Dagmara Kaczmarek-Szałkow

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Dagmara Kaczmarek

Post autor: Herman »

Don Matteo pisze:
maxxx pisze:Ale jak o gali ma być; to musi przecież o tym opowiadać dystyngowana dama
:spiewa: :spiewa: Moja ulubiona rozpuszczona fryzura, rewelacyjnie :spiewa: :spiewa:
Wreszcie się doczekałem popisu j. francuskiego ze strony Dagmary :D :D
Pod koniec serwisu o 20.00 Daga powiedziała pare słów po francusku (wybaczcie, nie zacytuję :lol2: )
Muszę przyznać, że głos Dagmary w wersji francuskiej jest jeszcze bardziej przyjemny dla ucha :tanczy:
epsztajnek masz moze nagrany ten fagment - jak mozesz to wrzuc chetnie poslucham :spiewa: :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

NIe , nie nagrałem.
Kiedy stwierdziłem , że początek serwisu jest na siedząco , oglądałem go fragmentarycznie , licząc , że jak zwykle, nagram sobie podsumowanie dnia o 23:30.
I to był błąd, bo sobie ze mnie okrutnie zażartowano ;( ;( ;( ;( - podsumowanie dnia jest dzisiaj z "Blue Boxa" , co w przypadku Dagmary nie oddaje pełnego jej uroku ...
maxxx

Post autor: maxxx »

Ja też mam taki mały niedosyt. :uhh: Oczywiście zgodnie z hasłem przewodnim tego wątku- Dagmara sama w sobie wszystko super :brawa: Ale mogli postarać się o świąteczne DpD-byłoby wznioślej :spiewa: Tak jak kiedyś z A.Kalczyńską zrobili, najpierw był RW o 20:30, a potem wyskoczyła niespodziewanie z DpD :D A tu nie dość, że tak nie było, to jeszcze bb pokarali :grozi: :lol2:
Mam takie wrażenie, że Dagma jest bardzo poważna jako prezenterka, taka skupiona. Ale Jej z tym nawet jest do twarzy. Jak dla mnie jest wiarygodna. Widać też, że popracowała nad głosem. Chociaz początkowe wcielenie było również miłe dla ucha, takie dziewczęce :D Aj, no lubię Ją tak wogóle :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Don Matteo »

Mam to nagrane, może później, jak będę miał czas to postaram się dodać, ale nic nie obiecuję :cicho:
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

S'il vous plaît :arrow:
_No title__20081111195927376.asf

Nie miałem innego nagrania, ale na tym dobrze słychać :lol2:
Zastanawiam się, czy Daga miała ten tekst na prompterze, czy sama wpadła na taki pomysł :mhm:
maxxx pisze:Ale mogli postarać się o świąteczne DpD-byłoby wznioślej

I okazalej :D, już sobie wyobrażam Dagmarę w roli prezenterki DpD :spiewa: :spiewa:
maxxx pisze:Aj, no lubię Ją tak wogóle
Ciekawe wyznanie :lol2: , ja też Ją (bardzo) lubię :tanczy: :tanczy:
epsztajnek pisze:licząc , że jak zwykle, nagram sobie podsumowanie dnia o 23:30.
Epsztajnek, w takim razie, masz może capsy z 23:30 :?:
epsztajnek

Epsztajnek, w takim razie, masz może capsy z 23:30
Mam całe nagranie, ale jeszcze nieobrobione :rozglada:
Mimo blue boxa , to był jednak układ po raz pierwszy: serwis+dagi+szatynka+rozpuszczone włosy
maxxx

Don Matteo pisze:Zastanawiam się, czy Daga miała ten tekst na prompterze, czy sama wpadła na taki pomysł
Liberté!-Égalité-Fraternité-nie no super to było :lol2: Wydaje mi się, że to inwencja własna, taki spontan :D To dobry znak na przyszłość :D
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

maxxx pisze:Wydaje mi się, że to inwencja własna, taki spontan
Możliwe, ponieważ po tym jak Daga to powiedziała, to chwilę się zamyśliła, co dalej ma mówić ;)
maxxx pisze:To dobry znak na przyszłość
Mam nadzieję, że nie był to ostatni pokaz znajomości języka francuskiego :lol2:
Czekamy na więcej :plus:
epsztajnek pisze:Mimo blue boxa , to był jednak układ po raz pierwszy: serwis+dagi+szatynka+rozpuszczone włosy
Daga sama w sobie to "niepowtarzalny układ" :xx: :lol:
maxxx pisze:Liberté!-Égalité-Fraternité-
Don Matteo pisze:S'il vous plaît
Vive la France :lol2: , dojdzie do tego, że na forum (w wątku Dagmary) będziemy pisać tylko po francusku :devil:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Ostatnio śledziłem jej poczynania tak po cichu i jestem pod ogromnym wrażeniem. :tanczy: Nowy image, weekendowe serwisy i codzienne materiały - Dagmara wszystko super! :D Tylko ile Ty kobieto tak wytrzymasz? :hyh: A co chodzi z tym filmikiem? :rozglada: Wybaczcie, ale nie mam czasu, by obejrzeć całe 24 minuty. :roll:

PS. Widzę, że już kompletnie odeszli od nazwy ''Raport wieczorny''.
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Camilo pisze:jestem pod ogromnym wrażeniem.
:shock: No proszę, już myślałem, że nie dasz Jej szansy :xx:
Camilo pisze:A co chodzi z tym filmikiem?
Na końcu serwisu o 20:30 Daga pochwaliła się swoją znajomością języka francuskiego, co przytoczył maxxx:
"Liberté!-Égalité-Fraternité" co bardzo fajnie wyglądało, a właściwie brzmiało... i ten akcent :D
Camilo pisze:Dagmara wszystko super!
Bardzo podoba mi się to hasło :spiewa:, które w pełni odzwierciedla poziom dziennikarstwa Dagmary :brawa: :brawa:
Camilo pisze:Tylko ile Ty kobieto tak wytrzymasz?
Nie zdziwiłbym się, jak zabaczyłbym Dage jeszcze w tym tygodniu w PiŚie :xx: :rozglada:
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Herman »

Don Matteo pisze:S'il vous plaît :arrow:
_No title__20081111195927376.asf
Dzieki za filmik - Dagmara ma cos takiego fajnego w glosie :)
maxxx pisze:Aj, no lubię Ją tak wogóle
Don Matteo pisze:Ciekawe wyznanie :lol2: , ja też Ją (bardzo) lubię :tanczy: :tanczy:
To jest nas trzech :)

Poza tym mielismy juz okazje slyszec Dage jak rozmawia po francuzku w reportazu o sluzbie zdrowia we Francji (pech chcial ze skasowalem przypadkiem material :x )

PS.

Czy na ImageSchack trzeba zakladac konto zeby wrzucic caps ??
epsztajnek

Dagi wśród strajkujących z samego rana. Przypomniała się Joa z Białego Miasteczka ;(
ObrazekObrazek ObrazekObrazek
maxxx

Aż głupio Ją tak chwalić co chwila, ale dobrze sobie radzi podczas rozmowy z ludem pracy :aniol: Widziałem tylko jedną relację, ale za to taka niespotykaną. Mianowicie Dagma przemieszczała się od gościa do gościa a krok przed Nią operator. Cóż za dynamizm, cóż za pomyslowość :jupi: :spiewa:
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

maxxx pisze:Aż głupio Ją tak chwalić co chwila,
Wcale nie głupio :grozi: są to przecież pochwały w pełni uzasadnione i zasłużone :aniol:
maxxx pisze:Widziałem tylko jedną relację, ale za to taka niespotykaną. Mianowicie Dagma przemieszczała się od gościa do gościa a krok przed Nią operator. Cóż za dynamizm, cóż za pomyslowość
Od razu przypomniała mi się pewna, podobna sytuacja, kiedy to Dagmara relacjonując (jezeli dobrze pamiętam) marcowy strajk pielęgniarek, "zaczepiała" pielęgniarki, namawiając je na komentarz, po pierwszej odmowie, nie dała za wygraną i namówiła następną, napotkaną pielęgniarkę na rozmowę. Pewnie niejedna reporterka nie wiedziałaby co robić, ale nie Dagmara :lol2:
Oczywiście pełen spontan - lajf, ale Daga w takich sytuacjach radzi sobie bardzo dobrze :brawa:
maxxx pisze:Dagma
Nowe zdrobnienie :?: :D
Muszę zastosować w praktyce :spiewa:
epsztajnek pisze:Dagi wśród strajkujących z samego rana.
Dużo było tych relacji ? Bo nie mogłem się na nie załapać :ech:
Herman pisze:Czy na ImageSchack trzeba zakladac konto zeby wrzucic caps ??
Masz jakieś Dagmarowe capsy :>
epsztajnek

Dużo było tych relacji ? Bo nie mogłem się na nie załapać
Widziałem dwie, o 7:00 i 7:30
ODPOWIEDZ