Agata naprawdę dzielnie i przede wszystkim skutecznie walczyła o każdą informację na temat samego żywiołu i skutków jego przejścia.

Capsów mało :/ Wiadomo - główną gwiazdą jest dzisiaj trąba powietrzna :/
Moderator: Łukasz
..jest niesamowita :o :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:not that kind pisze:Brawa i pochwały jak najbardziej uzasadnioneOde mnie również oklaski :brawa:
Agata naprawdę dzielnie i przede wszystkim skutecznie walczyła o każdą informację na temat samego żywiołu i skutków jego przejścia.
..i również Tobie noteczkomarcinkowsky pisze:Dzięki epszt!!
..no niestety :/W końcu stało się!! To przykre , że Agatki profesjonalizm i umiejętność radzenia sobie w nagłych sytuacjach musi tak na większą skalę wychodzić na jaw przy okazji tak dużej krajowej tragedii , ale skoro takie jest życie i takie są realia tvn24 , to nic na to nie poradzimy :/ !!
Tylko trzymajmy kciuki za to , żeby ofiar i zniszczeń było jak najmniej :rydzyk: !!
..dokładnie taka jestA wracając do Agatki , to jest po prostu niesamowicie opanowana , nawija jak nakręcona , informuje bardzo jasno , rzetelnie i przejrzyście :brawa: !! Nie robi wokół tej tragedii sensacji , tylko zachowuje dystans i z troską mówi o tym , co oglądamy na ekranach naszych telewizorów!! ŁAczy się z reporterami , strażakami , świadkami burzy :brawa: !! Jak w takich sytuacjach zwykle bywa problemy techniczne , ale Agatka się z nimi mierzy wyśmienicie :brawa: !! Ma mnóstwo pytań , dopytań , później rewelacyjnie to streszcza , a na dodatek jeszcze przekazuje wciąż napływające informacje :brawa: !!
..to bylo słodkieW tym wszystkim -tym całym zamieszaniu , jakie zapewne jest w studio i w reżyserce , ona zatroskana o swój rodzimy zachód!! Pytała tomka Wasilewskiego , czy zachód kraju jest zagrożony
!!!
Lokalna patriotka!!
..przerwa w dostawie Agatki zapewne do 22.Ojjjj -pędzę przed telewizor!!
..Agatka od wieków potrafiła zaskakiwać :brawa:}{ypnosea pisze:Właśnie przed pół godziną dosłownie wpadłam do domu, włączam telewizor, a tam Agata wymiata![]()
Nie, żebym nie wierzyła w jej możliwości i umiejętności, ale to co pokazała, mnie po prostu przerosło :o
..i już nie ma żadnej tremy :nie:Dziennikarskie mistrzostwo świata![]()
Wielkie brawa za profesjonalizm i zachowanie mimo wszystko zimnej krwi :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
..żeby wyparowała :spiewa:PS. Trzymajmy kciuki za to, żeby niechciany gość - trąba powietrzna, szybko opuściła nasz kraj
To tak zawsze jest , że w takich sytuacja albo trzeba polegnąć , albo wznieść się na wyżynyobieżyświat pisze:..jest niesamowita :o :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:not that kind pisze:Brawa i pochwały jak najbardziej uzasadnioneOde mnie również oklaski :brawa:
..wiedziałem że ona dopiero w takiej podbramkowej sytuacji pokaże na co ją stać :brawa:
No fakt..świetny duet tworzyli z Tomkiem Wasilewskim![]()
..dopełniali się![]()
..kiedy on mówił Agatka mogła dopełniać swoich informacji i jednocześnie jeszcze z nim gadała![]()
Ona zawsze potrafiła koićobieżyświat pisze:..to cały urok tvn24 :/
..ale za to Agatka jest taktowna i bije piany więc nie ma tej żenady która często towarzyszyła relacjom tvn24
..czyli szukanie sensacji i żerowanie na ludzkiej tragedii![]()
..Agatka ma wyczucie smaku![]()
..żeby nie napisać że uspokaja![]()
Za każdym razem tak piszemy i za każdym nowym razem jest coraz lepiej..cieszę się że w końcu pokazała zapewne jeszcze nie wszystkie ale bardzo wiele ze swoich możliwości![]()
..widać teraz jak na dłoni jak bardzo się rozwinęła :brawa: :brawa: :brawa:
Okrutnie brzmi , dlatego lepiej to wziąć w cudzysłów..i już nie ma żadnej tremy :nie:
..nawet cienia![]()
..mamy prawdziwe zwierzę telewizyjne :brawa: :brawa: :brawa:
Amen :rydzyk: !! :]..żeby wyparowała :spiewa:PS. Trzymajmy kciuki za to, żeby niechciany gość - trąba powietrzna, szybko opuściła nasz kraj
..czapki z głów po prostu przed tą paniąTo tak zawsze jest , że w takich sytuacja albo trzeba polegnąć , albo wznieść się na wyżyny!! Agatka zaliczyła to drugie :brawa: :brawa: !! :brawa: Taki jestem z niej dumny :szalony: !! :brawa:
Tu mnie pozytywnie stacja zaskoczyłaobieżyświat pisze:..a później po 22.30 już półtorej godzinny raport specjalny dotyczący sytuacji w kraju po przejściu gwałtownych burz :]
..półtorej godziny z Agatką pracującą na największych obrotach :tanczy: :brawa:
Nie zrozumcie mnie źle , ale wczoraj wrażenie robiła na mnie nie tylko Agatka , ale też wiedza tego pana i sposób w jaki ją potrafił przekazać :brawa: !!..znów duet Agata - Tomek Wasilewski![]()
..duet uzupełniający się wyśmienicie![]()
Lekko i płynnie :brawa: !! A przy tym jeszcze tak słodko i taktownie..mnóstwo łączeń z reporterami - nie liczyłem ile ale było ich cała masa![]()
..mnóstwo rozmów telefonicznych ze sztabami kryzysowymi :]
..ze strażakami..policjantami..świadkami zdarzeń![]()
..a Agatka przeskakiwała od jednej rozmowy do drugiej z lekkością łani:brawa: :brawa: :brawa:
Ona jest po prostu taka ludzka..podobało mi się jak raz zamilkła (bo tak to przez cały czas nawijała) i wytłumaczyła że zawiesza głos ponieważ nasłuchuje jakie najświeższe informacje mają dla niej koledzy z reżyserki
![]()
..sytuacja była dynamiczna więc informacji ciągle było sporo nowych
Ja spałem -bo mam niedobór snu ostatnio..oj długo nie mogłem wczoraj zasnąć![]()
..a ten raport specjalny skończył się chwilę po północy
No pewnie , że caps-relacja jest wybornaobieżyświat pisze:..noteczko :*
..dzięki :*
..jest super a nawet lepiej niż super![]()
..jeśli czegoś brakuje to jedynie kilku dowodów na inne łączenia z reporterami![]()
..ale przecież bardzo dużo pokazałaś![]()
..a zapowiadała się tak pięknie Twoja recenzja :> :devil:marcinkowsky pisze:No pewnie , że caps-relacja jest wyborna!! :brawa: Nie pozostawia nic do życzenia :brawa: :brawa: !! Tak jak wczorajszy dyżur Agatki
!! :brawa: :brawa:
..dziwisz się Agatce że woli na siebie patrzeć niż nam w oczy :> :devil:marcinkowsky pisze:Właściwie to jedno mnie dręczy!!
Żeby nie było , że bezkrytycznie podchodzę do pracy Agatki
!!
Mianowicie chodzi o to , że Agatka , kiedy w ogóle nie korzysta z promptera , patrzy na ten ekranik , który jest pod obiektywem kamery , a co za tym idzie nie patrzy nam w oczy :/ !! :>![]()
![]()
![]()
O tym piszę![]()
![]()
[img=http://img14.imagevenue.com/loc856/th_6 ... _856lo.jpg]
Nie no-wcale się nie dziwięobieżyświat pisze:..dziwisz się Agatce że woli na siebie patrzeć niż nam w oczy :> :devil:![]()
![]()
![]()
![]()
..czyli jednak ją rozumieszmarcinkowsky pisze:Nie no-wcale się nie dziwięobieżyświat pisze:..dziwisz się Agatce że woli na siebie patrzeć niż nam w oczy :> :devil:![]()
![]()
![]()
![]()
!!
Ja na jej miejscu , gdybym był taki piękny też bym patrzał na siebie
!!
..wyczuwam drugi zarzut :>Tylko bym się ładniej ubierał :devil: !!
Nioeeeeee :nie: !! Innych nie będzieobieżyświat pisze:..wyczuwam drugi zarzut :>
..może lepiej skończymy dyskusję bo znajdziesz kolejny :ban:
..to logiczne że zaczęliśmy szukać dziury w całymmarcinkowsky pisze:[Nioeeeeee :nie: !! Innych nie będzie!! Bo bym musiał doczepić się do czegoś innego niż wczorajszy outfit Agatki
!! A przecież już pisałem , że wszystko wg mnie wyglądało w tej kwestii idealnie
!! :brawa: :brawa:
Hehehe :devil: !!! Naszym ni naszym zdaniem , ale to nie powinno być takobieżyświat pisze:..było tak znakomicie że nie szło się powstrzymać by nie poszukać jakiegoś błędziku
..naszym zdaniem błędziku
..a może to styl Agatki :>marcinkowsky pisze:Hehehe :devil: !!! Naszym ni naszym zdaniem , ale to nie powinno być tak!!
..na razie to mało widać AgatkęZobaczymy jak będzie z patrzeniem w obiektyw kamery dzisiaj??
Mało nie spadłem z fotela jak ją zobaczyłem
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], TommyC i 19 gości