Anna Kalczyńska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

A.I.W.L.I.S. pisze:Nie prawda! Magda jest tylko kilka miesiĂŞcy mÂłodsza od Ani.
ÂŁaÂŁ!PowiedziaÂłbym,Âże Magda ma coÂś koÂło 27,a Kalcza 35 :shock: A tu obie majÂą 30...
Nie wiem skÂąd mi to do gÂłowy przyszÂło,ale juÂż poszÂło. :P
Dziœ w RW ³¹czenie z Ani¹ K.,która pogada³a sobie krótko z rzecznikiem Lecha.Jak widzê na capsach w RP te¿ z nim gawo¿y³a :)

[ Dodano: Sro Sie 23, 2006 1:31 am ]
riki pisze:JĂŞdrzejowska zapytaÂła jÂą- czy bedzie reprymenda od premiera i wtedy KalczyĂąska powiedziaÂła, Âże to szkolne sÂłowo. Moim zdaniem to jest nietaktowne, tym bardziej, Âże sÂłowo reprymenda wcale nie byÂło nie na miejscu.
Nie widziaÂłem tego 'zajÂścia',ale uwaÂżam,Âże pouczanie,ktĂłregokolwiek z dziennikarzy i to na wizji Âświadczy o braku poczucia 'chwili' -delikatnie mĂłwiÂąc.Oj juÂż ja KalczĂŞ wezmĂŞ pod wielkie lupsko! :lol2:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Dziœ w RW ³¹czenie z Ani¹ K.,która pogada³a sobie krótko z rzecznikiem Lecha
Z rzecznikiem rzÂądu, na ktĂłrego czele stoi JarosÂław, a nie Lech, KaczyĂąski :P

W magazynie 24h o 21. Ania K. teÂż miaÂła relacjĂŞ :)
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

TakÂą pogawĂŞdkĂŞ z rzecznikiem Jarka :> to mogliby daĂŚ jakiemuÂś reporterkowi,a nie Kalczy,ktĂłrej mogliby zleciĂŚ jakiÂś powaÂżny,porzÂądny wywiad...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

DziÂś Ania teÂż jako reporterka. Nie widziaÂłam jej, ale sÂłyszaÂłam jak biegaÂła z mikforonem za Macerewiczem... i z jakim uporem pytaÂła go, a on i tak nic nie powiedziaÂł... :lol:
A miaÂła dziÂś wczeÂśniej jakÂąs relacjĂŞ, bo w TVN24 non stop transmisje widze.. ? :roll:
Erwin
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Erwin »

ObrazekObrazekObrazek
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Tak!to wÂłaÂśnie ten moment - bieg za Macierewiczem :tanczy: :tanczy: ObejrzaÂłem to w RW i musiaÂłem jeszcze w Magazynie :szalony: Dobrze,Âże Erwin to uwieczniÂł :brawa:
ZwykÂły wywiad z tym rzecznikiem przeksztaÂłca siĂŞ w bogaty materiaÂł - to juÂż tzw sprawa Macierewicza,ktĂłrÂą Ania K.prowadzi dla TVN24.Ciekawe za kim dziÂś bĂŞdzie biegaĂŚ :D Nikt z innych reporterĂłw w tamtej grupce,nie wykazaÂł siĂŞ takÂą drapieÂżnoÂścia reporterskÂą no i nie biegÂł na jej czele ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Znalezione w sieci...

Post autor: Maciekw »

JuÂż nieaktualne, ale myÂślĂŞ, Âże warte uwagi:
Warszawa: Margot WallstrĂśm - Europe vs. Europeans?
(06.06.2006, 15:09) - Autor: psz.pl
Cafebabel.com
zaprasza na spotkanie
Europe vs. Europeans?z wiceprzewodniczÂącÂą Komisji Europejskiej, Komisarz ds. stosunkĂłw instytucjonalnych i strategii komunikowaniaMargot WallstrĂśm
8 czerwca, 14.45 16.30CafĂŠ Kulturalna, PaÂłac Kultury i Nauki
dyskusjĂŞ moderujÂą:
Anna KalczyĂąska,TVN24Piotr KaczyĂąski, cafebabel.com
Prosimy o potwierdzenie obecnoÂści: [email protected]
Partner wydarzenia: Przedstawicielstwo Komisji Europejskiej w Polsce
Spotkanie w jĂŞzyku angielskim!
ÂŹrĂłdÂło: Plik w formacie PDF
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

To ja jeszcze dorzucĂŞ zdjĂŞcie.
Obrazek
Wtedy mia³a zabiegany dzien - zaczê³o sie od nagrania Studia Europa z Krakowa wczesnie rano, póŸniej by³a moderatork¹, nastepnie raport i podsumowanie dnia, miêdzy raportem a podsumowaniem dnia uzupe³nia³a wywiad, który jej podes³a³am do autoryzacji.

Wczoraj w nocy jej maila wysÂłaÂłam... miaÂłam cholernego doÂła i az troche zaduzo napisaÂłam. Mam jednak nadzieje, ze odpisze, bo byÂł generalnie bardzo miÂły ;)
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

WidzĂŞ,Âże jesteÂście na stopie przyjacielskiej.Kalczy napewno jest miÂło :)
Ja nie mam okazji korespondowaĂŚ z zaÂłogantami TVN24 :(

Mr Trawa i Kalcza w RW.JuÂż na 1 rzut oka widaĂŚ,Âże sie lubiÂą i dogadujÂą w raporcie.Kolejny zgrany duet po Anicie i Konopiku :D
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

aveo pisze:WidzĂŞ,Âże jesteÂście na stopie przyjacielskiej.Kalczy napewno jest miÂło :)
Ja nie mam okazji korespondowaĂŚ z zaÂłogantami TVN24 :(

Mr Trawa i Kalcza w RW.JuÂż na 1 rzut oka widaĂŚ,Âże sie lubiÂą i dogadujÂą w raporcie.Kolejny zgrany duet po Anicie i Konopiku :D
Z nimi jest róŸnie. Ja dziœ by³am bardzo rozczarowana, ze nie dosta³am odpowiedzi od kalczynskiej mimo ze na jakeis 10 pooprzednich maili odpowiedzia³a. NO, ale moze po prostu nie mia³a czasu teraz, bo mail by³ very long..
No cóŸ, na razie czekam. Zobaczê, co bêdzie jutoro.

No para zgrana, przyznaje
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Skoro mail od Ciebie byÂł dÂługi, to i odpowiedzi pewnie dÂługiej naleÂży siĂŞ spodziewaĂŚ :D
Ania na pewno Ci odpisze :D

A co do wczoraj - Ania siĂŞ przeziĂŞbiÂła :( No jak to tak w sierpniu :>
Noce wprawdzie zimne ... Ania moÂże nie zmieniÂła pidÂżamki z letniej na jesiennÂą, zmarzÂła w nocy i skÂąd przeziĂŞbienie ;) CzyÂżby nie miaÂł kto Ani ogrzaĂŚ w nocy? :(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Black Jack '62 pisze:Skoro mail od Ciebie byÂł dÂługi, to i odpowiedzi pewnie dÂługiej naleÂży siĂŞ spodziewaĂŚ :D
Ania na pewno Ci odpisze :D

A co do wczoraj - Ania siĂŞ przeziĂŞbiÂła :( No jak to tak w sierpniu :>
Noce wprawdzie zimne ... Ania moÂże nie zmieniÂła pidÂżamki z letniej na jesiennÂą, zmarzÂła w nocy i skÂąd przeziĂŞbienie ;) CzyÂżby nie miaÂł kto Ani ogrzaĂŚ w nocy? :(
SkÂąd Blacku wiedziaÂłes, Âże mi odpisze... :D Nie wiem, czy odpoiwedz taka dÂługa, odpowiedziaÂła na jedno moje pytanie i nie wiem skÂąd jej siĂŞ te raporty wziĂŞÂły... przecieÂż o to to ja ponad miesiÂąc temu pytaÂłam i juÂż wiedziaÂłam :D No ale dobra, ja jestem rozkapryszona ;) Pozwalam sobie zacytowaĂŚ AniĂŞ, ÂżeczywiÂście przeziĂŞbiÂła siĂŞ.
Sylwio,
Rzeczywiscie jestem troche chora, przeziebilam sie i dziekuje za zyczenia.
Co do Studia Europa, to na razie nie przewidujemy wznowienia programu, chociaz byloby mi bardzo milo, gdyby stacja zdecydowala sie go dalej w nieco innej formie, takiej o ktorej piszesz produkowac. Na razie jednak na ten temat cisza. cO DO mnie- bede najprawdopodobniej prowadzic raport wieczorny.

Pozdrawiam Cie ,
Ania
hehe, od poczaku czerwca zadaje sobie pytanie - pamiĂŞta, czy nie pamiĂŞta... ze zwraca siĂŞ "na ty" to chyba jednak pamiĂŞta, albo doszÂła w mailu... to drugie raczej :D Ja zawsze tak chciaÂłam wryĂŚ jej siĂŞ w pamiĂŞĂŚ :D Ale to juÂż bardziej, Âże tak powiem moja prywatna sprawa.

P.S. Mail dostaÂłam wczoraj, 4 minuty przed 22.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

chociaz byloby mi bardzo milo, gdyby stacja zdecydowala sie go dalej w nieco innej formie, takiej o ktorej piszesz produkowac.
A.I.W.L.I.S,mogÂłabyÂś przybliÂżyĂŚ na czym ta forma miaÂłaby polegaĂŚ? :)
A.I.W.L.I.S pisze:P.S. Mail dostaÂłam wczoraj, 4 minuty przed 22.
O tej porze,pewnie oglÂądaÂła M24h i znalazÂła czas tuÂż przed "SzkÂłem kontaktowym" ;) Ciekawe czy Ania K. oglÂąda programy swoich kolegĂłw,np Magazyn,raporty,SzkÂło :D
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

JuÂż proszĂŞ, cytujĂŞ fragment mojego listu :arrow:
Inny temat: w jesienniej ramówce TVN24 Studia Europa nie widaÌ niestety i pewnie takich planów nie ma? Nie brakuje Pani tego programu? Bo mi ju¿ trochê tak, najchêtniej to zobaczy³abym je w formie podobnej do pierwszej edycji, bardziej newsowej, a nie zajmuj¹cej siê jednym, konkretnym tematem. I tak naprawdê nie ma teraz w TV niczego dobrze, szczegó³owo informuj¹cego o UE, a przecie¿ to wa¿na czêœÌ ¿ycia tak¿e Polaków.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..no nie :uhh: Studia Europa nie bĂŞdzie ;(
..a ja czekaÂłem do wrzeÂśnia z nadziejÂą Âże program wrĂłci :uhh:

..a jak tam przebiega rekonwalescencja Ani - mam nadziejĂŞ Âże juÂż wrĂłci lada moment :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
ODPOWIEDZ