Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: maxxx »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Normalnie nie wiem co napisać. :lol2: Joasia reporterka :shock: :tanczy: :shock: :tanczy:

W Laskach była mówisz :mhm: To tam o ile się nie myle spłonął ośrodek dla niewidomych dzieci. To pewnie w tej sprawie.
Camilo pisze:Rozmawiała z kimś, czy tylko powiedziała kilka słów?
No ja mam nadzieje, że skoro już się pofatygowała, to porozmawiać. Mam racje ? :aniol:
jezarekd pisze:Było to pod koniec programu.
Camilo pisze:powtórka dopiero o 5.00... :hmm:
No to jak pod koniec to możemy się wyspać do jakiejś 5:30 :lol2:
Chyba, że...mam lepszy pomysł..epsztajnek, bo wiesz no...
Camilo pisze:Joasia - reporterka?! :shock:
..nie jest delikatnie mówiać codziennie :lol2: Wrzuć jak możesz, nawet do 5 poczekam :lol2:

Koniec świata :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Wieszcz pisał "Lecz zaklinam, niech żywi nie tracą nadziei" :plus:
Oj , ciągnie natura wilka do lasu, oj, znudziła się mówniczka , oj , zatęskniło się za mikrofonolokówką :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Fajnie to wygląda :lol2: Taka zmiana
maxxx

No jeszcze gdyby miala wiadomy płaszczyk to bym pomyślał, że cofnęliśmy się w czasie. :tanczy: Tak na szybkości licząc, to dobrze ponad 1,5 roku nie miala mikrofonolokówki w rączce (oficjalnie) :lol2: Ciekawe co Ją skłoniło do tego..raczej ta wilcza natura nazwijmy to.., bo nie wierzę, że nie było kogoś kto mógłby się tam wybrać. Tymbardziej się ciesze- zresztą zawsze pisałem/-ismy, że bardzo Nam brak Joasi-reporterki-normalnie bardzo bardzo :lol2: No to bankowo się musze wygrzebać wcześniej niż zwykle z rana(nieeee :hmm: )Widzę, że się potem rozpłaszczyła- chyba, że to było nagrane jak rozmawia z dzieciakami.
oj, znudziła się mówniczka
O mówniczce to Ty lepiej nie mów głośno. Wiesz co prowadzący z nią zrobił dziś- wyrzucił :xx: Także nie tylko naszej wspaniałej reporterce ( :jupi: ) się znudziła. :spiewa:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Ło matko, aż nie wierzę własnym oczom. Gdyby nie capsy @epsztajnka to bym nie uwierzyła - Kryńska wyszła do ludu! :D
Widać, że ciągnie wilka do lasu. No i w końcu mamy wedle codziennie powtarzanej jak mantra maksymy - "bliżej ludzi". :spiewa:
Oby częściej.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Epsztajnek, możesz wrzucić filmik, prawda? Jakoś nie uśmiecha mi się wstawać o 5.30. :rozglada:

Na wakacjach w ubiegłym tygodniu chyba też jej nie było, bo kochaś królował w TVN24. :aniol:
epsztajnek

Wrzucę, wrzucę, trochę cierpliwości :stop:
epsztajnek

Fan!
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Fan! »

Panowie i Panie tutaj taka cisza o Joasia dzisiaj w Dniu na żywo :D.
epsztajnek

A kto by się spodziewał Joanki w piątek w DnŻ ? :hmm:
Znów wyszła na wierzch złośliwość natury , bo mam zapchaną nagrywarkę :>
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

epsztajnek pisze:Oto materiał
Kłaniam się, wielkie dzięki. ;) Jakaś odskocznie od tych filmików z pogodynkami.

Świetna rozmowa z tymi rezolutnymi dzieciakami. Zupełnie inne oblicze. :brawa: Chyba musi mieć jakiś związek z tą szkołą, bo nie chce mi się wierzyć, by tak nagle zatęskniła za swoją dawną posadą. Chociaż, kto wie. :>
maxxx

O jak super! :tanczy: Żebym tylko mógł Ją jeszcze oglądać w pełnym wymiarze Jej występków. Swoim zwyczajem zrobiła ze mnie wariata pojawiając się - jak przypuszczam - o 15:30 :hmm: Z tą kobieta nigdy nic nie wiadomo. Nie znasz człowieku dnia ani godziny.Dosłownie. :lol2: Więc widziałem serwis o 15stej zakończony jak zwykle sympatyczną pogadanką. Z R.Wojdą tym razem. Ogólnie to panowie od biznesu mają na Joasie zbawienny wpływ- zauważyłem. Zaraz beda dowody :aniol:
bo mam zapchaną nagrywarkę
Tak mnie ta twoja nagrywarka wkurzyła, że odkurzyłem swoją. :D Chyba z nienajgorszym skutkiem, to pewne :tanczy: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Całe szczęście, że Joasia nie mieszka gdzieś na Antarktydzie, bo by Jej promienny uśmiech roztopił wszystkie lodowce i mielibyśmy powódź tysiąclecia :lol2: :lol2:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Świetna rozmowa z tymi rezolutnymi dzieciakami. Zupełnie inne oblicze. :brawa:
Cała relacja była świetna. Ona to jest taka aparatka trochę :lol2:
Jeszcze mam takie pytanko co do filmiku: u was też trwa lekko ponad 4 minuty ( ? ), bo nie wiem czy mi się całość zapisała.
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Herman »

Jeszcze mam takie pytanko co do filmiku: u was też trwa lekko ponad 4 minuty ( ? ), bo nie wiem czy mi się całość zapisała.
Film trwa 7:53 i zajmuje 181 mb....
maxxx

Herman pisze:Film trwa 7:53 i zajmuje 181 mb....
Acha. To jakiś bład wystapił bo ja mam sciągniete do jakiejs 4 minuty tylko :( Ale nie chce robic zamieszania. Niemniej jednak jakby komus z Was się chciało to jeszcze raz zarzucić byłbym wdzięczny. A jak nie to pozostanie mi żałować. :spiewa:
epsztajnek

Spróbuj sciągnąć jeszcze raz - całkiem możliwe, że w trakcie zerwała się transmisja. :uwaga:
I fajnie, że wróciłeś do dokumentowania, bo mi już się to trochę uprzykrzyło ;)
ODPOWIEDZ