A było coś szczególnie godnego uwagi w tym akurat serwisie (poza nieludzko wczesna porąjezarekd pisze:Ma ktoś wersję ruchomą z Joasią o 5:55?

Moderator: Łukasz
A było coś szczególnie godnego uwagi w tym akurat serwisie (poza nieludzko wczesna porąjezarekd pisze:Ma ktoś wersję ruchomą z Joasią o 5:55?
Jak Joasia prowadzi serwis, to nawet ten pozornie nieszczególny jest szczególny.A było coś szczególnie godnego uwagi w tym akurat serwisie (poza nieludzko wczesna porą).
Moze przeczuła, że jest nagrywana albo poprostu nie chciała tak publicznie z orzeczeniem TK polemizować. :spiewa:Ja mam nagrany tylko ostatni serwis z 10.30 - nic szczególnego - do Porady nie odezwała się ani słowem
No, co prawda to prawda.maxxx pisze:Jak Joasia prowadzi serwis, to nawet ten pozornie nieszczególny jest szczególny.
Polemizować z TK? - czyżbyś sugerował, że nasza Joasia to zwolenniczka PiS'u i ich bezlitosnej walki z korupcją władzymaxxx pisze: Moze przeczuła, że jest nagrywana albo poprostu nie chciała tak publicznie z orzeczeniem TK polemizować. :spiewa:
No chyba, że Kasia K - wątpię. Aśka zamiast Kasi KTak?Żeby nie było, że wstane na daremno. :spiewa:
No weź :hmm: , jak w ogóle mogłeś pomyśleć, że ja boską osobę Joanny K. bede w jakikolwiek sposób łączyć z partiami politycznymi.Polemizować z TK? - czyżbyś sugerował, że nasza Joasia to zwolenniczka PiS'u i ich bezlitosnej walki z korupcją władzy
Ja tam wole poczekać, zreszta zaśnięcie na te kilkadziesiąt minut w godzinach 6:00 jakby co jeszcze przetrwamNo chyba, że Kasia K - wątpię. Aśka zamiast Kasi K
Ale pozostała w konwencji szaroniebieskiej.epsztajnek pisze::devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
Jednym słowem dziewczyna nie z tej ziemi . Do tego zmieniła bluzkę .
Chcieć nie znaczy móc, jak widać było dzisiaj o wczesnym Poranku.A wy ludzie bez serc chcielibyście ją jutro znowu budzić w środku nocy :grozi:
No kto wie, podobne jutro ma już tak nie padać, choć z drugiej strony ci prognostycy pogody sa na ogół calkowicie niewairygodni :hmm:maxxx pisze: Jutro w PzP pewno znów sytuacja powodziowa zdominuje program. :rozglada:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości