastrój :aniol: Mówiła, że chyba nie ma osoby, która by nie doświadczyła tłoków podczas szaleństw zakupowo-przedświątecznych. Yyy chyba taka jest - ale to tylko przez taki mój mały pragmatyzm w takich kwestiach
Wróćmy do meritum, voila!
Dobra na razie nic tu nie piszę, bo mnie Nika karnie pozbawi praw forumowych. :cicho:
maxxx pisze:Dobra na razie nic tu nie piszę, bo mnie Nika karnie pozbawi praw forumowych.
No jak chciałeś nabluzgać to mogłoby jakimś ostrzeżeniem to się skończyć ale jak chciałeś agitować, by ludziska nominowali Asię, to nie widzę przeszkód.
Podaj link do wątku, niech się adam i inni ruszą i podadzą swoje typy. :aniol:
No chyba, że źle czytam w Twoich myślach i wogóle o coś kompletnie innego chodzi..... :mhm:
Ubranko wigilijne jak najbardziej :aniol: Ale zobaczymy. I jak ładnie zaprosiła na jutrzejsze specjalne wydanie. Ale będzie miała konkurencji o 17:10 w postaci milonów zastawionych stołów z potencjalnymi widzami :hmm: W razie czego są powtóreczki ! :tanczy:
Przyzwoitość wiernego fana nakazuje udokumentować wigilijny występ Joanny, choć zbytnio nie różnił się od tych codziennych
Za to świąteczna reklamówka - paluszki lizać
Widać, że reklamówka była kręcona przed cięciem
epsztajnek pisze:Przyzwoitość wiernego fana nakazuje udokumentować wigilijny występ Joanny, choć zbytnio nie różnił się od tych codziennych
Stroiczkiem dokładnie :aniol: Ale pomijając Joasie (o, coś nowego ), to sam magazyn utrzymany w samej pozytywnej tematyce. A jednak da się. :brawa:
Za to świąteczna reklamówka - paluszki lizać
Wreszcie postarali się i zrobili coś porządnego. Tło jak z matrixa wyjęte. Bardzo fajnie to wygląda.Ale jak Asia na pierwszym planie to nie może być inaczej.
Widać, że reklamówka była kręcona przed cięciem
Jacy Oni zapobiegawczy. :spiewa: Wszystko było gotowe już hen przed świętami. :spiewa: