TVN: sprawy biężące (dyskusja ogólna o stacji i Grupie TVN Discovery Polska)
Moderator: Łukasz
DzieĂą Otwarty w TVN
Czy jest moÂżliwe,aby mĂłc odwiedziĂŚ ulubionÂą stacjĂŞ jakÂą jest TVN.!
Czy zostanie zorganizowany tzw.DzieĂą Otwarty W TVN?
:brawa:
Czy zostanie zorganizowany tzw.DzieĂą Otwarty W TVN?

Re: DzieĂą Otwarty w TVN
Takiego dnia nigdy nie byÂło i zapewne nie bĂŞdzie.elfika pisze:Czy zostanie zorganizowany tzw.DzieĂą Otwarty W TVN?
MiaÂłem okazjĂŞ byĂŚ na dniu otwartym w TVP i widziaÂłem gigantyczny tÂłum ludzi. Podobnie byÂłoby pewnie w TVN, a kaÂżdy na pewno chciaÂłby zobaczyĂŚ MBC - to sparaliÂżowaÂłoby pracĂŞ caÂłej stacji TVN 24, TVN Meteo...

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Nie jestem do koùca przekonany czy umieszczam ten post w odpowiednim temacie... ale mam tak¹ nietypow¹ proœbê. Czy ktoœ dysponuje (lub chocia¿ móg³by odtworzyÌ) logo kana³u TVN po³udnie? Nie mogê znaleŸÌ nigdzie w sieci... Aha i jeszcze ma³e pytanko czy dawniej podczas pasm lokalnych w TVN by³o jakieœ inne logo tzn. z nazw¹ regionu czy miasta?
TVN obĂłdÂź siĂŞ!!! pobudka
Bardzo lubiê telewizjê TVN i myslê, ¿e jest bardzo nowoczesna i w ogóle, ale niestety, g³ówne has³o stacji [tj. programowo najlepsza] mo¿e wkrótce nie byÌ wiarygodne
JeÂżeli czyta to ktoÂś z TVNu [np. pan Miszczak] proszĂŞ aby zrobiÂł cos z tym!!!
Ludzie juÂż ÂżygajÂą od fabularno dokumentalnych szmir typu A.M. WesoÂłowska
Wystarczy jak zostanie z tego typu tylko W11, gdy¿ rzeczywiœcie nie jst z³e, ale m¹dry TVN odrazu zrobi³ ca³¹ seriê: s¹d, policja, detektywi, sledztwa po latach... bleeee
Radze wam lepiej zakupiĂŚ jakieÂś 2 seriale amerykaĂąskie np. od stacji Showtime: Dextera i TrawkĂŞ... Wszyscy tak robiÂą, niestety ale wasz jubileusz moÂże byĂŚ koszmarem dla stacji, poniewaÂż wszystkie inne stacje na jesien kupujÂą amerykaĂąskie hity serialowe [nawet w TVP2 bedzie kilka nowoÂści: House M.D. i My names is Earl]
Przyda³a by sie te¿ c¹³kowicie inna ramówka, a nie najlesze programy albo w po³udnie albo w nocy [a w godz. szczytu Marzena Fliegel i jej ekipa rozwi¹zuj¹ zagadki]
Inna sprawa to to, Âże w wakacje nie ma FaktĂłw o 16.00. jak to mozliwe Âże najpopularniejszy program informacyjny jest tylko raz dziennie, powinny byĂŚ jeszcze wydania wieczorne
Zycze wam udanego jubileuszu na ktĂłry czekam, ale jeÂżeli nie zrobicie czegoÂś z programem Programowo najlepszÂą stacjÂą niestety nie bĂŞdziecie, chociaÂż dla mnie zawsze TVN bĂŞdzie najlepszy, ale jestem obiektywny w tym momecie
JeÂżeli czyta to ktoÂś z TVNu [np. pan Miszczak] proszĂŞ aby zrobiÂł cos z tym!!!
Ludzie juÂż ÂżygajÂą od fabularno dokumentalnych szmir typu A.M. WesoÂłowska
Wystarczy jak zostanie z tego typu tylko W11, gdy¿ rzeczywiœcie nie jst z³e, ale m¹dry TVN odrazu zrobi³ ca³¹ seriê: s¹d, policja, detektywi, sledztwa po latach... bleeee
Radze wam lepiej zakupiĂŚ jakieÂś 2 seriale amerykaĂąskie np. od stacji Showtime: Dextera i TrawkĂŞ... Wszyscy tak robiÂą, niestety ale wasz jubileusz moÂże byĂŚ koszmarem dla stacji, poniewaÂż wszystkie inne stacje na jesien kupujÂą amerykaĂąskie hity serialowe [nawet w TVP2 bedzie kilka nowoÂści: House M.D. i My names is Earl]
Przyda³a by sie te¿ c¹³kowicie inna ramówka, a nie najlesze programy albo w po³udnie albo w nocy [a w godz. szczytu Marzena Fliegel i jej ekipa rozwi¹zuj¹ zagadki]
Inna sprawa to to, Âże w wakacje nie ma FaktĂłw o 16.00. jak to mozliwe Âże najpopularniejszy program informacyjny jest tylko raz dziennie, powinny byĂŚ jeszcze wydania wieczorne
Zycze wam udanego jubileuszu na ktĂłry czekam, ale jeÂżeli nie zrobicie czegoÂś z programem Programowo najlepszÂą stacjÂą niestety nie bĂŞdziecie, chociaÂż dla mnie zawsze TVN bĂŞdzie najlepszy, ale jestem obiektywny w tym momecie
Re: TVN obĂłdÂź siĂŞ!!! pobudka
Nie rozumiem dlaczego piszesz w imieniu wszystkich. W11 (je¿eli nie wlicza siê TzG) ma najwy¿sz¹ ogl¹dalnoœÌ w TVN-ie, a ogl¹dalnoœÌ SAMW wci¹¿ roœnie. Nie wszyscy tym ... jak to okreœli³eœ ... rzygaj¹. Proszê abyœ nastêpnym razem wypowiedzia³ siê w SWOIM imieniupiotrek88 pisze:Ludzie ju¿ ¿ygaj¹ od fabularno dokumentalnych szmir typu A.M. Weso³owska

Zapraszam :]
http://www.samw.mojeforum.net
http://www.samw.mojeforum.net
Re: TVN obĂłdÂź siĂŞ!!! pobudka
Tylko ja napisa³em przez "¯"Pa£ka pisze:Nie rozumiem dlaczego piszesz w imieniu wszystkich. W11 (je¿eli nie wlicza siê TzG) ma najwy¿sz¹ ogl¹dalnoœÌ w TVN-ie, a ogl¹dalnoœÌ SAMW wci¹¿ roœnie. Nie wszyscy tym ... jak to okreœli³eœ ... rzygaj¹. Proszê abyœ nastêpnym razem wypowiedzia³ siê w SWOIM imieniupiotrek88 pisze:Ludzie ju¿ ¿ygaj¹ od fabularno dokumentalnych szmir typu A.M. Weso³owska
A Marcinowi muszĂŞ powiedzieĂŚ, ze to nie jest wywĂłd i, Âże nie mogÂłem napisaĂŚ tam gdzie zaoferowaÂłeÂś bo to tyczy siĂŞ ogĂłlnie tego co siĂŞ dzieje z tÂą stacjÂą...
A co do kupna seriali nie przyznacie mi racji????????
zgodzĂŞ siĂŞ z PaÂłkÂą... ja chĂŞtnie oglÂądam W11 i SAMW, ale jak Tobie piotrku88 siĂŞ nie podobajÂą to moÂżesz w tym czasie oglÂądaĂŚ inna stacjĂŞ...
co do seriali wolê rodzim¹ wersjê "Heli" albo "Niani" ni¿ jak¹œ zagraniczn¹ sieczkê...
w zwiÂązku z tym, Âże o rzyganiu byÂło ja skomentujĂŞ "obĂłdÂź" ... wÂłaÂśnie, obudÂź siĂŞ piotrze88
co do seriali wolê rodzim¹ wersjê "Heli" albo "Niani" ni¿ jak¹œ zagraniczn¹ sieczkê...
w zwiÂązku z tym, Âże o rzyganiu byÂło ja skomentujĂŞ "obĂłdÂź" ... wÂłaÂśnie, obudÂź siĂŞ piotrze88

cudnego dnia 

Ja tez lubiĂŞ NianiĂŞ i HelĂŞ, sÂą naprawdĂŞ dobre, ale luki w programie naleÂży tez wypeÂłniĂŚ znakomitymi serialami zagranicznymiLena pisze:zgodzĂŞ siĂŞ z PaÂłkÂą... ja chĂŞtnie oglÂądam W11 i SAMW, ale jak Tobie piotrku88 siĂŞ nie podobajÂą to moÂżesz w tym czasie oglÂądaĂŚ inna stacjĂŞ...
Lena oglÂądaÂłas moÂże TrawkĂŞ [Weeds]???
ZÂłotko, albo przestaniesz pouczaĂŚ wszystkich po kolei, nabierzesz wiĂŞkszej kultury i zajrzysz do sÂłownika ortograficznego, albo przywitasz ostrzeÂżenie. Dodam tylko, Âże 3 ostrzeÂżenia uniemoÂżliwiajÂą dalsze pisanie na forum, a 6 - nawet czytanie.
TrochĂŞ spokoju ducha jeszcze nikomu nie zaszkodziÂło.
TrochĂŞ spokoju ducha jeszcze nikomu nie zaszkodziÂło.