Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: marcinkowsky »

maxxx pisze:Ale (nie obserwowałem caly czas) chyba nie mial za wiele szczescia do relacjii dzis (same komisje zajęły ramowke). :lol2:
Ciekawa sprawa w sumie, ciekawe czy ma jakies doswiadczenie. A moze Agate zastepuje :D Ciekawe to wszystko; ale jak widziałem jedną relacje to nie wygladał na jakiegos debiutanta roztrzęsionego :nie:
zoha8 pisze:Może tak jak Agata jest rzucany do pracy po całej Polsce.
Bardzo mozliwe, szczegolnie, ze o ile mi wiadomo w tamtym rejonie odeszlo dwóch reporterow.

Ja zaryzykuje, ze to on 8) To co zrobi mu ktos watek czy zostaje u Agaty jako bonus :lol2: ?

Edit od moderatora:
Jakby co, jest już nowy wątek utworzony :arrow: viewtopic.php?f=9&t=3669&p=123278#p123278
Pozdrawiam.
Nika.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Co Wy wypisujecie :shock: :shock: :shock: ?? :D :D :D :D

Uszczypnijcie mnie :D :D :D :D !!!

Tomasz Wolny :twisted: !! :D :D :D Niech mnie kule biją :D :D :D !!
Co do braku tremy, to już na youtubowym video było widać, że facet jest medialny :devil: !! A na materiale Agatki z Argentyny to już w ogóle :lol: !! :devil:

Agatka bawi się w koteryjkę :devil: !! :lol: :lol: :lol: :lol: !! Narzeczonego......chłopaka...... poleciła Tvn24 :o ?? :haha: No to teraz się będzie działo :lol: !! :lol: :lol: :lol:

Ja Cię kręcę -nie mogę :haha: !! :lol: :lol: :lol: ale numer !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol2: :lol2: :lol2:

PS. Ciekawe , co Agatka na jego nową "ugrzecznioną" fryzurę ? :hahaha:
Ostatnio zmieniony wtorek 16 wrz 2008, 18:41 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Całe szczęście, że Agata nie podlega działalności posłanki Pitery :devil: :devil: :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

I nie jest z partią Pitery w koalicji :devil: !! Bo inaczej mogłoby zacząć zgrzytać :lol: !!

Teraz mi się przypomniały słowa Blacka o koterii i nepotyźmie w tvn :lol: :lol: !! :shock: !!

Jaki un był mundry :lol: !! :lol: :lol:

Cholera -ja mam już dość noszenia skrzynek :devil: !! Muszę chyba miłe słówko szrajbnąć do Agatki, może mi załatwi roznoszenie kawy pracownikom Poranka :lol2: ?? !! :lol: :lol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..no spodziewałem się wszystkiego po wejściu na forum :D
..ale tego to nie :lol:

..niezły szok :shock: :lol:
..nie wiem co napisać :lol: :lol:
marcinkowsky pisze:I nie jest z partią Pitery w koalicji :devil: !! Bo inaczej mogłoby zacząć zgrzytać :lol: !!
..ale to niekoniecznie Agatka musiała mu łatwić pracę :D
..złożył podanie i go przyjęli bo nie ma kto pracować za tak liche pieniądze :devil:
Teraz mi się przypomniały słowa Blacka o koterii i nepotyźmie w tvn :lol: :lol: !! :shock: !!

Jaki un był mundry :lol: !! :lol: :lol:
..tamta koteria zdaje się była bardziej bolesna i dotkliwa - dotyczyła degradacji Anity :x
..a tu nikt nikogo nie skrzywdził ;)
..no może my trochę cierpimy z zazdrości :D
Cholera -ja mam już dość noszenia skrzynek :devil: !! Muszę chyba miłe słówko szrajbnąć do Agatki, może mi załatwi roznoszenie kawy pracownikom Poranka :lol2: ?? !! :lol: :lol:
..musiałbyś się wykazać :devil:

..a więc koniec ze zniknięciami Agatki za oceanem :lol:
..teraz chyba jeszcze na razie nie będą mogli brać razem urlopów :mhm:
..no a przynajmniej nie On - bo dopiero zaczął prackę :roll: :lol:
..a Agatce by się urlop już należał :roll:

..pewnie siedziała dzis przed telewizorem i kibicowała swojemu boyfriendowi :lol:

..ja tylko konferencje dzis widziałem :devil: :evil:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..tamta koteria zdaje się była bardziej bolesna i dotkliwa - dotyczyła degradacji Anity :x
..a tu nikt nikogo nie skrzywdził ;)
..no może my trochę cierpimy z zazdrości :D
Kto cierpi , ten cierpi ;) !!! Ja tam na wizji w telewizji pracować bym nie chciał :nie: !! Ojhhh , nie zniósł bym Waszych komentarzy na mój temat :devil: !!
..pewnie siedziała dzis przed telewizorem i kibicowała swojemu boyfriendowi :lol:
A Agatka dalej wślepia się w telewizor i wyczekuje na swego faceta , miast nas cieszyć swoją obecnością :> ?? :ban:
epsztajnek

Dziś miała materiał w PzP - ale na ekranie się nie pojawiła :(
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Dziś miała materiał w PzP - ale na ekranie się nie pojawiła :(
..uffffff..przynajmniej tyle pocieszenia :neutral:

..niestety 'PzP' dla mnie jakoś w ostatnim czasie nie może zaistnieć :hmm:

..ale to znowuż znaczy że Agatka nie ma wcale wolnego :D
..i jest duże prawdopodobieństwo że pokaże się dzis wieczorem :jupi:
..skoro nie pokazała się w materiale to może robiła go w Warszawie :D

..zobaczymy wieczorem :D

A Agatka dalej wślepia się w telewizor i wyczekuje na swego faceta , miast nas cieszyć swoją obecnością :> ?? :ban:
..teraz to tym bardziej możliwe :D
..w pracy ma na pewno więcej telewizorków i czasu na oglądanie :hahaha:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
epsztajnek pisze:Dziś miała materiał w PzP - ale na ekranie się nie pojawiła :(
..uffffff..przynajmniej tyle pocieszenia :neutral:

..niestety 'PzP' dla mnie jakoś w ostatnim czasie nie może zaistnieć :hmm:
Mam niestety dokładnie tak samo :/ !! No , ale skoro Agatka się nie pokazała , to mniejsza strata :spiewa: !! :rozglada:
..ale to znowuż znaczy że Agatka nie ma wcale wolnego :D
..i jest duże prawdopodobieństwo że pokaże się dzis wieczorem :jupi:
..skoro nie pokazała się w materiale to może robiła go w Warszawie :D

..zobaczymy wieczorem :D
Dzisiaj nie jej kolej , ale to nie oznacza , że nie ma żadnych szans :mhm: !! :spiewa:
..teraz to tym bardziej możliwe :D
..w pracy ma na pewno więcej telewizorków i czasu na oglądanie :hahaha:
Teraz może nas zrozumie , co przez ten długi czas przeżywaliśmy czekając na nią :lol: !! :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

.Agatka dzis na lajfach :D

..wiem z pewnego (w obu znaczeniach :lol2: ) źródła :D

..mówi o walce z rakiem w Poznaniu :]

..a więc jednak nie urlop :D

..czyli jak już minęły wrażenia po debiucie Pana Szczęściarza to Agatka mogła z ulgą wrócić do pracy i prezentować jak się profesjonalnie nadaje lajfy :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:.Agatka dzis na lajfach :D

..wiem z pewnego (w obu znaczeniach :lol2: ) źródła :D
To mogłeś napisać , że z pewnego i pewnego :devill: !! A, o której to było :uhh: ?? ;(
..mówi o walce z rakiem w Poznaniu :]
Zmieniła na szczęście temat na radośniejszy :jupi: !! Teraz -w Dniu na żywo mówiła o ''europejskim dniu bez samochodu" :tanczy: !! Że też nie poszła w ślad za prezydentem Poznania i nie wsiadła na rowerek :szalony: !! :/

Obrazek

Apaszka wypisz wymaluj, jak na wojennych zdjęciach u mojej prababci :lol2: !! Pamiątka rodzinna , czy jak :lol2: ??
..a więc jednak nie urlop :D

..czyli jak już minęły wrażenia po debiucie Pana Szczęściarza to Agatka mogła z ulgą wrócić do pracy i prezentować jak się profesjonalnie nadaje lajfy :tanczy:
A więc jednak , pewnie czeka , aż Panu Szczęściarzowi przydzielą kilka dni wolnego :lol2: !! Dziewczyna Wolnego czeka na jego wolne :devil: !! :lol2:
epsztajnek

Za czasów twojej prababci nie do pomyślenia byłoby mieć takie "czupiradło" na głowie :lol2:
Ale ta chusta :mhm: Agatka jeszcze się tak nie ubierała :mhm: W mojej głowie jakiś czas temu zalęgła się pewna spiskowa teoria dziejów i , jak na razie, wszystkie okoliczności ją podsycają, zamiast obalić :rozglada: Brak dyżurów prezenterskich w połączeniu z wogóle rzadkim pojawianiem się na wizji ostatnimi czasy , pokazywanie w lajfach wyłącznie głowy i ten nagły powrót TW do Polski ... :xx:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieeee ;) !! To byłoby oczywiście bardzo piękne -oczywiście nie z naszego punktu widzenia i siedzenia ;) !! ;( Ale moja intuicja by mi coś podszepnęła ;) !! A ta siedzi cicho i nic nawet nie jestem w stanie od niej wymusić ;) !!

Oczywiście czas pokaże :lol2: !! Albo i nie pokaże , ale na pewno przyszłość pokaże :lol2: !! Pojawienie się TW w Polce może być co dopiero zwiastunem takich , a nie innych planów tej parki :lol2: !!

Tymczasem Agatka lajfuje -fakt....nie oddaliła się za bardzo od studia tvn24 w Poznaniu , bo jeśli dobrze obczajam , to stoi dzisiaj na rynku :mhm: ?? Zastanawiająąące :roll: ? :mhm: :lol2:

Mówi dalej o dniu bez autka i wyścigu przezydentów -na Grobelnego nawet doniosła , że przejeżdżał podczas wyścigu przez pasy , co zdaniem Agatki (jak ona się na wszystkim zna :lol2: ) powinno go zdyskwalifikować w wyścigu , bo przez pasy należy rowerek przeprowadzić :lol2: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Dobrze obczajasz :D Agatka stoi na rynku :D A chusta faktycznie przechodziła z pokolenie na pokolenie :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

noteczko -dzia :* !! :* !! :*
not that kind pisze:Dobrze obczajasz :D
Hehehe :D !! Trochę Poznań poznałem dzięki Agatce :lol2: !! :tanczy:
A chusta faktycznie przechodziła z pokolenie na pokolenie :lol2:
A nie mówiłem :lol: !! Mi się od razu skojarzyła z gadżetem mojej prababci :lol2: !! Tylko barw niestety nie znam , bo niestety chusta u nas w rodzinie nie przechodziła z pokolenia na pokolenie , bo akurat ze strony taty rodzili się sami faceci :devil: !! Może to i lepiej :devil: !! :mhm: :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Za czasów twojej prababci nie do pomyślenia byłoby mieć takie "czupiradło" na głowie :lol2:
..czupiradło :>
..mi się tam fryzurka Agatki taka podoba :P
..i w życiu nie nazwałbym jej czupiradłem :lol2:
marcinkowsky pisze:noteczko -dzia :* !! :* !! :*
..i ode mnie wielki całuuuuusssss :* :D
marcinkowsky pisze:A nie mówiłem :lol: !! Mi się od razu skojarzyła z gadżetem mojej prababci :lol2: !! Tylko barw niestety nie znam , bo niestety chusta u nas w rodzinie nie przechodziła z pokolenia na pokolenie , bo akurat ze strony taty rodzili się sami faceci :devil: !! Może to i lepiej :devil: !! :mhm: :lol2:
..oj marcinkowsky :lol2:
..jak już Ty z czymś wypalisz.. :devil:
..ta dzisiejesza apaszka nie jest mi obca :mhm:
..chyba już ją gdzieś widziałem :roll:

..nie.. :hahaha:
..nie u babci marcinkowsky'ego :hahaha:
..chyba ja jakiejś fotce prywatnej Agatki na jakimś weselisku :cicho: :rozglada:
W mojej głowie jakiś czas temu zalęgła się pewna spiskowa teoria dziejów i , jak na razie, wszystkie okoliczności ją podsycają, zamiast obalić :rozglada: Brak dyżurów prezenterskich w połączeniu z wogóle rzadkim pojawianiem się na wizji ostatnimi czasy , pokazywanie w lajfach wyłącznie głowy i ten nagły powrót TW do Polski ... :xx:
..a my nic nie wiemy ;(
..tylko się domyślamy ;(
..czy Agatka wyszła za mąż :roll:
..czy już są tego ewentualnego za mąż wyjścia efekty :rozglada: :lol2: :lol2:
ODPOWIEDZ