Ale poprawiłeś humor panie Macieju na cały dzień przepiękne screeny i uśmiechu nie zabrakło ładnie w tym żółtym kolorze a można prosić o screeny ze wczoraj ? w najładniejszej kreacji na niebiesko, nie mogę się doczekać a jeszcze prowadziła pani Diana w Środę Fakty po Południu też cudowna kreacja.
Świetne screeny dziękujemy Prześliczna kreacja ładnemu we wszystkim ładnie oglądałem chwile to wydanie 17.03 w tv często patrzę kto prowadzi Fakty po Południu i póżniej wypatruje na forum czy będą screeny
Oglądał dzisiaj ktoś Fakty o 19 godz ? niespodzianka Pani Diana prowadziła ale się cieszę ! najlepsza Pani Redaktor ciekawe czy jutro będzie......To ładnie niektóre portale siały panikę czy jak to nazwać, że Pani Diana zniknęła z Faktów , i Faktów po Faktach. Widać niesprawdzone informację . Z tego co wiem miała urlop i extra należało się.
To tylko zastępstwo, dziś miał być w Faktach Grzegorz Kajdanowicz.
I sam jesteś niesprawdzona informacja - to, że ktoś prowadzi program średnio parę razy a później nie prowadzi go średnio przez 5 miesięcy to jak to nazwać jak nie zniknięcie?
Przypomnę, że na przestrzeni ostatnich 12 miesięcy Diana Rudnik prowadziła Fakty pojedyncze wydania od maja do sierpnia 2020, w grudniu 2020 i teraz w kwietniu 2021. To się nazywają gościnne występy.
Zastępstwo ? a na co te tysiące artykułów w google że Diana Rudnik zniknęła z faktów i fakty po faktach. Tak to nazwałem ,,niesprawdzone informacje'' dobra ja nie spamuje bo nie chcę mi się denerwować.