Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: not that kind »

Brawa i pochwały jak najbardziej uzasadnione :P Ode mnie również oklaski :brawa:
Agata naprawdę dzielnie i przede wszystkim skutecznie walczyła o każdą informację na temat samego żywiołu i skutków jego przejścia.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Capsów mało :/ Wiadomo - główną gwiazdą jest dzisiaj trąba powietrzna :/
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:Brawa i pochwały jak najbardziej uzasadnione :P Ode mnie również oklaski :brawa:
Agata naprawdę dzielnie i przede wszystkim skutecznie walczyła o każdą informację na temat samego żywiołu i skutków jego przejścia.
..jest niesamowita :o :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
..wiedziałem że ona dopiero w takiej podbramkowej sytuacji pokaże na co ją stać :brawa:

..a pokazała że stać ją na bardzo wiele :brawa: :brawa: :brawa:
..po dość niefortunnym zakończeniu pierwszego serwisu taki popis teraz po 20. :brawa: :brawa: :brawa:

..świetny duet tworzyli z Tomkiem Wasilewskim :P
..dopełniali się :P
..kiedy on mówił Agatka mogła dopełniać swoich informacji i jednocześnie jeszcze z nim gadała :P
marcinkowsky pisze:Dzięki epszt :) !!
..i również Tobie noteczko :P
..tylko niech Wam nie przyjdzie do głowy robić capsy trąbie :hmm:
W końcu stało się :D !! To przykre , że Agatki profesjonalizm i umiejętność radzenia sobie w nagłych sytuacjach musi tak na większą skalę wychodzić na jaw przy okazji tak dużej krajowej tragedii , ale skoro takie jest życie i takie są realia tvn24 , to nic na to nie poradzimy :/ !! ;) Tylko trzymajmy kciuki za to , żeby ofiar i zniszczeń było jak najmniej :rydzyk: !!
..no niestety :/
..to cały urok tvn24 :/
..ale za to Agatka jest taktowna i bije piany więc nie ma tej żenady która często towarzyszyła relacjom tvn24 :)
..czyli szukanie sensacji i żerowanie na ludzkiej tragedii ;)
..Agatka ma wyczucie smaku :)
..żeby nie napisać że uspokaja :)
A wracając do Agatki , to jest po prostu niesamowicie opanowana , nawija jak nakręcona , informuje bardzo jasno , rzetelnie i przejrzyście :brawa: !! Nie robi wokół tej tragedii sensacji , tylko zachowuje dystans i z troską mówi o tym , co oglądamy na ekranach naszych telewizorów :( !! ŁAczy się z reporterami , strażakami , świadkami burzy :brawa: !! Jak w takich sytuacjach zwykle bywa problemy techniczne , ale Agatka się z nimi mierzy wyśmienicie :brawa: !! Ma mnóstwo pytań , dopytań , później rewelacyjnie to streszcza , a na dodatek jeszcze przekazuje wciąż napływające informacje :brawa: !!
..dokładnie taka jest :P
..cieszę się że w końcu pokazała zapewne jeszcze nie wszystkie ale bardzo wiele ze swoich możliwości :P
..widać teraz jak na dłoni jak bardzo się rozwinęła :brawa: :brawa: :brawa:
W tym wszystkim -tym całym zamieszaniu , jakie zapewne jest w studio i w reżyserce , ona zatroskana o swój rodzimy zachód :) !! Pytała tomka Wasilewskiego , czy zachód kraju jest zagrożony :) !!!
Lokalna patriotka :P !!
..to bylo słodkie :P
..taka odrobina prywaty :D
Ojjjj -pędzę przed telewizor :P !!
..przerwa w dostawie Agatki zapewne do 22. :neutral: :roll:
}{ypnosea pisze:Właśnie przed pół godziną dosłownie wpadłam do domu, włączam telewizor, a tam Agata wymiata :shock:
Nie, żebym nie wierzyła w jej możliwości i umiejętności, ale to co pokazała, mnie po prostu przerosło :o
..Agatka od wieków potrafiła zaskakiwać :brawa:
Dziennikarskie mistrzostwo świata :P
Wielkie brawa za profesjonalizm i zachowanie mimo wszystko zimnej krwi :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
..i już nie ma żadnej tremy :nie:
..nawet cienia :D
..mamy prawdziwe zwierzę telewizyjne :brawa: :brawa: :brawa:
PS. Trzymajmy kciuki za to, żeby niechciany gość - trąba powietrzna, szybko opuściła nasz kraj :neutral:
..żeby wyparowała :spiewa:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:
not that kind pisze:Brawa i pochwały jak najbardziej uzasadnione :P Ode mnie również oklaski :brawa:
..jest niesamowita :o :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
..wiedziałem że ona dopiero w takiej podbramkowej sytuacji pokaże na co ją stać :brawa:
To tak zawsze jest , że w takich sytuacja albo trzeba polegnąć , albo wznieść się na wyżyny :D !! Agatka zaliczyła to drugie :brawa: :brawa: !! :brawa: Taki jestem z niej dumny :szalony: !! :brawa:
..świetny duet tworzyli z Tomkiem Wasilewskim :P
..dopełniali się :P
..kiedy on mówił Agatka mogła dopełniać swoich informacji i jednocześnie jeszcze z nim gadała :P
No fakt :) !! Rozumieli się świetnie i uzupełniali również :P !! :brawa:
obieżyświat pisze:..to cały urok tvn24 :/
..ale za to Agatka jest taktowna i bije piany więc nie ma tej żenady która często towarzyszyła relacjom tvn24 :)
..czyli szukanie sensacji i żerowanie na ludzkiej tragedii ;)
..Agatka ma wyczucie smaku :)
..żeby nie napisać że uspokaja :)
Ona zawsze potrafiła koić :P !! A ze zjawiskiem trąby powietrznej miała już styczność w zeszły mroku i wie doskonale , jakie ten żywioł niesie za sobą zniszczenia i jak ludziom niszczy dobytki i życie :( !! Trudno więc , żeby zachowywała się inaczej niż taktownie :) !!!
..cieszę się że w końcu pokazała zapewne jeszcze nie wszystkie ale bardzo wiele ze swoich możliwości :P
..widać teraz jak na dłoni jak bardzo się rozwinęła :brawa: :brawa: :brawa:
Za każdym razem tak piszemy i za każdym nowym razem jest coraz lepiej ;) !! :brawa: No , ale dzisiaj jest perfekcyjniej niż zwykle :brawa: !!
..i już nie ma żadnej tremy :nie:
..nawet cienia :D
..mamy prawdziwe zwierzę telewizyjne :brawa: :brawa: :brawa:
Okrutnie brzmi , dlatego lepiej to wziąć w cudzysłów :D !! Lepiej dziennikarską "wyjadaczką" nazwijmy :P !!
PS. Trzymajmy kciuki za to, żeby niechciany gość - trąba powietrzna, szybko opuściła nasz kraj :neutral:
..żeby wyparowała :spiewa:
Amen :rydzyk: !! :]
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

To tak zawsze jest , że w takich sytuacja albo trzeba polegnąć , albo wznieść się na wyżyny :D !! Agatka zaliczyła to drugie :brawa: :brawa: !! :brawa: Taki jestem z niej dumny :szalony: !! :brawa:
..czapki z głów po prostu przed tą panią 8) :brawa: :brawa:

..jak dalej malował się wieczór i noc w tvn24 :?: :)

otóż po magazynie było półgodzinne szkło ;)
..a później po 22.30 już półtorej godzinny raport specjalny dotyczący sytuacji w kraju po przejściu gwałtownych burz :]

..półtorej godziny z Agatką pracującą na największych obrotach :tanczy: :brawa:

..znów duet Agata - Tomek Wasilewski :P
..duet uzupełniający się wyśmienicie :P

..mnóstwo łączeń z reporterami - nie liczyłem ile ale było ich cała masa :P
..mnóstwo rozmów telefonicznych ze sztabami kryzysowymi :]
..ze strażakami..policjantami..świadkami zdarzeń :)
..a Agatka przeskakiwała od jednej rozmowy do drugiej z lekkością łani :P :brawa: :brawa: :brawa:

..podobało mi się jak raz zamilkła (bo tak to przez cały czas nawijała :D ) i wytłumaczyła że zawiesza głos ponieważ nasłuchuje jakie najświeższe informacje mają dla niej koledzy z reżyserki :D
..sytuacja była dynamiczna więc informacji ciągle było sporo nowych :)

..oj długo nie mogłem wczoraj zasnąć ;)
..a ten raport specjalny skończył się chwilę po północy ;)
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Coś z raportu specjalnego :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tyle zdołałam uwiecznić ;) Oczywiście to nie wszystko, co mogliśmy wczoraj oglądać ;)
Ale jeszcze raz wielkie brawa dla Agaty :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..noteczko :*
..dzięki :*

..jest super a nawet lepiej niż super :D
..jeśli czegoś brakuje to jedynie kilku dowodów na inne łączenia z reporterami ;)
..ale przecież bardzo dużo pokazałaś :lol2:

..ale też nie wszystko dałoby się pokazać ;)
..bo przecież tak naprawdę Agatki na obrazie było bardzo mało ;)
..głównie była to Agatka z fonią aniżeli z obrazem ;)

..przeważały obrazki po wichurach :uhh:

..nie mam o to do nikogo bynajmniej żalu :stop:
..rozumiem to ;)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..a później po 22.30 już półtorej godzinny raport specjalny dotyczący sytuacji w kraju po przejściu gwałtownych burz :]

..półtorej godziny z Agatką pracującą na największych obrotach :tanczy: :brawa:
Tu mnie pozytywnie stacja zaskoczyła :D !! Ponieważ po tym , że zdecydowali się wyemitować Szkło , myślałem, że nie będzie żadnego specjalnego serwisu poza tym tradycyjnym podsumowaniem , a tu taka niespodzianka :o !! :tanczy:
..znów duet Agata - Tomek Wasilewski :P
..duet uzupełniający się wyśmienicie :P
Nie zrozumcie mnie źle , ale wczoraj wrażenie robiła na mnie nie tylko Agatka , ale też wiedza tego pana i sposób w jaki ją potrafił przekazać :brawa: !! :D
..mnóstwo łączeń z reporterami - nie liczyłem ile ale było ich cała masa :P
..mnóstwo rozmów telefonicznych ze sztabami kryzysowymi :]
..ze strażakami..policjantami..świadkami zdarzeń :)
..a Agatka przeskakiwała od jednej rozmowy do drugiej z lekkością łani :P :brawa: :brawa: :brawa:
Lekko i płynnie :brawa: !! A przy tym jeszcze tak słodko i taktownie :P !!! :brawa:
..podobało mi się jak raz zamilkła (bo tak to przez cały czas nawijała :D ) i wytłumaczyła że zawiesza głos ponieważ nasłuchuje jakie najświeższe informacje mają dla niej koledzy z reżyserki :D
..sytuacja była dynamiczna więc informacji ciągle było sporo nowych :)
Ona jest po prostu taka ludzka :P !! Nie udaje jakiegoś cyborga , który pracuje automatycznie , tylko odsłania kulisy ciężkiej ludzkiej pracy w telewizji :P !! I jak na koniec mówiła z troską , że ma nadzieję , że przybliżyli nam możliwie najpełniej sytuację po przejściu burz i ogrom zniszczeń.... .tak Agatko -przybliżyliście :* !! :brawa: :brawa: :brawa:
..oj długo nie mogłem wczoraj zasnąć ;)
..a ten raport specjalny skończył się chwilę po północy ;)
Ja spałem -bo mam niedobór snu ostatnio :P !! ;) Ale ja to mam z reguły też tak , że od nadmiaru wrażeń szybko zasypiam :D !!
obieżyświat pisze:..noteczko :*
..dzięki :*

..jest super a nawet lepiej niż super :D
..jeśli czegoś brakuje to jedynie kilku dowodów na inne łączenia z reporterami ;)
..ale przecież bardzo dużo pokazałaś :lol2:
No pewnie , że caps-relacja jest wyborna :P !! :brawa: Nie pozostawia nic do życzenia :brawa: :brawa: !! Tak jak wczorajszy dyżur Agatki :P !! :brawa: :brawa:

Właściwie to jedno mnie dręczy :D !! :lol2: Żeby nie było , że bezkrytycznie podchodzę do pracy Agatki ;) !!
Mianowicie chodzi o to , że Agatka , kiedy w ogóle nie korzysta z promptera , patrzy na ten ekranik , który jest pod obiektywem kamery , a co za tym idzie nie patrzy nam w oczy :/ !! :> :lol2: :lol2: :lol2:

O tym piszę :D :arrow:
[img=http://img14.imagevenue.com/loc856/th_6 ... _856lo.jpg]
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:No pewnie , że caps-relacja jest wyborna :P !! :brawa: Nie pozostawia nic do życzenia :brawa: :brawa: !! Tak jak wczorajszy dyżur Agatki :P !! :brawa: :brawa:
..a zapowiadała się tak pięknie Twoja recenzja :> :devil:
marcinkowsky pisze:Właściwie to jedno mnie dręczy :D !! :lol2: Żeby nie było , że bezkrytycznie podchodzę do pracy Agatki ;) !!
Mianowicie chodzi o to , że Agatka , kiedy w ogóle nie korzysta z promptera , patrzy na ten ekranik , który jest pod obiektywem kamery , a co za tym idzie nie patrzy nam w oczy :/ !! :> :lol2: :lol2: :lol2:

O tym piszę :D :arrow:
[img=http://img14.imagevenue.com/loc856/th_6 ... _856lo.jpg]
..dziwisz się Agatce że woli na siebie patrzeć niż nam w oczy :> :devil: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..dziwisz się Agatce że woli na siebie patrzeć niż nam w oczy :> :devil: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Nie no-wcale się nie dziwię :lol2: !! :lol2: Ja na jej miejscu , gdybym był taki piękny też bym patrzał na siebie :lol2: !!
Tylko bym się ładniej ubierał :devil: !! :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..dziwisz się Agatce że woli na siebie patrzeć niż nam w oczy :> :devil: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Nie no-wcale się nie dziwię :lol2: !! :lol2: Ja na jej miejscu , gdybym był taki piękny też bym patrzał na siebie :lol2: !!
..czyli jednak ją rozumiesz :lol2:
..ja też doskonale :P
Tylko bym się ładniej ubierał :devil: !! :lol2:
..wyczuwam drugi zarzut :>

..może lepiej skończymy dyskusję bo znajdziesz kolejny :ban:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..wyczuwam drugi zarzut :>

..może lepiej skończymy dyskusję bo znajdziesz kolejny :ban:
Nioeeeeee :nie: !! Innych nie będzie ;) !! Bo bym musiał doczepić się do czegoś innego niż wczorajszy outfit Agatki ;) !! A przecież już pisałem , że wszystko wg mnie wyglądało w tej kwestii idealnie :P !! :brawa: :brawa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:[Nioeeeeee :nie: !! Innych nie będzie ;) !! Bo bym musiał doczepić się do czegoś innego niż wczorajszy outfit Agatki ;) !! A przecież już pisałem , że wszystko wg mnie wyglądało w tej kwestii idealnie :P !! :brawa: :brawa:
..to logiczne że zaczęliśmy szukać dziury w całym :lol:
..było tak znakomicie że nie szło się powstrzymać by nie poszukać jakiegoś błędziku :lol:
..naszym zdaniem błędziku ;)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..było tak znakomicie że nie szło się powstrzymać by nie poszukać jakiegoś błędziku :lol:
..naszym zdaniem błędziku ;)
Hehehe :devil: !!! Naszym ni naszym zdaniem , ale to nie powinno być tak :lol2: !!

Zobaczymy jak będzie z patrzeniem w obiektyw kamery dzisiaj :lol2: ?? :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Hehehe :devil: !!! Naszym ni naszym zdaniem , ale to nie powinno być tak :lol2: !!
..a może to styl Agatki :> :D
..taki indywidualny :P
Zobaczymy jak będzie z patrzeniem w obiektyw kamery dzisiaj :lol2: ?? :lol2:
..na razie to mało widać Agatkę ;)
..same obrazki z miejsc kataklizmu ;)

..ale za to Agatka dzis wyjątkowo bez marynary :tanczy: :D :D :D
..w extra zielonej koszuli :brawa: :brawa: :brawa:

ObrazekObrazekObrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..ale za to Agatka dzis wyjątkowo bez marynary :tanczy: :D :D :D
..w extra zielonej koszuli :brawa: :brawa: :brawa:

ObrazekObrazekObrazek
Mało nie spadłem z fotela jak ją zobaczyłem :lol2: !! :brawa: :brawa: !! :tanczy:
Dół też niczego sobie :D !!

Czyli wygląda na to , że dzisiaj nie tylko profesjonalnie , ale i gustownie się zaprezentuje :lol2: !! :tanczy:
ODPOWIEDZ