Moderator: Łukasz
..po ciężkim dniu takimi widokami bardzo szybko ładuje się akumulatorymarcinkowsky pisze:No to teraz widać wszystko!!
..mogło jednak być o jeszcze jeden krok bliżej i więcej tego pięknawidać , że nie ma fenomenalnego zbliżenia :/ !! Ale i tak jest pięknie!!
![]()
..wcale nie jest źle z reakcją AgatkiNo i widać , że rzeczywiście większa radość towarzyszy Agatce podczas łączeń z innymi reporterami niż podczas łączenia z chłopakiem :devil: !! Hmmmm :mhm: ? ? A może Agatka jest rozczarowana jego poczynaniami na wizji :> ??Albo rzeczywiście martwi się o niego i to ją stresuje -ja tak zawsze mam , kiedy w grę wchodzi ktoś mi bliski
!!
..dzięki :*PS Dzięki noteczko za dotrzymanie słów obietnicy :* !! No i dziękować Bogu , że serwery zaczęły działać!! :rydzyk:
Zważywszy na porę , o której wstałemobieżyświat pisze:..po ciężkim dniu takimi widokami bardzo szybko ładuje się akumulatory![]()
No noteczko :rydzyk: !!..no i trzymaj pieczę (jeśli możesz) również jutro :rydzyk:
..zobaczyć raz taki uśmiech Agatki jak przed chwilą i znow zaczyna się chcieć żyćmarcinkowsky pisze:Zważywszy na porę , o której wstałemja jestem dość rześki
!! To fakt
!!
..nie było wprawdzie tej niespodzianki która tak lubimyA dzisiaj nie przegapiłem ani sekundy , spodziewaliśmy się już teraz Agatki w Poranku :tanczy: !! No i dzisiaj to tylko rano , a nie przed południem będę mógł oglądać!!
No , ale taki lajf
!!
..szczególnie jeśli Agatka znów będzie łączyć się ze swoim lovelasemNo noteczko :rydzyk: !!
..nawet widoku z okienka poznaskiej redakcji nie chciało jej się opisywać :mhm:Tym bardziej , że dzisiaj w Poranku Jarek rozwesela Agatkę i obrzuca ją prezentami!! A ona jak zwykle miła , ale nie wylewna
!!
Jarek to od niej wyciągnął :> ?epsztajnek pisze:Motto kucharskie Agaty - "Ugotuj to za mnie" :hyh:
Nadal zazdrościcie TW ? :devil:
Nieeeeee :nie: !! Ja nieeeeezoha8 pisze:W serwisie o 10.30 pan Jarek zapytał w imieniu widza
Czy Agata może pokazać swoje buty?
Nasza prezenterka tylko się uśmiechnęła, ale butów nie zobaczyliśmy.
Czy ktoś z Was jest za to pytanie odpowiedzialny???
Jak na moje oko , to wyglądają jak buty Eskimosów
Widać, Agatka lubi takie. W zeszłym roku pojawiła się w tego typu żółtych butkachJak na moje oko , to wyglądają jak buty Eskimosów
Za mało dostałeś kopniaków od TVN24 ? :devil:Tak więc sobota i niedziela upłynął nam pod znakiem wieczorno-nocnego dyżuru
To prawda :> ?? Niektóre kobiety naprawdę dziwnie się ubierająepsztajnek pisze:Widać, Agatka lubi takie. W zeszłym roku pojawiła się w tego typu żółtych butkachJak na moje oko , to wyglądają jak buty Eskimosów![]()
A wiesz , że pomimo tego jak nas okrutnie tvn24 czasami traktuje ,tego akurat ,że Agatka będzie tak jak napisałem , jestem jakoś dziwnie pewnyZa mało dostałeś kopniaków od TVN24 ? :devil:Tak więc sobota i niedziela upłynął nam pod znakiem wieczorno-nocnego dyżuru
To będzie wiadome dopiero w sobotę o 18-tej :grozi:
Sam sobie wyłapałem bykasobota i niedziela upłynął nam pod znakiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Adek5450 i 22 gości