Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Dziś kolejne odejście , chyba dotychczas największe , od prezenterskiego "dress-code" na rzecz 100% kobiecości. :brawa: Już nie spódnica + marynarka, a po prostu fikuśna sukienka znakomicie podkreślająca kształty :jupi: Idealny strój do poprowadzenia DpD ;)
Chce się krzyczeć "cudownie", "bombowo" , ale te słowa tyle razy tu już padały że tracą znaczenie. Może wymyślicie coś nowego ?
Tylko nie "super" albo "extra" :nie: to nie pasuje do dyskretnej elegancji Joy.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Widać, że dziś humor dopisał Joance, zwłaszcza pod koniec.
maxxx

Post autor: maxxx »

W zasadzie wszystko ująłeś w swoim poście, ale mimo wszystko nie mogłem sobie odmówić przyjemności napisania kilku słów zachwytu. :aniol:Chyba jesteście do tego juz przyzwyczajeni. :lol2: Już wiele razy pisaliśmy o metamorfozie Asi, ale dzisiaj juz przeszła samą siebie. :tanczy: 100% kobiecości to mało :aniol: Naprawde bardzo mi się podoba Jej styl. Coraz bardziej niebanalny, zawsze elegancki. :aniol:
epsztajnek pisze:Chce się krzyczeć "cudownie", "bombowo" , ale te słowa tyle razy tu już padały że tracą znaczenie. Może wymyślicie coś nowego ?
Tylko nie "super" albo "extra" :nie: to nie pasuje do dyskretnej elegancji Joy.
To dziś może będzie: niebiańska :aniol: Dżizas, ale My Ją rozbestwimy tymi komplemenciczkami. :hmm: :aniol:
Widać, że dziś humor dopisał Joance, zwłaszcza pod koniec.
Jej zabawne "a jutro przeżyjemy PZP o 17:10" jest tego najlepszym przykładem.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Herman »

:mhm: ma nie byc super :roll:

Dobrze... wbilo mnie w fotel jak zobaczylem Joasie :tanczy: :spiewa: :spiewa:

Co tu duzo pisac... zawsze wyglada cudnie ale dzis byla wyjatkowa :)

Joanno...bardzo prosze o wiecej takich zaskoczen :D
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Dziś w Dniu na żywo. ;) Może bez większych szaleństw, ale za to profesjonalniej i w urzekającym stylu. :D
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

:tanczy:

Dzis bardzo usmiechniety DnZ :lol: Joasia w doskonalym humorze :tanczy:
Czekamy na PzP :spiewa:

Trzeba odnotowac juz drugi :!: wystep w styczniu w DnZ :spiewa:
maxxx

Jak miło :tanczy: -nawet pomimo tego, że widziałem tylko ostatni serwis. ;( Ale przecież nie jest niczemu winna. :nie:
Ale warto było puścić tv, a chociażby dla końcowego uśmiechu. :aniol: Odrazu przypomniały się stare dobre czasy, gdy tego było na pęczki. :lol2: Tak szybko w pamięci jak to się mówi kalkuluje kto jest a kogo nie ma w DNŻ. Wychodzi mi, że nie ma... jak narazie plagi urlopów- to dobry znak, że jednak Joasia nie jest tak do końca zepchnięta na boczny tor w tym paśmie. :aniol:
Nie nagrał ktoś choć kawałeczka przypadkiem :rydzyk: Było by bardzo fajnie gdyby dnionażywowa Joa została uwieczniona.
Joasia w doskonalym humorze :tanczy:
I niech tak zostanie przynajmniej do 18stej. :tanczy:

P.S Najbardziej mnie ciekawi czy zachwycała się wyczynami naszych piłkarzy ręcznych. :lol2:
epsztajnek

Joanna dziś przez cały dzień mówiła, a na sam koniec odrobinę się zapowietrzyła , nie mogąc wymówić w 1863 roku Na szczęście trzecia próba zakończyła się sukcesem :szalony:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

epsztajnek czy masz moze wersje ruchoma ostatniego wejscia w DnZ (koncowka zdaje sie o 16:19 zaraz jak tylko Justyna Wysocka zakonczyla nadawanie) :hyh:

Pech... bylem przekonany ze bedzie jakis material a Joasia szybko zniknela :mhm:

Byl bardzo ladny usmiech.... capsy tego nie oddaja :lol:

maxxx tez sie ucieszy :lol2:
epsztajnek

A skąd :roll: Joanna miała w zeszłym roku taki letni okres w miarę regularnego pojawiania się W DnZ. Potem to się skończyło. No i przestałem nagrywać , bo raz , że mam permanentny deficyt miejsca na nagrywarce, a dwa, że poźniejsze przewinięcie materiału pochłania czas , nie mówiąc o odcisku na kciuku :devil: , no, do tego wszystkiego dodać fakt, że jest gotowa już szósta płyta DVD z Joanną , to człowiek zaczyna podchodzić do nagrywania z coraz większym dystansem i coraz większą "selektywnością" materiału.
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Szkoda jak widzicie :mhm:

ObrazekObrazekObrazek

Jesli Joasia bywa na Forum to mam nadzieje ze tez sie tak milo sie usmiecha kiedy czyta nasze teksty o sobie :spiewa:

epsztajnek ja akurat mialem inwestowac w nowego kompa ale po takiej cenie nie warto kupowac (obecny blaszak od wrzesnia moze pojsc do szkoly :lol2: ).... tez musze wybierac co nagrac.... niestety wczoraj tylko capsy zdazylem zrobic i w sumie tylko kilka jest udanych :ech:
Uczeń

Post autor: Uczeń »

Kłaniam się. Jestem wielkim fanem Joasi Kryńskiej. Widzę że tu ich nie brakuje. I bardzo dobrze :D. Czas na Prosto z Polski w TVN24! zaprasza Joanna Kryńska :D.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Herman pisze: (...)Joasia bywa na Forum
Czy Aśka tu bywa, to kolejna wielka tajemnica. :aniol: Ot, taka już nasza natura. Na pewno wie, co się tu dzieje. Ze swego czasu miałem nawet na to dowody. :rozglada:
mam nadzieje ze tez sie tak milo sie usmiecha kiedy czyta nasze teksty o sobie
Kiedyś to mogła boki zrywać. :spiewa:
maxxx

epsztajnek pisze:jest gotowa już szósta płyta DVD z Joanną
Ile taka jedna Joasia potrafi pochłonąć GigaBajtów :shock: :lol2:
Herman pisze:Szkoda jak widzicie :mhm:
Oj to postaraj się coś z tym zrobić :rydzyk: To by była zbrodnia, gdyby ten uśmiech nie zaistniał w ruchomym obrazie. :cicho: Ach i dzięki za capsy :jupi:
Herman pisze:Jesli Joasia bywa na Forum to mam nadzieje ze tez sie tak milo sie usmiecha kiedy czyta nasze teksty o sobie :spiewa:
Camilo pisze:Czy Aśka tu bywa, to kolejna wielka tajemnica. :aniol: Ot, taka już nasza natura. Na pewno wie, co się tu dzieje
Co ma nie bywać na salonach. :lol2: :lol2: :lol2: Mnie by było bardzo miło gdyby choć bardzo przeciw nie miała temu co tu wypisuje. O uśmiechach na tą okoliczność nawet nie marze, ale kto wie- wkońcu to megasympatyczna dziennikarka; nie zaprzeczycie? :aniol:
Kiedyś to mogła boki zrywać. :spiewa:
Dalej może, bo jest archiwum. Akta niczym IPN. :spiewa:

Dziś na początku miała wydawce 'na uchu'. ;)Miała także krótką rozmowe z rzecznikiem Policji, na okoliczność domniemanego wypadku na Wiśle.
epsztajnek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek