Z tym ekranem to Âświetny pomysÂł mĂłgÂłby zostaĂŚ na staÂłe. Przez chwilĂŞ myÂślaÂłem, Âże program zaczyna siĂŞ w studio TVN24 i FaktĂłw. NaprawdĂŞ bardzo pomysÂłowo wykonane.
W dzisiejszym DDTVN w miejscu gdzie zwykle stoi stó³ i gdzie jest nagrywana "Kawa na ³awê" sta³ du¿y telebim, dziêki któremu ³¹czono siê z reporterami w kraju i na œwiecie.
Program udany, choÌ widzia³em tylko pierwsze pó³ godziny i ostatnie 40 minut.
W najbliÂższy weekend od 8.30:
zobaczymy jak bĂŞdzie wyglÂądaÂła Kinga Rusin za 20 lat. Wielka przemiana nastÂąpi pod okiem specjalistĂłw od Âżywienia, kosmetyki i przy zastosowaniu technik komputerowych[/b]
Dzisiaj pojawi³ siê zegar doœÌ dziwny. Do koùca programu myœla³em, ¿e u nich jest coœ nie tak, ale potem Prokop powiedzia³, ¿e to jest do odliczania czasu do pó³nocy ;] A dzisiejszy odcinek bardzo fajny
Prokop wspomina³ o tym kilka razy. Ja w³¹czy³em DDTVN o 9:00 i te¿ mówi³ i kilka razy póŸniej. Dopiero jak Prokop powiedzia³ o tym, ¿e zegar odlicza czas do Nowego Roku zwróci³em na niego uwagê.
No, ale ja od poczÂątku nie oglÂądaÂłem to nie wiedziaÂłem za bardzo o co chodzi Ale wkurzyÂły mnie Âżyczenia na dole ekranu. Oddzielanie kropeczkami byÂło bez sensu i nie wiem kto siĂŞ tym zajmowaÂł :/ PrzykÂład : ''SzczĂŞÂśliwego Nowego roku Âżyczy * ( i tutaj byÂła ta kropla) Marta * ( kropka). Zle porozdzielali smsy. Bo zamiast kaÂżdego smsa kropkami pooddzielaĂŚ, to oni je na 2 czĂŞÂści :/