epsztajnek pisze:No to jeszcze zakończenie propozycji do konkursu

No to wyszło na to, że miała 17. całkiem różnych fryzurek. Pewnie sama by się zdziwiła

Ale jak nie wierzy, to ma podane jak na tacy.

Wybór delikatnie mówiąc łatwy nie jest. :rozglada: Ale dla nas plebiscyt to nie pierwszyzna. Więc musimy rade dać.
Nie wiem jak wolicie. Rozstrzygnąć wszystko jednorazowo i ostatecznie, czy podobnie jak w FORUMERACH 2008 dwustopniowo. To trochę eliminowało by ryzyko wybrania totalnej niefaworytki ( z dozą przesady, bo z tych każda jest tak naprawde piękna i godna nagrody

)któregoś/którejś z nas na fryzure roku. Bo tak każdy ewentualnie mógłby dogłosować na jakąs swoja alternatywe w drugiej części, jeśli jego faworyta by nie znalazła powszechnego zachwytu i uznania.
Moja propozycja jest taka by wybrać trzy kandydatki. Istotna była by kolejność. Za III miejsce- 3 punkty, za II- 2 punkty i za III 1 punkt. Głosowało by się do końca kalendarzowego roku. Po nowym roku spokojnie by się to zliczyło.
Mi się wydaje, że to nie głupi pomysł z dogrywką ponoworoczną. :aniol: Będzie więcej zabawy i już umocnione typy.
Możecie wydziwiać do poniedziałku, wtedy już będziemy musieli znac konkret w sprawie szczegółów.