Z tego co tu widzĂŞ zapowiadajÂą siĂŞ ciekawe RwT.MaÂłysza bĂŞdzie parodiowaĂŚ Jola Wilk trudno mi to sobie wyobraziĂŚ! :o
PoÂłomski i Skrzynecka.... :mhm: PoÂłomskiego w ogĂłle nie znam,wiem tylko,Âże to pan z tupecikiem :hmm: a Skrzynka mnie irytuje.dlaczego,to chyba juÂż o tym pisaÂłem.nie lubie jej
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
A bĂŞdzie Prawy i Sprawiedliwy?
SkÂład RwT super - Lepper - najlepsza rola ZieliĂąskiego, Janda - wg. mnie najlepsza Kasi Kwiatkowskiej i Gilowska - mistrzostwo Aldony J. A do tego nowa postaĂŚ, MaÂłysz, i to jeszcze grany przez WilK!
Terentiew i.... :mhm:
jeÂżeli to dotyczy kryminalnych to moÂże Ferency,ale dziwne Âżeby opisywali postaĂŚ z serialu,ktĂłry nie jest wszystkim znany.
RwT rulez!Zyta jest œwietna! :tanczy: :tanczy: :tanczy: numer z bud¿etem by³ genialny no ³adnie :devil: na kulturê nic nie przeznaczy,bo z regu³y nie inwestuje w to na czym siê nie zna :hahaha: ¿al mi siê Jandy w tym momencie zrobi³o,która chêtnie teatr przenios³aby do kina :devil: Lepperek milutki.szkoda,¿e ta 'seks-afera' wysz³a dopiero dziœ,bo napewno Szymon by wykorzysta³ ten pikantny w¹tek nale¿ycie :devil: Z Ma³ysza takiego 'mame³ê' bez polotu zrobili,kiedy w³aœnie jego kariera polecia³a bardzo wysoko.nie s¹dzi³em,¿e Wilk go tak dobrze sparodiuje - chodzi o g³os i wygl¹d biedny Ma³yszek...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Ptr15 pisze:PisaÂłem juÂż kilka e-maili do redakcji SMS z proÂśbÂą o zaproszenie do studia kogoÂś z W11, ale jak widaĂŚ nic z tego
hmmmm tzn Âże ci w ogĂłle nie odpisali :mhm:
ja bym sobie ÂżyczyÂł kogoÂś z TVN24 o czym pewnie juÂż kiedyÂś napisaÂłem moÂże kiedyÂś doczekamy siĂŞ,Âże ktoÂś te maile w ogĂłle odbierze...a jak odbierze,to nie skasuje ich k ciortu! :/
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...