WidaÌ bardzo lubi ró¿ i wszystkie jego odcienie :spiewa:
ZnĂłw nie widziaÂłem-jesteÂś lepszym fanem
czy 7:30 czy 23:30 wyglÂąda tak samo Âświetnie :spiewa: TakÂże ranne wstawanie nie stanowi dla niej problemu,tyle,Âże to domysÂł bo nie dowiedzielismy siĂŞ tego :aniol:
ok,nie wracam do tego x:
Jak najbardziej trzeba dr¹¿yÌ ten temat-znów zostaliœmy oszukani :cicho:
Inni fani sÂą usatysfakcjonowani -a my jak zwykle :cicho:
:nie: x:
No ale jak siĂŞ zostaÂło wielkÂą gwiazdÂą i chodzi sie z gÂłowÂą w chmurach-jak na tym capsie
Ale znĂłw to zrobiÂła -Âślicznie sie uÂśmiechnĂŞÂła i wszystko znĂłw zosaÂło jej przebaczone
Dzisiaj jest dzieĂą dobroci i wyrozumiaÂłoÂści dla Joasi :spiewa: A co tam-nie umiem siĂŞ na NiÂą gniewaĂŚ :spiewa: SzczegĂłlnie po tych super capsach :brawa:
Ten z gÂłowÂą w chmurach jest Âświetny :aniol:
Kuzniar mĂłwisz sie krĂŞciÂł :spiewa: Jest pod kontrolÂą kamer takÂże.. :spiewa:
To coÂś dÂługo dziÂś byÂła Joasia skoro tam sÂą capsy z 7:30,po 12 teÂż :aniol: Tymbardziej ÂżaÂłuje ,Âże nie widziaÂłem
Dobrze,Âże umieÂściÂłeÂś capsy z ta naszÂą cudownÂą JoasiÂą,co nas robi w balona ciÂągle x: :aniol:
Kurcze zapomniaÂłem Âże dziÂś przesuniĂŞcie czasu -ciekawe czy Joasia pamiĂŞtaÂła
Chyba pamiĂŞtaÂła jednak :aniol:
DziÂś znĂłw to robi
WrĂŞczyl Jej zegarek :spiewa:
Joasia ma niebieskie oczy?Bo nie wiem czy dobrze widzĂŞ z niewyspania :aniol:
Nawet siĂŞ przez NiÂą czÂłowiek nie wyÂśpi w niedzielĂŞ :devil: :spiewa: [/quote]
[ Dodano: Nie Mar 25, 2007 8:43 am ]
AleÂż siĂŞ Joasia rozbawiÂła :aniol: "ZostaÂłam zlapana na gorÂącym uczynku" :tanczy:
Nie inaczej
O co tak dokÂładnie chodziÂło bo akurat siĂŞ zagapiÂłem w monitor :hmm: ?Wiem ,Âże chodziÂło chyba o tego WojewĂłdzkiego na okÂładce Ale udaÂło mi sie chociaz caps zrobiĂŚ,cos za coÂś :aniol:
MoÂże jak siĂŞ dowiedziaÂła to zrobiÂła takÂą minkĂŞ.
Nie wiem co sie staÂło i o co chodziÂło -tylko widziaÂłem-w tym czasie sÂłuchaÂłem muzyki,w zasadzie to caÂły czas sÂłucham
nie mogĂŞ siĂŞ napatrzeĂŚ na te capsy!! weekendowe rodzynki :brawa: :brawa: :brawa: Ona siĂŞ tak piĂŞknie uÂśmiecha i wcale nie skÂąpi uÂśmiechami :tanczy: :tanczy: doskonale wie,co dzieje siĂŞ po drugiej stronie ekranu biedny KuÂźniar,gdyby zdawaÂł sobie sprawĂŞ,Âże nikt go nie sÂłucha,tylko obserwuje,co siĂŞ tam za nim dzieje :rozglada: Krynia w dÂżinsach pomyka :tanczy: :tanczy: a dÂżinsy sÂą popularne wÂśrĂłd prezenterek
aaah....
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Przepraszamy Pana KuÂżniara ale Joasia jest zdecydowanie Âładniejsza.
Niew¹tpliwie :aniol: Myœle ,¿e pan Jaros³aw by³by podobnego zdania :spiewa: Ogólnie s¹ fajnym duetem wspó³pracuj¹cym,pozazdroœcic tylko kole¿anki z pracy :aniol:
Liczy sie wygoda -dziÂś spodnie byÂły chyba biaÂłe
Mam nadziejĂŞ ze to jest zasÂługa naszych postĂłw i apeli o wiĂŞcej uÂśmiechĂłw
Musze powiedzieĂŚ ze macie panowie racjĂŞ,bardzo poprawiÂła siĂŞ w tym wzglĂŞdzie :tanczy:
Uwielbiam usmiechniĂŞtÂą Joasie-zapewne tak jak Wy :aniol:
Tak narzekaÂłem,Âże nie byÂło Jej w zeszÂły weekend.W ten za to byÂło duuuuÂżo Joasi :aniol: Tak trzymaĂŚ.Jakto mĂłwi AdaÂś MaÂłysz jest to niezmiernie cieszÂące :spiewa:
wspó³pracuj¹cym,pozazdroœcic tylko kole¿anki z pracy :aniol:
A jak Joasia jest niemiÂła dla kolegĂłw z pracy :cicho: tak moÂże byĂŚ :spiewa:
zobaczymy czy Joasia zamiani jeansy na coÂś zwiewniejszego :spiewa: :aniol:
Joasiu na wiosnĂŞ to mini oczywiÂście
WedÂług tradycji Joasia powinna pojawiĂŚ siĂŞ w serwisach wieczornych-chyba Âże bĂŞdzie krĂŞciÂła sie po siedzibie tvn24 kamerzysta i Joasia bĂŞdzie musiaÂła sie schowaĂŚ do magazynu i jej nie zobaczymy-dla nie wtajemniczonych Joasia jest wstydliwa i boi siĂŞ kamery :spiewa: :rozglada:
A jak Joasia jest niemiÂła dla kolegĂłw z pracy tak moÂże byĂŚ
Nie uwierze w to :aniol: No ale ok takÂą ewentualnosc tez trzeba zaÂłoÂżyĂŚ :spiewa:
Joasiu na wiosnĂŞ to mini oczywiÂście
OczywiÂście :tanczy:
Joasia bĂŞdzie musiaÂła sie schowaĂŚ do magazynu
Tylko Âżeby przez pomyÂłkĂŞ nie weszÂła do magazynu 24h :spiewa: Ale ja byÂłbym zadowolony z takiej pomyÂłki
20:30 powinna byĂŚ :aniol: No chyba,Âże ma wolne dzisiaj :? :spiewa: