[TVN] X FACTOR

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Pavloo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: X FACTOR

Post autor: Pavloo »

Jak już napisał ktoś wyżej transfer Nergala do TVN wyszedłby na plus dla stacji. Co do składu za stołem jurorskim to ja jestem za składem czteroosobowym, w składzie jury widział bym: Wojewódzkiego, Bachledę-Curuś, Nergala i Sablewską (lub kogoś nowego). Niestety dla Mozila w jury nie widziałbym miejsca.
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
rogi
Bywalec
Bywalec

Post autor: rogi »

Właśnie Czesław pasuje tam w 100-u procentach. Chciałbym, aby dotychczasowi jurorzy pozostali i aby dołączyła jeszcze jedna osoba - z tym, że na pewno nie Nergal.
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

rogi pisze:Chciałbym, aby dotychczasowi jurorzy pozostali i aby dołączyła jeszcze jedna osoba - z tym, że na pewno nie Nergal.
A ja bym chciał by Wojewódzkiego zabrakło w X-F, by go Nergal zastąpił, ale też by doszła 4 osoba (pani, np. Monika Brodka)
tomalapt
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: tomalapt »

Jak myślicie, kto zastąpi Jarosława Kuźniara w II edycji programu X FACTOR?
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

A skąd wniosek, że ktoś go zastąpi? Z tego co mi wiadomo, nikt z TVN nie potwierdził informacji o zmianie prowadzącego. Wszystkie informacje jak narazie pochodziły z portali plotkarskich.
tomalapt
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: tomalapt »

Logika, Kuźniar był tylko obciążeniem tego programu. Cienias, sztywnias, przeciętniak. 1 edycja to w ogóle było jakieś dno: fatalna oprawa, grafika, prowadzący, ujęcia kamer, jury, reklamy. Oby 2 edycja była bardziej udana!! xD
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

tomalapt pisze:Jak myślicie, kto zastąpi Jarosława Kuźniara w II edycji programu X FACTOR?
Yyy... nikt? WirtualneMedia już podały informacje że drugą edycję prawdopodobnie poprowadzi Jarosław Kuźniar. Pisali dodatkowo, że niewykluczone są zmiany w jury.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

tomalapt pisze:Logika, Kuźniar był tylko obciążeniem tego programu. Cienias, sztywnias, przeciętniak. 1 edycja to w ogóle było jakieś dno: fatalna oprawa, grafika, prowadzący, ujęcia kamer, jury, reklamy. Oby 2 edycja była bardziej udana!! xD
Jeśli będzie Kuźniar, to będzie taka sama, czyli do d*
adik1148
Bywalec
Bywalec

Post autor: adik1148 »

Mam nadzieję , że plotki o tym nowym jury się sprawdzą ! E.Górniak , Nergal , Mozil i Wojewódzki - zajebiste jury !
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Trzeciak »

Chyba ciężko będzie Edytę Górniak zatrudnić do tego projektu. Tak poza tym, o ile dobrze mi wiadomo jury ma zostać 3-osobowe.
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Trzeciak pisze:Tak poza tym, o ile dobrze mi wiadomo jury ma zostać 3-osobowe.
a skąd to ci wiadomo gdzie o tym piszą ja wszędzie czytałem że ma być 4 ???

jak Edzia nie będzie ryczeć co odcinek to może być na pewno lepsze by było niż w 1 edycji 8)
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

O tym, że jurorów ma być 4 piszą głównie portale plotkarskie, które zwykle piszą... bzdury. Poza tym żaden porządny serwis nie podał informacji, że jury może być rozszerzone do 4 osób.
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Trzeciak pisze:Poza tym żaden porządny serwis nie podał informacji, że jury może być rozszerzone do 4 osób.
Czyli sam nie wiemsz jak ma być. A nie wystarczy że WM pisały o możliwych zmianach w jury? Nie sprecyzowali czy chodzi o wymianę któregoś z członka czy o rozszerzeniu. Zresztą sam reżyser wspominał, że być może będzie rozszerzone jury.
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

W sumie trochę macie racji, bowiem Iwański na Interii wspominał, że obecny 3-osobowy skład w jury nie jest optymalny. Z resztą co będzie - zobaczymy - do stycznia jeszcze trochę zostało.

http://www.plejada.pl/4,53260,news,1,1, ... tykul.html - żeby trzymać się tematu - Gienek Loska nagrał swój singiel. Premiera płyty - 21 października.
Debeet
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Debeet »

adik1148 pisze:Mam nadzieję , że plotki o tym nowym jury się sprawdzą ! E.Górniak , Nergal , Mozil i Wojewódzki - zajebiste jury !
Coś za dużo trochę facetów by było w tym jury.
ODPOWIEDZ