I znowu włoski podkręcone :brawa: :brawa: :brawa:

Czekamy o 20tej na występ przed ekranem :rydzyk:
Moderator: Łukasz
Co najwyżej mogło jej być gorrrącoepsztajnek pisze:Widocznie spociła się wczoraj z nadmiaru wrażeń :rozglada:
Agatka jak zwykle nie panikuje , raczej studzi zapędy meteorologów , więc miejmy nadzieję , że wygra opcja Agatki :aniol: !!A, że dzisiaj szykują się kolejne pogodowe wrażenia.....
Tylko czemu później przeniosła się do blueboksa
:o Myślisz , ze to możliwe :o ?Czekamy o 20tej na występ przed ekranem :rydzyk:
Superrr zabrzmiało}{ypnosea pisze:Strój superTeż liczę na prezentację na prezenterskim wybiegu
![]()
No tak , Agatka zawsze idzie na pierwszy ogieńFajna była ta sytuacja, kiedy nie chcieli puścić tej wypowiedzi i Agata musiała kilka razy się tłumaczyć :hahaha:
Powiem tak -noc będzie spokojna , ale tvn24 będzie dmuchał na zimne i Agatka będzie miała pełne ręce roboty , bo będzie czekała na coś , co nie przyjdzieW sumie to mam i nie mam nadziei na to, że Agata dziś będzie miała pełne ręce robotyWiadomo... nikomu źle nie życzę
A życzyć w tym przypadku sobie dobrze, to życzyć źle innym, więc....
x:
..bynajmniej :nie:marcinkowsky pisze:Co najwyżej mogło jej być gorrrącoepsztajnek pisze:Widocznie spociła się wczoraj z nadmiaru wrażeń :rozglada:!! Ani kropelki potu na czółku widać nie było
!!
![]()
..byłoby ciudnie:o Myślisz , ze to możliwe :o ?Czekamy o 20tej na występ przed ekranem :rydzyk:!! Wczoraj niczego takiego nie było :/ !!
Ale dzisiaj!! Zobaczyć Agatkę w tej spódnicy -chyba obcisłej
!! W tych klapeczkach
!! Byłoby bosko
!!
..wilk będzie syty i owca całamarcinkowsky pisze:Powiem tak -noc będzie spokojna , ale tvn24 będzie dmuchał na zimne i Agatka będzie miała pełne ręce roboty , bo będzie czekała na coś , co nie przyjdzie}{ypnosea pisze:W sumie to mam i nie mam nadziei na to, że Agata dziś będzie miała pełne ręce robotyWiadomo... nikomu źle nie życzę
A życzyć w tym przypadku sobie dobrze, to życzyć źle innym, więc....
x:
!!
Pasuje??
!!
obieżyświat pisze:..ale przecież to oczywiste że bez tych sztywnych marynar jest wygodniej![]()
Za bardzo się napalaliśmy :/ !! Agatka była za biurkiem..już widzę Agatkę tam :szalony:
..mam nadzieję że po 20. zobaczę ją na własne oczy![]()
Wszystko na to wskazuje , że tak właśnie będzie..wilk będzie syty i owca cała![]()
..czyli wszystko jak należy
..rzeczywiście tak jestmarcinkowsky pisze: Nooo!! Zauważyłem ,że agatka jest dzisiaj bardziej wyluzowana i jakoś tak swobodniej się porusza
!!
.. z oglądania Agatki w całości nic nie wyszłoZa bardzo się napalaliśmy :/ !! Agatka była za biurkiemMożna powiedzieć tylko albo aż
!! Dlatego ja mówię aż
!!
..i niech już tak będzie :]Wszystko na to wskazuje , że tak właśnie będzie!! I dobrze
!!
Wystarczy nam ten jeden nagły i niespodziewany intensywny dyżur po kataklizmie!!
..mam nadzieję że wczoraj odbył się huczny pogrzeb wszelkiej marynarynot that kind pisze:Widzę, że dzisiaj pochwały skierowane głównie w stronę outfitu AgatyI znów całkiem słusznie
Wszak ten jej dzisiejszy, to rzecz w jej przypadku niespotykana
![]()
Naprawdę :o Nawet nieświadomie to zrobiłam :devil:obieżyświat pisze:..wow :o
..ale wyśmienita relacja z kilku prób wyemitowania materiału :brawa:
..przepiękny uśmiech![]()
Rytualne tańce i hulańce nad grobem marynar :tanczy:..mam nadzieję że wczoraj odbył się huczny pogrzeb wszelkiej marynary![]()
..albo że w tvn24 wprowadzono zakaz noszenia tego paskudztwa :devil:
..piękno - to w pierwszej kolejnościnot that kind pisze:Naprawdę :o Nawet nieświadomie to zrobiłam :devil:
Atu, co mogłam zrelacjonować?![]()
![]()
..będę chyba tańczył do upadłegoRytualne tańce i hulańce nad grobem marynar :tanczy:
obiobieżyświat pisze:..piękno - to w pierwszej kolejnościnot that kind pisze:Naprawdę :o Nawet nieświadomie to zrobiłam :devil:
Atu, co mogłam zrelacjonować?![]()
![]()
![]()
..tradycyjnie![]()
..a w drugiej :mhm:
..w drugiej - historię pewnej wspaniałej koszuli osieroconej z marynary i lepiej pokazanej niż w pierwszym serwisie![]()
Mam w uszach tę pieśń..będę chyba tańczył do upadłegoRytualne tańce i hulańce nad grobem marynar :tanczy:![]()
..całą noc :tanczy: :spiewa:
..dzis już jestem wymięty :devil: ..marcinkowsky pisze:obi!! Cóż za inwencja twórcza
!! Jestem pod wrażeniem :o !! :brawa: Naprawdę tak Cię natchnęła ta koszula :o ??
![]()
..takiej sytuacji chyba się na wizji nie doczekamyOjejjhh -aż boję się pomyśleć , co by było , gdyby jej nie było :o ?? :szalony:
.. :hahaha: zapewne :hahaha:Mam w uszach tę pieśń!! Anielski orszak niech twą... tkaninę przyjmie .... :devil: !! Ejjhhh anielice chyba pogardziłyby Agatkowymi marynarami :devil: !!
..ja bym tak chciał zawszeNaprawdę cudnie dzisiaj Agatka wygląda bez!!
..i od razu przypominają się szczegóły :tanczy:not that kind pisze:Podsumowanie dnia w capsowym skrócie![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], TommyC i 18 gości