Anna Kalczyńska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

W pierwszym raporcie (wtedy w parach byÂł tylko popoÂłudniowy) byÂły dwie Anie.

Ale wracajÂąc do wczorajszego raportu... pamiĂŞta ktoÂś na jakim sÂłowie A.K sobie jĂŞzyk poÂłamaÂła? :D
Jak widaĂŚ nikt nie jest idealny :)
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

anoni, anini... anonimowy.... pamiĂŞtam :) Tak siĂŞ fajnie zamotaÂła i z takim uporem prĂłbowaÂła to powiedziec... ;)
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Obejrza³em rap.wiecz.calusieùki i muszê przyznaÌ,¿e Kalcza lepiej mi siê spodoba³a jako prezenterka.Chodzi o to,¿e by³a na luzie,taktowna,profesjonalna i kreatywna,a do tego spokojna i opanowana.Przestanê ju¿ na si³ê doszukiwaÌ siê w pracy Kalczy jakichœ usterek,dziœ przekona³em siê,¿e jest B.DOBRA. :brawa:
Anita rĂłwnieÂż posiada te cechy,ktĂłre wymieniÂłem dot.Kalczy,ale dziÂś zostaÂły jakby przyĂŚmione.MyÂślĂŞ,Âże byÂła troszkĂŞ zdenerwowana,bo minimalnie siĂŞ myliÂła.
A na koĂącu Kalcza powiedziaÂła o Jarocinie,Âże to juÂż nie jej pokolenie. :lol: Chyba nie jeÂździÂła tam za mÂłodu :mhm: I przypomniaÂła Anicie o Magazynie :D Respect 4 Kalcza :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

No ja te¿ widzia³em calusieùski raporcik i muszê stwierdziÌ, ¿e by³ trochê mniej melancholijny od czwartowego :D Ania trochê mnie w b³¹d wprowadzi³a na pocz¹tku i rozpali³a nadziejê mówi¹c, ¿e bêdzie w raporcie mnóstwo relacji, bom od razu pomyœla³ o relacji z Jarocina :lol2: Ale okaza³o siê, ¿e o relacje bez udzia³u reporterów - tak mi siê wydaje :devil:
No wiêc, w tym raporcie da³o siê wyczuÌ lekk¹ serdecznoœÌ w relacjach miêdzy paniami :)
SpoglÂądaÂły od czasu do czasu na siebie :) RozweseliÂły siĂŞ jednak dopiero wĂłwczas, gdy zasiadÂł przy nich Sergiusz ;)
I przypomniaÂła Anicie o Magazynie :D
Bo Anicie zawsze siĂŞ spieszy :lol: Ania ma na wszystko czas i w przeciwieĂąstwie do Anity lubi spĂŞdzaĂŚ czas przed kamerÂą :D Przynajmniej takie odnoszĂŞ wraÂżenie :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

DziÂś Ania z MagdÂą i Wojtkiem na koniec :D Jakie to miÂłe widowisko byÂło, jejku, dziĂŞkujemy przyjaciele :D Ten materiaÂł na koniec, a raczej komentarz ZawioÂły, ktĂłry "czuÂł siĂŞ zaÂżenowany" (- i nie dziwiĂŞ siĂŞ mu wcale :lol: )....

Generalnie wymiataÂły, byÂły fajne, zresztÂą MagdĂŞ teÂż lubiĂŞ, wiĂŞc jÂą tez dopisuje do listy osĂłb, z ktĂłrymi najchĂŞtniej wiĂŞdzĂŞ AK w raportach :D

No i szczĂŞscie nie widzec dziÂś a. werner :D
Erwin
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Erwin »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Super raport :tanczy: Kalcza i Magda to jeden z najlepiej dobranych duetĂłw.Magda - mÂłoda krew,pozwalaÂła sobie na Âżarciki o ideale mĂŞÂżczyzny miss polonia oczywiÂście pod czujnym okiem starszej koleÂżanki,ktĂłrej pewnie teÂż wtedy odjĂŞÂło siĂŞ parĂŞ lat.. :)
Biedny ZawioÂła,zostaÂł poÂżarty przez modliszki :lol:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Nie prawda! Magda jest tylko kilka miesiĂŞcy mÂłodsza od Ani. naprawdĂŞ, piszaÂłam z PawÂłem GĂłrÂą (kolegÂą) notkĂŞ biograficznÂą o niej i zapytaliÂśmy kiedy siĂŞ urdoziÂła. DokÂładnÂą datĂŞ podam w moim serwisie w najbliÂższym czasie, ale ona - tak jak Ania (datĂŞ urodzenia teÂż od niej kiedys wyciÂągnĂŞÂłam ) ma 30 lat.
arti
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arti »

Na tych dwĂłch ostatnich zappach wyglÂąda jakby siĂŞ rozebieraĂŚ przed kamerÂą chciaÂła :)
..ach te serwisy z blue-boxĂłw... :D
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka :D
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Mam nawet filmik - jak ktoÂś chce to na PW pisac
Erwin
Nowicjusz
Nowicjusz

Obrazek
Obrazek
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

JuÂż dawno nie widziaÂłem Anny KalczyĂąskiej w roli reporterki :roll: Swietne capsy.

[ Dodano: Wto Sie 22, 2006 4:52 pm ]
CoÂś wziĂŞÂło mnie na capsy :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

:o chÂłopaki i tutaj rĂłwnieÂż szczodroÂściÂą zabÂłysnĂŞliÂście :tanczy: DziĂŞki :)

Ale znĂłw po capsach wnioskujĂŞ, Âże relacje Ani mnie minĂŞÂły :(

W raporcie relacja perfekcyjna. Ania pouczyÂła koleÂżanki w studio siedzÂące, Âżeby nie bagatelizowaÂły problemu z oskarÂżeniami Macierewicza i jego wizytÂą u premiera, nazywajÂąc jÂą po szkolnemu ''wizytÂą na dywaniku'', poniewaÂż sprawa jest powaÂżna :lol: PodobaÂło mi siĂŞ to :tanczy:

A wczoraj w serwisach i raporcie byliÂśmy Âświadkami come back'u uÂśmiechniĂŞtej Ani :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Erwin
Nowicjusz
Nowicjusz

i jeszcze maÂły bonus :spiewa:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

..i to by byÂło tyle :D
riki
Początkujący
Początkujący

Post autor: riki »

Wcale nie chodziÂło o "dywanik". JĂŞdrzejowska zapytaÂła jÂą- czy bedzie reprymenda od premiera i wtedy KalczyĂąska powiedziaÂła, Âże to szkolne sÂłowo. Moim zdaniem to jest nietaktowne, tym bardziej, Âże sÂłowo reprymenda wcale nie byÂło nie na miejscu.
ODPOWIEDZ