Witam,
śledzę losy pani Ani i zauważyłem że nie ma tyle zdjęć co pani Dagmara i Asia. Czy jest to od czegoś uzależnione? Jak również zdjęcia często nie obejmują całej sylwetki, a przecież pani Ania prezentuje się bardzo ładnie, np. 5 stycznia w DNŻ w brzoskwiniowej sukience. A może ktoś ma capsy z tamtego dnia? Będę wdzięczny.
dasiek pisze:Witam,
śledzę losy pani Ani i zauważyłem że nie ma tyle zdjęć co pani Dagmara i Asia. Czy jest to od czegoś uzależnione? Jak również zdjęcia często nie obejmują całej sylwetki, a przecież pani Ania prezentuje się bardzo ładnie, np. 5 stycznia w DNŻ w brzoskwiniowej sukience. A może ktoś ma capsy z tamtego dnia? Będę wdzięczny.
Nie widziałeś capsów z 5 stycznia? Są bodajże w trzecim poście na stronie 57.
Widziałem, ale chodzi mi o całą sylwetkę, tak jak ujęta jest np. pani Dagmara w DNŻ, a nie od pasa w dół zasłonięta paskiem informacyjnym. Po prostu będąc szczerym jeśli możemy podziwiać nogi pani Dagmary czy Joanny to dlaczego nie Ani, a jest co podziwiać sami musicie przyznać.
Ostatnio zmieniony sobota 17 sty 2015, 20:04 przez dasiek, łącznie zmieniany 1 raz.