Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Aleksandra »

To chyba tekst Doraq, ktĂłra myÂślÂąc o Kaczypospolitej zaczyna mopdliĂŚ siĂŞ o ptasiÂą grypĂŞ ;)
Pozdrawiam
lilika pisze:Ja teÂż kierowaÂłam siĂŞ hasÂłem "mniejsze zÂło"-na nic siĂŞ to zdaÂło.
Witajcie w Kaczypospolitej; czekajmy na ptasiÂą grypĂŞ(to nie mĂłj tekst-w razie roszczeĂą :D ), ( i to wcale nie jest Âśmieszne :!: )
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

RATUNKU!!! Zasnê³am dzisiaj przy w³¹czonym telewizorze i nie wiem jaki by³ ten odcinek!! Mo¿ecie mi streœciÌ?? A mo¿e macie jakieœ fotki??
ObudziÂłam siĂŞ na ostatnie sekundy programu i jeszcze miaÂłam chyba jakieÂś haluny, bo moim oczom ukazaÂła siĂŞ koszulka z napiem "Kocham CiĂŞ Roberciku" (????)
Please, opowiedzcie mi. BedĂŞ wdziĂŞczna :)
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

Odcinek byl rewelacyjny. Uczestnik, ktory odpadl jako drugi podciagnal do gory koszule i oczom widzow ukazal sie bialy t-shirt z napisem " kocham cie kaziu", kazi natomiast podarowal koszulke z napisem "kocham cie roberciku". Kazia zawyla od niechcenia, jak to tylko ona cudownie robic potrafi :lol: :lol: i ta wlasnie koszulka, ktora otrzymala od roberta byla widoczna pod koniec programu :) :) :)
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
Awatar użytkownika
lilika
Początkujący
Początkujący

Post autor: lilika »

Mocne_ogniwo pisze:Odcinek byl rewelacyjny. Uczestnik, ktory odpadl jako drugi podciagnal do gory koszule i oczom widzow ukazal sie bialy t-shirt z napisem " kocham cie kaziu", kazi natomiast podarowal koszulke z napisem "kocham cie roberciku". Kazia zawyla od niechcenia, jak to tylko ona cudownie robic potrafi :lol: :lol: i ta wlasnie koszulka, ktora otrzymala od roberta byla widoczna pod koniec programu :) :) :)
No i wszystko jasne!Ja teÂż nie oglÂądaÂłam caÂłego NO i nie wiedziaÂłam co to za akcja z tÂą koszulkÂą, dziĂŞki Tobie wszystko mi siĂŞ rozjaÂśniÂło w gÂłowie,uff,bo juÂż zaczĂŞÂłam snuĂŚ domysÂły :D :D :D
"...powiedz mi o co ci w ogole chodzi..."
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

lilika pisze:
Mocne_ogniwo pisze:Odcinek byl rewelacyjny. Uczestnik, ktory odpadl jako drugi podciagnal do gory koszule i oczom widzow ukazal sie bialy t-shirt z napisem " kocham cie kaziu", kazi natomiast podarowal koszulke z napisem "kocham cie roberciku". Kazia zawyla od niechcenia, jak to tylko ona cudownie robic potrafi :lol: :lol: i ta wlasnie koszulka, ktora otrzymala od roberta byla widoczna pod koniec programu :) :) :)
No i wszystko jasne!Ja teÂż nie oglÂądaÂłam caÂłego NO i nie wiedziaÂłam co to za akcja z tÂą koszulkÂą, dziĂŞki Tobie wszystko mi siĂŞ rozjaÂśniÂło w gÂłowie,uff,bo juÂż zaczĂŞÂłam snuĂŚ domysÂły :D :D :D
JuÂż wiem, o co chodziÂło. Tylko,z ĂŞ ten matoÂł miaÂł z tyÂłu napis "ZartowaÂłem" jakby ktoÂś nie zauwaÂżyÂł. Pozdrawiam
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Eh ja jak zwykle przegapilem fajny odcinek :cry: Moze kiedys trafie na powtorke tego odcinka :roll: :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ale wczoraj by³ super odcinek :) "£Amig³ówek koœcielny" czy coœ takiego... ;) Tom siê uœmia³a!! ;)
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

Czy to gdzieÂś w gazecie pisali,bo byÂł ranking na najÂładniejszÂą feministkĂŞ.Na pierwszym nie pamiĂŞtam kto,ale na drugim Kazia,a na trzecim Izabela Jaruga Nowacka :D
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

anialek pisze:Czy to gdzieÂś w gazecie pisali,bo byÂł ranking na najÂładniejszÂą feministkĂŞ.Na pierwszym nie pamiĂŞtam kto,ale na drugim Kazia,a na trzecim Izabela Jaruga Nowacka :D
W "Wprost" :/ Na pierwszym AGA GRAFF!!!
ChoÌ osobiœcie uwa¿am, ¿e Kazia jest od Agi ³adniejsza. Mam pytanie- czy ktoœ mo¿e pojawi siê jutro na targach ksi¹¿ki w Krakowie??
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

Gdybym mieszkal w Krakowie na pewno pojawilbym sie na tych targach...Jestem jednak 380 km od Krakowa...szkoda :cry: :cry: :cry:
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Mocne_ogniwo pisze:Gdybym mieszkal w Krakowie na pewno pojawilbym sie na tych targach...Jestem jednak 380 km od Krakowa...szkoda :cry: :cry: :cry:
Hmm... No có¿ ja by³am dzisiaj. Jak wróci³am do domu myœla³am, ¿e mi nooogi odpadn¹... Ale zrobi³am sobie przyjemnoœc w swoj¹ rocznicê myœli feministycznej i kupi³am parê ksi¹¿ek.
Rzeczywiœcie by³o wielu autorów ale t³ok- okropny. Najciekawsza konwersacja trafi³a mi siê z Domagalik, której szczerze nie znoszê i której na koniec rozmowy powiedzia³am: "Aha, Pani Gosiu, a wie Pani, ¿e z tego monologu wynika mniej wiêcej tyle, i¿ taka z Pani feministka jak z koziej dupy tr¹ba?? No ale có¿, przynajmniej z Panem Januszem siê uk³ada, prawda?" ;) By³o ciekawie:)
pawell

Post autor: pawell »

Kazia nagrodzona :D :D
onet.pl pisze: Krzysztof Mas³où i Kazimiera Szczuka zostali laureatami konkursu dla dziennikarzy na najciekawsz¹ prezentacjê ksi¹¿ki w mediach.

Nazwiska laureatów Nagrody Polskiej Izby Ksi¹¿ki "Pikowy laur" og³oszono po raz pierwszy podczas Targów Ksi¹¿ki w Krakowie.

Krzysztof Mas³où z "Rzeczpospolitej" wygra³ w kategorii "Najciekawsza prezentacja ksi¹¿ki w prasie". Pod uwagê zosta³y wziête publikacje poœwiêcone ksi¹¿kom ze wszystkich gazet codziennych, tygodników, dwutygodników i miesiêczników.

W kategorii "Najciekawsza prezentacja ksi¹¿ki w mediach elektronicznych" nagrodê otrzyma³a Kazimiera Szczuka. Jak zaznaczono, zosta³a ona wyró¿niona za wprowadzenie do telewizji komercyjnej programu promuj¹cego ksi¹¿ki i czytelnictwo.

Nagrodê specjaln¹ otrzyma³ Tadeusz Górny za ca³okszta³t pracy na rzecz popularyzacji czytelnictwa i ksi¹¿ki, a szczególnie za program "Ksi¹¿ki z górnej pó³ki".
:brawo: Gratulacje :!: :D
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Super :) MuszĂŞ Jej pogratulowaĂŚ :)))
Pozdrawiam
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kazimiera szczuka

Post autor: salladyn »

Pewnie ÂŁukasz lub Marcin usunie mĂłj post jako nie wnoszÂący nic do tematu ale nie mogĂŞ siĂŞ oprzeĂŚ:

Gratulacje Kaziu !! :jupi: :jupi: :brawo: :brawo:

Nigdy wczeœniej nie widzia³em programu któryby w tak przystêpny sposób opowiada³ o ksi¹¿kach jak w³aœnie "WYDANIE DRUGIE POPRAWIONE".Jeszcze raz wielkie gratulacje dla Kazi :!:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: kazimiera szczuka

salladyn pisze:Pewnie ÂŁukasz lub Marcin usunie mĂłj post jako nie wnoszÂący nic do tematu ale nie mogĂŞ siĂŞ oprzeĂŚ:

Gratulacje Kaziu !! :jupi: :jupi: :brawo: :brawo:

Nigdy wczeœniej nie widzia³em programu któryby w tak przystêpny sposób opowiada³ o ksi¹¿kach jak w³aœnie "WYDANIE DRUGIE POPRAWIONE".Jeszcze raz wielkie gratulacje dla Kazi :!:
A ja widzia³am! "Dobre ksi¹¿ki"!! :P
ODPOWIEDZ