Pozdrawiam
lilika pisze:Ja teÂż kierowaÂłam siĂŞ hasÂłem "mniejsze zÂło"-na nic siĂŞ to zdaÂło.
Witajcie w Kaczypospolitej; czekajmy na ptasiÂą grypĂŞ(to nie mĂłj tekst-w razie roszczeĂą), ( i to wcale nie jest Âśmieszne
)
Moderator: Łukasz
lilika pisze:Ja teÂż kierowaÂłam siĂŞ hasÂłem "mniejsze zÂło"-na nic siĂŞ to zdaÂło.
Witajcie w Kaczypospolitej; czekajmy na ptasiÂą grypĂŞ(to nie mĂłj tekst-w razie roszczeĂą), ( i to wcale nie jest Âśmieszne
)
No i wszystko jasne!Ja teÂż nie oglÂądaÂłam caÂłego NO i nie wiedziaÂłam co to za akcja z tÂą koszulkÂą, dziĂŞki Tobie wszystko mi siĂŞ rozjaÂśniÂło w gÂłowie,uff,bo juÂż zaczĂŞÂłam snuĂŚ domysÂłyMocne_ogniwo pisze:Odcinek byl rewelacyjny. Uczestnik, ktory odpadl jako drugi podciagnal do gory koszule i oczom widzow ukazal sie bialy t-shirt z napisem " kocham cie kaziu", kazi natomiast podarowal koszulke z napisem "kocham cie roberciku". Kazia zawyla od niechcenia, jak to tylko ona cudownie robic potrafi![]()
i ta wlasnie koszulka, ktora otrzymala od roberta byla widoczna pod koniec programu
![]()
![]()
JuÂż wiem, o co chodziÂło. Tylko,z ĂŞ ten matoÂł miaÂł z tyÂłu napis "ZartowaÂłem" jakby ktoÂś nie zauwaÂżyÂł. Pozdrawiamlilika pisze:No i wszystko jasne!Ja teÂż nie oglÂądaÂłam caÂłego NO i nie wiedziaÂłam co to za akcja z tÂą koszulkÂą, dziĂŞki Tobie wszystko mi siĂŞ rozjaÂśniÂło w gÂłowie,uff,bo juÂż zaczĂŞÂłam snuĂŚ domysÂłyMocne_ogniwo pisze:Odcinek byl rewelacyjny. Uczestnik, ktory odpadl jako drugi podciagnal do gory koszule i oczom widzow ukazal sie bialy t-shirt z napisem " kocham cie kaziu", kazi natomiast podarowal koszulke z napisem "kocham cie roberciku". Kazia zawyla od niechcenia, jak to tylko ona cudownie robic potrafi![]()
i ta wlasnie koszulka, ktora otrzymala od roberta byla widoczna pod koniec programu
![]()
![]()
![]()
![]()
Eh ja jak zwykle przegapilem fajny odcinekMocne_ogniwo pisze:Odcinek byl rewelacyjny. Uczestnik, ktory odpadl jako drugi podciagnal do gory koszule i oczom widzow ukazal sie bialy t-shirt z napisem " kocham cie kaziu", kazi natomiast podarowal koszulke z napisem "kocham cie roberciku". Kazia zawyla od niechcenia, jak to tylko ona cudownie robic potrafi![]()
![]()
![]()
W "Wprost" :/ Na pierwszym AGA GRAFF!!!anialek pisze:Czy to gdzieÂś w gazecie pisali,bo byÂł ranking na najÂładniejszÂą feministkĂŞ.Na pierwszym nie pamiĂŞtam kto,ale na drugim Kazia,a na trzecim Izabela Jaruga Nowacka
Hmm... No có¿ ja by³am dzisiaj. Jak wróci³am do domu myœla³am, ¿e mi nooogi odpadn¹... Ale zrobi³am sobie przyjemnoœc w swoj¹ rocznicê myœli feministycznej i kupi³am parê ksi¹¿ek.Mocne_ogniwo pisze:Gdybym mieszkal w Krakowie na pewno pojawilbym sie na tych targach...Jestem jednak 380 km od Krakowa...szkoda![]()
![]()
:brawo: Gratulacjeonet.pl pisze: Krzysztof Mas³où i Kazimiera Szczuka zostali laureatami konkursu dla dziennikarzy na najciekawsz¹ prezentacjê ksi¹¿ki w mediach.
Nazwiska laureatów Nagrody Polskiej Izby Ksi¹¿ki "Pikowy laur" og³oszono po raz pierwszy podczas Targów Ksi¹¿ki w Krakowie.
Krzysztof Mas³où z "Rzeczpospolitej" wygra³ w kategorii "Najciekawsza prezentacja ksi¹¿ki w prasie". Pod uwagê zosta³y wziête publikacje poœwiêcone ksi¹¿kom ze wszystkich gazet codziennych, tygodników, dwutygodników i miesiêczników.
W kategorii "Najciekawsza prezentacja ksi¹¿ki w mediach elektronicznych" nagrodê otrzyma³a Kazimiera Szczuka. Jak zaznaczono, zosta³a ona wyró¿niona za wprowadzenie do telewizji komercyjnej programu promuj¹cego ksi¹¿ki i czytelnictwo.
Nagrodê specjaln¹ otrzyma³ Tadeusz Górny za ca³okszta³t pracy na rzecz popularyzacji czytelnictwa i ksi¹¿ki, a szczególnie za program "Ksi¹¿ki z górnej pó³ki".
A ja widzia³am! "Dobre ksi¹¿ki"!!salladyn pisze:Pewnie £ukasz lub Marcin usunie mój post jako nie wnosz¹cy nic do tematu ale nie mogê siê oprzeÌ:
Gratulacje Kaziu !! :jupi: :jupi: :brawo: :brawo:
Nigdy wczeœniej nie widzia³em programu któryby w tak przystêpny sposób opowiada³ o ksi¹¿kach jak w³aœnie "WYDANIE DRUGIE POPRAWIONE".Jeszcze raz wielkie gratulacje dla Kazi
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 12 gości