Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: marcinkowsky »

Miło :) !! Miło :) !! Zewsząd miło :) !! Tylko nie z Gruzji i nie z tvn24 :/ !!

Dzisiaj mógł się trafić naprawdę fenomenalny dyżur Agatki - w dniu "zamachu" na polskiego prezydenta w Gruzji :] !! Ale gdzie tam ;) !! Zbiegła się od razu cała tvn'owska "śmietanka" i zabrała .... a właściwie to zabierze Agatce ładną część dyżuru :x !! 19.20 Loża prasowa , 20.30 specjalne wydanie M24h :? !!
Jak nic się nie dzieje , to ich nie ma , ale jak coś , to od razu pędzą na wizję :? !!
obieżyświat pisze:
not that kind pisze:Dzisiaj Kuźniar częstował Martę K. w Poranku rogalikami [(?) a na pewno czymś do jedzenia, co było zapakowane w szeleszczącą papierową torebkę :) ], co przywiozła Agata - jak się domyślam Tomaszewska :D
Przepraszam za te znaki zapytania, ale nie słyszałam dosłownie ;) Tylko zbieżność wydarzeń z zeszłorocznymi, które miały miejsce o tej mniej więcej porze, nasunęła mi myśl, żeby Was o tym dzisiejszym fakcie poinformować :lol2:
..oooo :o :lol2:
..to na pewno znów prezent od Agatki :tanczy:
..jakaaa ona kochana :P :racja:
..no przynajmniej troszczy się o kolegów z pracy ;)
Zjadłoby się jaką pyszność z rąk zacnej naszej Agatki :P !! :lol2: Taka miła jest i tak jej odpłacają :? !! :x
..no a filmik 'już' ściągnąłem :tanczy:
..coooo zaaaa widoookkkk :o :szalony: :tanczy: :racja:
..dzięki raz jeszcze epszt :)
Noooo rewelacja..... :tanczy: !! Po prostu ....... :xx: !! :red:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

20.30 specjalne wydanie M24h :? !!
..poprawka - M24h o 18 już :twisted: :twisted: :twisted:
..więc Agatka wypadła i w ogóle się z nią nie zobaczymy :twisted:

..to jest bez sensu :twisted:

..ja wysiadam :twisted:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
20.30 specjalne wydanie M24h :? !!
..poprawka - M24h o 18 już :twisted: :twisted: :twisted:
Miałbym ochotę sobie k^^^a zaklnąć :twisted: !! :evil:
..ja wysiadam :twisted:
Ja też :twisted: !! Nie mam zamiaru oglądać "śmietankowego" show :nie: !! :twisted:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Nie mam zamiaru oglądać "śmietankowego" show
A jednak wśród "śmietanki" Agatka odegrała dziś swoją rolę - i to na stojąco - w spódnisi i czarnych kozakach.
Warto było czekać do 23
ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Szok nie , że nikt , żadna "śmietankowa kropelka" nie wepchnęła się Agatce na godzinę przed północą :shock: !! :devil:
epsztajnek pisze:
Nie mam zamiaru oglądać "śmietankowego" show
A jednak wśród "śmietanki" Agatka odegrała dziś swoją rolę - i to na stojąco - w spódnisi i czarnych kozakach.
Warto było czekać do 23
Warto było ;) !! Właściwie , to ja dopiero właśnie gdzieś w okolicy 22.30 włączyłem tv , żeby sprawdzić , co nadaje tzw. telewizja informacyjna i o dziwo nie zrezygnowali ze Szła kontaktowego :hyh: !! :lol: Nie będę komentował zachowania tamtejszych "dziennikarzy" ;) !!

Agatka faktycznie pojawiła się , zgodnie z moimi przypuszczeniami dopiero o 23.00 zapowiadając podsumowanie dnia na 23,30 :) !! I zarówno w zapowiedzi , jak i samym podsumowaniu, pokazała , jaką niesprawiedliwą decyzją było nie dopuszczenie jej do słowa w momencie , gdy na antenie komentowano tak ważne wydarzenie :twisted: !! :evil:

I dzięki piękne epszt za capsy :) !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:Szok nie , że nikt , żadna "śmietankowa kropelka" nie wepchnęła się Agatce na godzinę przed północą :shock: !! :devil:
Lecz wcześniej zachowali się jak sępy latające nad padliną :devil: Nie zapominajcie, że w tvn rządzi prawo dżungli :devil: I jest wszechobecny wyścig szczurów :devil:
Koniec końców, zepchnęli Agatę na bok, a sami zasiedli na temacie jak szpaki na czereśni :devil: Jakie to było żałosne ;)

A to już "przedpółnocowa" standardowa profesjonalna Agata :D
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:Szok nie , że nikt , żadna "śmietankowa kropelka" nie wepchnęła się Agatce na godzinę przed północą :shock: !! :devil:
Lecz wcześniej zachowali się jak sępy latające nad padliną :devil: Nie zapominajcie, że w tvn rządzi prawo dżungli :devil: I jest wszechobecny wyścig szczurów :devil:
Koniec końców, zepchnęli Agatę na bok, a sami zasiedli na temacie jak szpaki na czereśni :devil: Jakie to było żałosne ;)
notko -literacki nobel za porównania :jupi: !! :* :lol2: :hahaha: !! :tanczy:
not that kind pisze:A to już "przedpółnocowa" standardowa profesjonalna Agata :D
:arrow:
Prawda , prawda :] !! 8) Tylko , że to tak , czy siak Agatka , którą bardzo zepchnęli wczoraj na margines :( !!
A jak stoi przy tym ekranie , to wygląda jak osamotniona sierotka w moim mniemaniu ;( !! Wprawdzie piękna , ale niedoceniona ,bez prawa zabłyśnięcia - gwiazda ze stłamszonym chamsko światełkiem :evil: !! :twisted:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..Wy mnie pokrzepiacie bardzo :)
..i bardzo Wam za to dziękuję :*

..ale to czego byliśmy świadkami w zeszłą niedzielę napawa mnie obrzydzeniem :hyh:
..nikomu nie mam zamiaru za to dziękować :nie:

..tymczasem prawie tydzień minął i co :rozglada: :?:
..i nic :rozglada: :?:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..Wy mnie pokrzepiacie bardzo :)
Dzisiaj nas już sama Agatka pokrzepia :tanczy: !! :jupi: Co prawda spodziewałem się jej już wczoraj , ale wypadło tak , że jest dopiero dzisiaj -jak mówią: lepiej późno niż wcale :lol2: !!
..i bardzo Wam za to dziękuję :*
Bardzo Agatce dziękujemy za to , że zdecydowała się wpaść w końcu i do tego w wyśmienitym nastroju :tanczy: !! :lol2: Polemizowała z Tomaszem Wasilewskim w kwestii zanieczyszczenia środowiska , tzn. prezentowała stanowisko uczestników szczytu w Pozniu , które różniło się od stanowiska red. kolegi :lol2: !! No i to bardzo sympatyczne było :P !! :lol2:

A jaka piękna .... :szalony: !! :szalony:
epsztajnek

O, to niewdzięczne zadanie Agatce przypadło - z tego co piszesz, to została rzecznikiem politycznej poprawności kontra zdrowy rozsądek, jakby nie było, wykształconego specjalisty od klimatu , jakim jest Wasilewski. A Agatka, jeśli wspomnimy jej relacje z protestu ekologów , czy marszu równości zawsze była rzecznikiem zdrowego rozsądku.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Owszem niewdzięczne , ale przekazała je z jej tylko właściwym taktem i wszyscy naprawdę podczas relacji Agatki mieli bardzo uradowane miny :lol2: !! Już Agatka przykrości by nie sprawiła tak sympatycznemu redakcyjnemu koledze :lol2: !!
A i o jej zdrowy rozsądek możemy być spokojni :) !! 8)

Ona tylko wypełniała swoją dziennikarską powinność -jak zwykle rzetelnie i obiektywnie 8) !! :)
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:Owszem niewdzięczne , ale przekazała je z jej tylko właściwym taktem i wszyscy naprawdę podczas relacji Agatki mieli bardzo uradowane miny :lol2: !!
A oto dowód :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek

Agatka w koszuli w swoim ulubionym ( a waszym znienawidzonym ) "ozdobnym" stylu :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:Owszem niewdzięczne , ale przekazała je z jej tylko właściwym taktem i wszyscy naprawdę podczas relacji Agatki mieli bardzo uradowane miny :lol2: !!
A oto dowód :arrow:
Hehe :P !! No dokładnie -towarzycho rozbawione , nie :lol2: ?? Agatka potrafi zadbać o sympatyczną atmosferę :P !!
Dziękuję ślicznie noteczko :* !! :D
epsztajnek pisze:Agatka w koszuli w swoim ulubionym ( a waszym znienawidzonym ) "ozdobnym" stylu :devil:
Ejjhhh ;) !! Ta nie jest zła :D !! Grunt , że dobry kolor :D !! Czarny - mój na Agatce zdecydowanie ulubiony :P

Kurcze , ale żebyśmy nie mieli za dobrze , to teraz lewaki i komuchy wyległy z konferencją i nie dopuszczają nikogo innego do głosu :/ !! :evil: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

No niestety - konferencja nachodzi na konferencję :/

Ale na szczęście... :lol2: :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ