Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Wczoraj wieczorem wypadła z ramówki
Wieczorem o 20 , bo o 23 już była :lol2:
dziś zdaje się jej bytność telewizyjna też jest mocno zagrozona
Obstawiam, że Pani Redaktor ma ten fakt w "głębokim" poważaniu, bardzo mile spędzając weekend :devil: :devil: :xx: :xx: :xx:
Idą święta, jak zwykle pytanie jak to będzie z Panią Redaktor
Cóż, wiadomo, że szefowie ITI muszą mieć zapewnione premie, dlatego ostatnio na gwałt szukają oszczędności :evil:
Ale może uda się znów zaprosić jakich gości :rozglada:
maxxx

Post autor: maxxx »

A dziś Joasia pojawiła się w zajawce tematu, który- jak dobrze zrozumiałem- jutro bardziej rozwinie. :lol2:
Tak więc Jej incydentalne zniknięcia w tygodniu wcale nie muszą oznaczać tego, że ma okienko ;) Teraz tak jest, ze raz na czas trzeba się spodziewać Joasi z mikrofonem w akcji.
Kurcze, po tych dzisiejszych skrótowych ujęciach i tak w ogóle wydaje mi się, że znów trochę obcięła włosy. :cicho:
Ale, nie wykluczone , że to tylko złudzenie. :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Kurcze, po tych dzisiejszych skrótowych ujęciach i tak w ogóle wydaje mi się, że znów trochę obcięła włosy.
Ale, nie wykluczone , że to tylko złudzenie.
Po prostu "na sztywno" zaczesała włosy za ucho :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Gdyby nie to, że temat smutny i poważny, chciało by się krzyknąć "Aśka uważaj, bo się zarazisz. A wśród pań z TV ostatnio jakaś epidemia ..." :devil: :devil:
maxxx

epsztajnek pisze:Po prostu "na sztywno" zaczesała włosy za ucho :D
No, pewno, że tak :lol2: Ale mnie zmyliła :hmm: Właśnie tu widać cały uniwersalizm tej fryzurki. Może, na program w studio też tak się zaczesze któregoś pięknego dnia ;)
Jak dawno nie mieliśmy okazji podziwiać Joanny z profilu :jupi:
Jutro dokładnie zobaczymy, co to za tematem się zajmuje. Ale faktycznie wyglądał na smutny i poważny.. :(
epsztajnek

Może, na program w studio też tak się zaczesze któregoś pięknego dnia
Długo nie musieliśmy czekać :D Zaczesanie okazało się jednak niestabilne :devil:
"pierwszy raz tak się uśmiechnęła" - mama o chorej córeczce. Nic dziwnego, taką Piękną Panią zobaczyła :aniol:
A swoją drogą zdjęcia w pustym mieszkaniu były mocno naświetlone i Joasia wyszła na nich trochę jak delikatna, nieziemska zjawa :rozglada:
Co do meritum - to już drugi materiał interwencyjny Joy.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Długo nie musieliśmy czekać :D
No właśnie ten wspomniany którys piękny dzień okazał się jak widać bardzo nieodległy :lol2: My to mamy jednak moc spawczą 8) :lol2:
Zaczesanie okazało się jednak niestabilne :devil:
Ty się śmiej zamiast dodać Jej otuchy w walce z niesfornymi włoskami :grozi: ;)
"pierwszy raz tak się uśmiechnęła" - mama o chorej córeczce. Nic dziwnego, taką Piękną Panią zobaczyła :aniol:
No ja również wcale sie dzieciaczkowi nie dziwie :D To, że widok Joasi powoduje uśmiech nawet dziecko wie. :lol2:
zdjęcia w pustym mieszkaniu były mocno naświetlone i Joasia wyszła na nich trochę jak delikatna, nieziemska zjawa :rozglada:
Szczególnie było to widać pod koniec materiału jak tak sie rozglądała wokoło. :aniol:
Co do meritum - to już drugi materiał interwencyjny Joy.
I bardzo dobrze. Raz, że znając Jej pozytywną dociekliwość może uda Jej się doprowadzić pare kuriozalnych spraw do szczęśliwego końca. A dwa, to juz żadna nieprzychylna dusza Jej nie będzie mogła bzdurnie zarzucić, że 'tylko prowadzi PzP' :nie:
Inna sprawa jest taka, że naprawde nie zazdroszcze Jej dyskutowania z urzędnikami i wysłuchiwania ich często pokrętnych tłumaczeń. Ale Asia da sobie ze wszystkimi takimi świetnie rade.Dziś była mała próbka 8)
Jeszcze tak się zastanawiam gdzie ten pustostan ogladała. Z materiału chyba wynikało, że akuratnie ten domek był poza Warszawą :rozglada: Co oznaczało by, że nie ogranicza się tylko stricte do stołecznych spraw. :spiewa:

P.S Warto zauważyć, że coraz częściej kończy magazyn ślicznym uśmiechem :aniol:
epsztajnek

Z materiału chyba wynikało, że akuratnie ten domek był poza Warszawą
Barczewo koło Olsztyna ( nota bene siedziba niesławnego więzienia )
Także Aśka musiała dobrze dopingować swoją ekipę techniczną , żeby się w ciągu jednego dnia wyrobić z nakręceniem , zmontowaniem i.... zaprezentowaniem materiału.
P.S. Zapomnieliśmy wczoraj pochwalić nową marynarkę :D
maxxx

Barczewo koło Olsztyna ( nota bene siedziba niesławnego więzienia )
Barczewo..mi coś Braniewo utkwiło w głowie mylnie. :hmm:
Także Aśka musiała dobrze dopingować swoją ekipę techniczną , żeby się w ciągu jednego dnia wyrobić z nakręceniem , zmontowaniem i.... zaprezentowaniem materiału.
A może w czwartek tam była. Myślisz, że jest aż tak wymagająca dla swojej ekipy. :lol2:
Zapomnieliśmy wczoraj pochwalić nową marynarkę :D
Nic straconego. W ramach rekompensaty tego zaniedbania pochwalmy również kurtkę. Wyglądała w niej jakby przed tym domem chwile wcześniej zsiadła z Harleya. :tanczy:

A dziś już wyłącznie studyjne wydanie w wykonaniu Joanny. Tak dla odmiany. :lol2:
epsztajnek

A może w czwartek tam była.
Możliwe :mhm: materiał nie zawiera "stempla czasowego" , nie wiemy kiedy został nakręcony
W ramach rekompensaty tego zaniedbania pochwalmy również kurtkę.
A mnie się zdawało, że Joanna w tej kurtce już raz wystąpiła :mhm: Aż sprawdziłem capsy z ostatnich miesięcy...yyyyy... i owszem, zdawało mi się :xx: :red:
Wyglądała w niej jakby przed tym domem chwile wcześniej zsiadła z Harleya
Z Harleya zsiada się raczej w czarnej kurtce i skórzanych spodniach :lol2:
A dziś już wyłącznie studyjne wydanie w wykonaniu Joanny.
Joanna, jak rzadko , w znakomitym nastroju
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Możliwe materiał nie zawiera "stempla czasowego" , nie wiemy kiedy został nakręcony
A może my za dużo chcemy wiedzieć :rozglada: Do kiedy nie zostanie wprowadzone "PzP od kuchni" stale pozostaniemy w konwencji domysłów :spiewa:
Z Harleya zsiada się raczej w czarnej kurtce i skórzanych spodniach
No już o taką ekstrawagancję to ja Pania Redaktor raczej nie podejrzewam :aniol:
Joanna, jak rzadko , w znakomitym nastroju
Skoro tak to Jej fani automatycznie również :tanczy:

A dlaczego ' jak rzadko' ? Wg mnie z Jej humorkiem jest bardzo ok. :aniol:
epsztajnek

A dlaczego ' jak rzadko' ? Wg mnie z Jej humorkiem jest bardzo ok
Chodziło mi o to, że wczoraj Joa uśmiechała się w prawie każdej zapowiedzi. A przyzwyczaiła nas do dwóch, trzech uśmiechów na program.
No już o taką ekstrawagancję to ja Pania Redaktor raczej nie podejrzewam
Prawda, stylizacja na 'niegrzeczną dziewczynkę' znakomicie sprawdza się u ognistych brunetek, w przypadku niewinnych blondynek zawsze będzie zahaczać o wulgarność :cicho:
maxxx

Chodziło mi o to, że wczoraj Joa uśmiechała się w prawie każdej zapowiedzi. A przyzwyczaiła nas do dwóch, trzech uśmiechów na program.
Drobne nieporozumienie zaszło. Ale jego meritum na wielki plus.:jupi: Co więcej dziś tendencja się utrzymuje - uśmiechowo było. Przynajmniej takie odniosłem wrażenie.
Prawda, stylizacja na 'niegrzeczną dziewczynkę' znakomicie sprawdza się u ognistych brunetek, w przypadku niewinnych blondynek zawsze będzie zahaczać o wulgarność
Temat rzeka. Powiem tylko tyle, że eteryczność Joanny kłociła by się z w.w stylizacją.

Magiczne "wracamy jutro o 17:10.Polecam i zapraszam" padło pod koniec programu. O świątecznych wydaniach narazie cicho-sza. Pewno do jutra. :spiewa: :spiewa:

A świąteczny dnż w wykonaniu Joasi jakoś mgliście mi się widzi. Za dużo chętnych do tej fuszki ..
epsztajnek

Co więcej dziś tendencja się utrzymuje - uśmiechowo było.
i coraz bardziej wiosennie :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
A świąteczny dnż w wykonaniu Joasi jakoś mgliście mi się widzi
Prawdę mówiąc należy jej się wolne. W końcu zeszłą Wielkanoc dyżurowała :rozglada:
maxxx

i coraz bardziej wiosennie :)
Nie da się ukryć :aniol:
Prawdę mówiąc należy jej się wolne. W końcu zeszłą Wielkanoc dyżurowała :rozglada:
Należy się ! Wolne dla Joasi, wolne dla Joasi ! :plus: (czy myśmy powariowali :xx: )Co by nie mówić, to pojawia się dzień w dzień w pracy.
Oczywiście jak by czasem chciała (taaa :lol2: ) bądź musiała ( :spiewa: )pojawić się ma zagwarantowany ten komfort, że bedzie przemile widziana i wyczekiwana. Sie umie ustawić ta nasza Pani Redaktor 8) :lol2: Nie zazdroszcze - podziwiam :aniol:
epsztajnek

Mamy zaproszenie na jutro, ale takie, jak co tydzień :/ . O wydaniu świątecznym ani słowa :nie:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ