Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:marcinkowsky - skąd u Ciebie ta wieśniacza naleciałość :> :lol2:
Lepiej nie pytaj :hahaha: !! :* Lepiej żyć w niewiedzy :lol2: !! :* Zapewniam Cię :D !! Ależ jestem intrygujący :lol2: !!
Bluzka wcale taka zła nie jest :P Wystarczyło, żeby pokazali ją w innym świetle, żebym się do niej przekonała :)
Łeeee -notka :lol2: !! Po raz pierwszy chyba muszę się z Tobą nie zgodzić -dla mnie chyba w żadnym świetle ta bluzka dobrze wyglądać nie będzie :nie: !! :lol2:

A za capsy bardzo :* !! bardzo :* Ci dziękuję :* !! :)
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Spodziewaliście się koledzy podwójnego ataku :?: :shock: Myśleliśmy, że po zapowiedzi o 20:00, o 20:30, Agatka będzie grzecznie siedzieć za stołem, a tu....
zupełnie jak w "Dniu na Żywo", przemarsz w obie strony :D . Tylko mam problem techniczny - będę musiał zdublować materiał do katalogów ATOM i ACEG , ale obyśmy tylko takie problemy mieli :tanczy: :tanczy: :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..też byłem zaskoczony :o

..ale po kolei :D
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:marcinkowsky - skąd u Ciebie ta wieśniacza naleciałość :> :lol2:
Lepiej nie pytaj :hahaha: !! :* Lepiej żyć w niewiedzy :lol2: !! :* Zapewniam Cię :D !! Ależ jestem intrygujący :lol2: !!
..uważaj żeby Tobie notka (a tym samym nam) nie odpowiedziała tak kiedyś :grozi:
..wieśniaku :devil:
Bluzka wcale taka zła nie jest :P Wystarczyło, żeby pokazali ją w innym świetle, żebym się do niej przekonała :)
Łeeee -notka :lol2: !! Po raz pierwszy chyba muszę się z Tobą nie zgodzić -dla mnie chyba w żadnym świetle ta bluzka dobrze wyglądać nie będzie :nie: !! :lol2:
..niestety ale podzielam opinię marcinkowskiego :lol2:
A za capsy bardzo :* !! bardzo :* Ci dziękuję :* !! :)
..prześliczne :P
..też bardzo się ucieszyłem jak zobaczyłem Agatkę w tym miejscu pod ekranem - rzadko spotykany widok ;)

..a w raporcie byliśmy świadkami spacerku od biureczka do ekraniku :tanczy:
..to był premierowy widoczek :P
..pyszniutki :P

..no i rozmowa z Agnieszką Cegielską fajna :)
..Agatka oczywiście nawiązała do Poznania mówiąc że kiedy wyjeżdżała świeciło słońce :D
..późniejsze pytanie Agnieszki czy zmieniła opony w aucie :lol2:
..na co Agatka że PKP do Wawki przyjechała :hahaha:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..uważaj żeby Tobie notka (a tym samym nam) nie odpowiedziała tak kiedyś :grozi:

notka nie jest taka -wie , że mi rozchodzi się o nią :lol2: !! Stąd ta tajemniczość :) !! A za tego wieśniaka..... :evil: popamiętasz sobie :x !! :devil:
..a w raporcie byliśmy świadkami spacerku od biureczka do ekraniku :tanczy:
..to był premierowy widoczek :P
..pyszniutki :P
Oby to była całkiem udana przymiarka do DNŻ :tanczy: !! :D :D
..no i rozmowa z Agnieszką Cegielską fajna :)
..Agatka oczywiście nawiązała do Poznania mówiąc że kiedy wyjeżdżała świeciło słońce :D
..późniejsze pytanie Agnieszki czy zmieniła opony w aucie :lol2:
..na co Agatka że PKP do Wawki przyjechała :hahaha:
To ślizgiem Agatka dzisiaj dotarła do Warszawy :rozglada: !! :tanczy: Nie była tajemnicza w rozmowie z koleżanką :D !! Nam by nie odpowiedziała :nie: !! :devil: No , przynajmniej tą drogą możemy się czegoś o Agatce dowiedzieć :D !! A przynajmniej potwierdzić przypuszczenia :D !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..uważaj żeby Tobie notka (a tym samym nam) nie odpowiedziała tak kiedyś :grozi:

notka nie jest taka -wie , że mi rozchodzi się o nią :lol2: !! Stąd ta tajemniczość :) !! A za tego wieśniaka..... :evil: popamiętasz sobie :x !! :devil:
To już przecież ustalone, że chodzi o jakąś naleciałość, a już trochę o wiejskich "naleciałościach" wiem :devil: I obrażać się bynajmniej nie zamierzam :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tekst o PKP był naprawdę dobry :D
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze: To już przecież ustalone, że chodzi o jakąś naleciałość, a już trochę o wiejskich "naleciałościach" wiem :devil: I obrażać się bynajmniej nie zamierzam :lol:
:tanczy: Wiedziałem , że zrozumie :* !! Cała noteczka :* !!

Obrazek

:aniol: Słodki widok..... wyszczególniłem , bo niecodzienny i ...oczywiście premierowy :aniol: !! :brawa: :P :P :P
Tekst o PKP był naprawdę dobry :D
to może szefy sobie wezmą do serca , że taka piękność jak Agatku musi tłuc się koleją państwową taki szmat drogi i będą jej ekskluzywną limuzynę podsyłać do Poznania w przyszłości :) !! :D :D
epsztajnek

to może szefy sobie wezmą do serca , że taka piękność jak Agatku musi tłuc się koleją państwową taki szmat drogi i będą jej ekskluzywną limuzynę podsyłać do Poznania w przyszłości
Dopóki na trasie W-wa-Poznań nie będzie autostrady, to bardziej opłaca się "tłuc pociągiem" niż męczyć się samochodem, nawet luksusowym.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Spodziewaliście się koledzy podwójnego ataku :?: :shock: Myśleliśmy, że po zapowiedzi o 20:00, o 20:30, Agatka będzie grzecznie siedzieć za stołem, a tu....
..narzekaliśmy że Agatka kiedyś nie prognozowała z Tomkiem Wasilewskim i z Omeną :/
..to teraz ją oddelegowali pod ekran do towarzystwa i dobrze :D
marcinkowsky pisze: :tanczy: Wiedziałem , że zrozumie :* !! Cała noteczka :* !!
..jak zawsze łaskawa i szczodra :* :* :D
Obrazek

:aniol: Słodki widok..... wyszczególniłem , bo niecodzienny i ...oczywiście premierowy :aniol: !! :brawa: :P :P :P
..życie bym oddał żeby to w wersji ruchomej jeszcze zobaczyć :rydzyk: :P
to może szefy sobie wezmą do serca , że taka piękność jak Agatku musi tłuc się koleją państwową taki szmat drogi i będą jej ekskluzywną limuzynę podsyłać do Poznania w przyszłości :) !! :D :D
..nie lepiej Błękitnego :> :tanczy:
..co bezpieczniejsze zresztą niech będzie :)
..tylko żeby nie wyszło że PKP są najbezpieczniejsze :lol:
epsztajnek

..życie bym oddał żeby to w wersji ruchomej jeszcze zobaczyć
No co ty :hmm:
Nie bądź tak zdesperowany, a jutro rano zobaczysz ;)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Dopóki na trasie W-wa-Poznań nie będzie autostrady, to bardziej opłaca się "tłuc pociągiem" niż męczyć się samochodem, nawet luksusowym.
No więc wobec tego tylko pozostaje mieć nadzieję , że Agatka podróżuje InterCity :D !! 8)
obieżyświat pisze:..życie bym oddał żeby to w wersji ruchomej jeszcze zobaczyć :rydzyk: :P
Tak , tak :tanczy: !! Dołączam do błagalnego chóru ..... :rydzyk: !!! :tanczy:
..nie lepiej Błękitnego :> :tanczy:
..co bezpieczniejsze zresztą niech będzie :)
..tylko żeby nie wyszło że PKP są najbezpieczniejsze :lol:
Ponoć samoloty są najbezpieczniejszym i najwygodniejszym środkiem transportu :) !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..a co z drogą morską :D
..jakby co to chwytamy za łopaty i kopiemy 8)
epsztajnek pisze:
..życie bym oddał żeby to w wersji ruchomej jeszcze zobaczyć
No co ty :hmm:
Nie bądź tak zdesperowany, a jutro rano zobaczysz ;)
..zobacz marcinkowsky :lol2:

..wyżebraliśmy :tanczy:

..dzięki epszt i czekam :) 8)
epsztajnek

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..coś obiecał toś zrobił :tanczy:

..mam nadzieję :lol2:
..bo na razie dziękuję ci za kota w worku :lol2:
..niestety z moim łączami jeszcze czeka mnie ponad godzina zabawy w 'kotka w worku' :hmm: :lol2:

..zaś Agatka zimną nocą w telewizorze to element bardziej rozgrzewający niż ciepłe piwko :P
..stwierdziłem po wczorajszym podsumowaniu dnia :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Dzisiaj Kuźniar częstował Martę K. w Poranku rogalikami [(?) a na pewno czymś do jedzenia, co było zapakowane w szeleszczącą papierową torebkę :) ], co przywiozła Agata - jak się domyślam Tomaszewska :D
Przepraszam za te znaki zapytania, ale nie słyszałam dosłownie ;) Tylko zbieżność wydarzeń z zeszłorocznymi, które miały miejsce o tej mniej więcej porze, nasunęła mi myśl, żeby Was o tym dzisiejszym fakcie poinformować :lol2:
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Dzisiaj Kuźniar częstował Martę K. w Poranku rogalikami [(?) a na pewno czymś do jedzenia, co było zapakowane w szeleszczącą papierową torebkę :) ], co przywiozła Agata - jak się domyślam Tomaszewska :D
Przepraszam za te znaki zapytania, ale nie słyszałam dosłownie ;) Tylko zbieżność wydarzeń z zeszłorocznymi, które miały miejsce o tej mniej więcej porze, nasunęła mi myśl, żeby Was o tym dzisiejszym fakcie poinformować :lol2:
..oooo :o :lol2:
..to na pewno znów prezent od Agatki :tanczy:
..jakaaa ona kochana :P :racja:
..no przynajmniej troszczy się o kolegów z pracy ;)

..dzięki za info :*
..a ja widzisz noteczko uznałem że się nie opyla oglądać Poranka :hmm:
..ale też trzeba przyznać że późno się kładłem spać :spiewa:
..już nie wydam przez kogo :spiewa:

..no a filmik 'już' ściągnąłem :tanczy:
..coooo zaaaa widoookkkk :o :szalony: :tanczy: :racja:
..dzięki raz jeszcze epszt :)
ODPOWIEDZ